Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6. Gdzie Kupić Najtaniej?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
artysta germanista
Witam.Szczerze mówiąc mam wielki niedosyt, że nie pograłem jeszcze online w Pes6. Z tego co patrzyłem w necie to dalej kosztuje on 99, a przecież gra ta jest już 2 lata na rynku.Nie sprawdzałem jeszcze w lubelskich sklepach, ale może ktoś kupował w necie za jakąś rozsoądną cene. Z góry dzienki za pomoc
norek
CYTAT(e.handlarz @ Sep 1 2008, 16:12) *
Witam.Szczerze mówiąc mam wielki niedosyt, że nie pograłem jeszcze online w Pes6. Z tego co patrzyłem w necie to dalej kosztuje on 99, a przecież gra ta jest już 2 lata na rynku.Nie sprawdzałem jeszcze w lubelskich sklepach, ale może ktoś kupował w necie za jakąś rozsoądną cene. Z góry dzienki za pomoc

Zglos sie do mnie na gadu 7325379 po 21 moze sie dogadamy odnosnie gry z kluczem.
ShockER
Na Allegro ok 40zł. Ja tez nigdy nie zagralem online w pes'a 6 tongue.gif Pytałem kiedyś ludzi o klucz, ale nikt nie chcial sprzedac.
artysta germanista
CYTAT(ShockER @ Sep 1 2008, 17:42) *
Na Allegro ok 40zł. Ja tez nigdy nie zagralem online w pes'a 6 tongue.gif Pytałem kiedyś ludzi o klucz, ale nikt nie chcial sprzedac.

gdzie to widzisz na allegro. W takiej cenie widziałem tylko na PS2. Kiedyś nawet miałem tą konsole, ale już nie mam. Btw już i tak się dogadałem z norkiem happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.