Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rozpoczęcie Roku ;/ Jak Tam U Was?
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
artysta germanista
Elo, jak tam u was po rozpoczęciu roku w szkole. U mnie w sumie srednio, plan mam taki sobie zmienilo mi sie duzo nauczycieli i czekam do czerwca biggrin.gif
2pac
A ja już rozpoczałem odliczanie do nastepnych wakacji i wyszło mi, że pozostało 292 dni tongue.gif
bartek-brt
a ja mam tydzien luzu ponieważ nasza szkoła jest w trakcje remontu;)
Mooner
Ja jestem zdania, że wakacje tak >> ale nie za długo, ja tam nie mam pretensji, że szkoła wróciła, zresztą znam wiele osób które lubią szkołe, czasem wszyscy dookoła gadają, że szkoła to syf, jakby z reguły... Może ktoś się nie lubi uczyć, ale sama szkoła jako taka nie jest zła. smile.gif

Jeśli sie nie myle PO wyszło z pomysłem, aby skrócić wakacje letnie, a dodać ferie jesienne w październiku. Co jak co, ale całe dwa miesiące, choć jest dużo roboty czasem przynudzają, a trza coś robić, no nie.. ;]
szołpas
ch *jowo i tyle biggrin.gif. pon i wtorek razem 17 lekcji ph34r.gif
Vieczor94
Mi się tam nawet mój plan podoba smile.gif Bartek ale Ty masz sie fajnie... pozdro
Pro-Evo-S
ja rozpoczynam klasę maturalną i muszę odliczać czas do matury wacko.gif

co z tego, że wakacje zacznę już w czerwcu i będę je miał do października skoro i tak teraz trzeba zakuwać na "egzamin dojrzałości" a potem zamiast wypoczynku pójdę do roboty. Jeszcze będę musiał zrobić w czerwcu prawko. Ciągle ta nauka. Ja już nie wytrzymam tongue.gif
perONE
LO całkiem fajne, tylko 24 dziewczny w klasie biggrin.gif i 4 chłopcuff
artysta germanista
CYTAT(perONE @ Sep 1 2008, 12:27) *

Ja także zamieżam iśc do klasy ze zdecydowaną większością dziewczyn bo nigdy nie miałem ladnych dziewczyn w klasie.Ale narazie jeszcze jeden rok w gim
kostek
CYTAT(Mooner @ Sep 1 2008, 11:18) *
Ja jestem zdania, że wakacje tak >> ale nie za długo, ja tam nie mam pretensji, że szkoła wróciła, zresztą znam wiele osób które lubią szkołe, czasem wszyscy dookoła gadają, że szkoła to syf, jakby z reguły... Może ktoś się nie lubi uczyć, ale sama szkoła jako taka nie jest zła. smile.gif

Jeśli sie nie myle PO wyszło z pomysłem, aby skrócić wakacje letnie, a dodać ferie jesienne w październiku. Co jak co, ale całe dwa miesiące, choć jest dużo roboty czasem przynudzają, a trza coś robić, no nie.. ;]

Mówisz poważnie? ;|
JuveR
Ja mam inaczej, bo chodzę do męskiej klasy. Ale mi to nie przeszkadza cool.gif No i też nie spodziewałem się dziewczyny na profilu informatycznym rolleyes.gif
perONE
CYTAT(Mooner @ Sep 1 2008, 12:18) *

1. Ja tez, nowi znajomi, fajne laski wink.gif
2. Moim zdaniem to głupi pomysł, ja osobiście wolałbym wakacje niz przerwę w środku jesieni.
czubinho
u mnie 26 dziewczyn i 6 chlopakow. ale i tak paszczury w tej mojej klasie. moze ze dwie maja to ,,coś"
norek
CYTAT(perONE @ Sep 1 2008, 12:27) *

Znam ten bol biggrin.gif cale 3 lata spedzilem tyle ze w stosunku 27:5 ;D

Tak na marginesie, moje wakacje jeszcze beda trwaly caly miesiac a co za tym idzie....
.....DO SZKOLY!!!!! HAHAHAHAHHAHA:D:D:D
coley
CYTAT(norek @ Sep 1 2008, 14:58) *
Tak na marginesie, moje wakacje jeszcze beda trwaly caly miesiac a co za tym idzie....
.....DO SZKOLY!!!!! HAHAHAHAHHAHA:D:D:D

same shit wink.gif
wywnioskowałem ze 24 dziewczyny i 4 chlopcoof to dobry układ tak ?
jeszcze zmienisz zdanie ;D
ja mialem pol na pol i to jest tradycyjnie dla mnie najlepszy uklad
;D
herubq3
ja to zapomiałem jaki mam plan lekcji fajnie nowa szkoła technikum handlowe 5 chłopaków 19 dziewczyn
Mooner
CYTAT(kostek @ Sep 1 2008, 13:12) *
Mówisz poważnie? ;|

Tak.
artysta germanista
CYTAT(herubq3 @ Sep 1 2008, 15:08) *
ja to zapomiałem jaki mam plan lekcji fajnie nowa szkoła technikum handlowe 5 chłopaków 19 dziewczyn

i co będziesz mógł robić po tym technikum? Ja rozważam "pójscie" do hotelarskiego, ale jeszcze nie wiem. Napewno złoże papiery do dwóch LO i jednego tech rolleyes.gif
Credt
A ja mam w klasie 29 chłopców (razem ze mną) i 0 dziewczyn laugh.gif
I tak przez następne cztery lata, chyba, że się coś po roku przerzedzi... unsure.gif
A jak na złość przewodniczącą samorządu jest dziewczyna rolleyes.gif Mogła by jakaś w klasie być, bo tak, to jedynie płeć przeciwną będę po szkole spotykał, a nie klasycznie - na korytarzu dry.gif
artysta germanista
CYTAT(Credt @ Sep 1 2008, 16:15) *
I tak przez następne cztery lata, chyba, że się coś po roku przerzedzi... unsure.gif
A jak na złość przewodniczącą samorządu jest dziewczyna rolleyes.gif Mogła by jakaś w klasie być, bo tak, to jedynie płeć przeciwną będę po szkole spotykał, a nie klasycznie - na korytarzu dry.gif

o jeju biggrin.gif mam nadzieję, że nie trafie do takiej klasy. Wole juź kilka "nie za pięknych" niż wogle biggrin.gif
Tomak
Jeszcze przez miesiąc się z Was pośmieję ; > Przynajmniej z co niektórych ; )

btw. 3 lata LO z 26 babami to istne przegięcie, wiem z doświadczenia.

PS. Nauczyliście się na jutro? : >
norek
CYTAT(Tomak @ Sep 1 2008, 17:15) *
(...............)

LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
artysta germanista
CYTAT(Tomak @ Sep 1 2008, 17:15) *
Jeszcze przez miesiąc się z Was pośmieję ; > Przynajmniej z co niektórych ; )

btw. 3 lata LO z 26 babami to istne przegięcie, wiem z doświadczenia.

w sumie to nie miałem jeszcze czego sie uczyć tongue.gif ale powiem, że planu lekcji jeszcze na pamięć nie znam biggrin.gif biggrin.gif
zembi
Ja zaczynam klase maturalną w LO. Na rozpoczęciu jak zwykle nuda, i do tego to złośliwe słońce.... unsure.gif Zawsze świeci wtedy, kiedy nie trzeba...

CYTAT(e.handlarz @ Sep 1 2008, 10:58) *
Ja także zamieżam iśc do klasy ze zdecydowaną większością dziewczyn bo nigdy nie miałem ladnych dziewczyn w klasie.Ale narazie jeszcze jeden rok w gim

Ja mam 25 dziewczyn w klasie i żadna nie jest ładna tongue.gif
artysta germanista
CYTAT(zembi @ Sep 1 2008, 17:56) *
Ja zaczynam klase maturalną w LO. Na rozpoczęciu jak zwykle nuda, i do tego to złośliwe słońce.... unsure.gif Zawsze świeci wtedy, kiedy nie trzeba...

Ja mam 25 dziewczyn w klasie i żadna nie jest ładna tongue.gif

a co to tego słońca to tak nie do końca (jaki rym xD). Przecież fajnie jest pograć przy takiej pogodzie na boisku szkolnym w trakcie najbliższej lekcji "włefu" biggrin.gif. A jakby tak z rana lało i lało to nie chciało by mi się opuszczać moich czterech ścian w kierunku szkoły i najchętniej bym włączył komputer ... rolleyes.gif
JuveR
e.handlarz - a co Ty taki napalony na te dziwczyny biggrin.gif tongue.gif
U mnie rozpoczęcie normalne, najbardziej zapadło mi w pamięć stwierdzenie "szkoła przyjaźnie wymagająca" laugh.gif

Bo0os - ja nie smile.gif
Bo0os
28 dziewczyn 6 chlopakow

widze sami humanisci tutaj wink.gif
artysta germanista
CYTAT(Juventino @ Sep 1 2008, 18:02) *
e.handlarz - a co Ty taki napalony na te dziwczyny biggrin.gif tongue.gif
U mnie rozpoczęcie normalne, najbardziej zapadło mi w pamięć stwierdzenie "szkoła przyjaźnie wymagająca" laugh.gif

ja wiem czy napalony?biggrin.gif lepiej mieć troszkę więcej płci przeciwnej w klasie bo jak nie wyjdzie z jedną to można szponcić z drugą.

PS. To jest dzisiaj już mój 19 post, pewnie większośc userów ostro zdenerwowalem ... I'm sorry. Poprostu teraz na tygodniu mnie nie będzie gdyż na czas nauki mamusia zabiera mi kabeleczek od interneciku tongue.gif. Obiecuję,że to mój ostatni post dzisiaj. Do zobaczenia w sobote smile.gif
Beto
CYTAT(Credt @ Sep 1 2008, 16:15) *

Heh, mam to samo tylko 27 chłopaków i 0 dziewczyn. No i też 4 lata. closedeyes.gif
djclanv1r00z
CYTAT(Juventino @ Sep 1 2008, 13:15) *
Ja mam inaczej, bo chodzę do męskiej klasy. Ale mi to nie przeszkadza cool.gif No i też nie spodziewałem się dziewczyny na profilu informatycznym rolleyes.gif

ja jestem na informatycznym i dziewczyny mamy smile.gif

hehe

dobrze jest

pozdro cool.gif
Raffels
Do szkoły, małe chuje! :]

Vadiim
za tydzień wink.gif

Information Technology course closedeyes.gif

zobaczymy co i jak ;D

ale z grubsza moge napisac ze zadnej grubej rebeki angolki w klasie nie bedzie ;ppp

... i lepiej biggrin.gif

ale tak to od 9:30 czasu lokalnego do 12 ..pn - piatek ..
zapowiada sie ciekawie biggrin.gif

ciesze sie ze udalo mi sie uniknac polskiego szkolnego bagienka ;-))
Kettger
A ja jeszcze przez miesiąc poodpoczywam. tongue.gif
JuveR
CYTAT(djclanv1r00z @ Sep 1 2008, 18:28) *
ja jestem na informatycznym i dziewczyny mamy smile.gif

hehe

dobrze jest

pozdro cool.gif

No ja też pamiętam że była jedna dziewczyna na liście przyjętych smile.gif Ale pewnie zrezygnowała biggrin.gif

CYTAT
Do szkoły, małe chuje! :]

laugh.gif
djclanv1r00z
CYTAT(Juventino @ Sep 1 2008, 19:59) *
No ja też pamiętam że była jedna dziewczyna na liście przyjętych smile.gif Ale pewnie zrezygnowała biggrin.gif

laugh.gif

nasze twardę biggrin.gif 3 rok dają radę biggrin.gif

pozdro cool.gif
Jamnik
U mnie tez nudy, pogadanka jak co roku, ale... może trafimy na nową wuefistke tongue.gif Byłoby miło bo ładna, chyba po studiach zaraz tongue.gif

Stosunek chłopaków do dziewczyn

2 ładne / 13 niezbyt / 6,5 chłopa (0,5 bo jeden to taka... pipa- nie JA laugh.gif )

Klasa w LO o profilu językowym: http://www.angielskie.republika.pl/callana.html smile.gif
qazwsx
U mnie luz wink.gif Technikum w kierunku Teleinformatycznym: stan 33 osoby - 33 chłopców / 0 dziewczyn
Ja się tam nie martwię, nie chodzę do budy po to, żeby się na lekcjach do jakiejś przystawiać tongue.gif
Aczkolwiek w równoległych klasach może są jakieś fajne dziewczyny, nie przyglądałem się na rozpoczęciu rolleyes.gif
Bo0os
kto ma teraz klase maturalną?

uczycie sie cos do tego?

ja od pierwszej klasy zadnej lektury nie przeczytalem i nie wiem jak to bedzie. Teraz jeszcze nam sie koleska od polaka rozchorowala na miesiac i znowu bedziemy w plecy z materialem. Z jednej strony sie ciesze ze jej nie bedzie a z drugiej to na dobre mi to nie wyjdzie.

Angola to jakos moze zdam, choc od nowego roku dali nam najgorszą z mozliwych nauczycielek od angielskiego i z nowu gowno sie naucze.

Czarno to widze. Juz sram po majtach. Teraz jeszcze wyjdzie GTA IV nowy PES...

O kurwa.... ;/;/
szejk
Technikum wacko.gif  sami faceci = Popijawy. Ja dzis do szkoły niedoszlem nawet.
norek
CYTAT(Bo0os @ Sep 1 2008, 21:16) *
kto ma teraz klase maturalną?

uczycie sie cos do tego?

ja od pierwszej klasy zadnej lektury nie przeczytalem i nie wiem jak to bedzie. Teraz jeszcze nam sie koleska od polaka rozchorowala na miesiac i znowu bedziemy w plecy z materialem. Z jednej strony sie ciesze ze jej nie bedzie a z drugiej to na dobre mi to nie wyjdzie.

Angola to jakos moze zdam, choc od nowego roku dali nam najgorszą z mozliwych nauczycielek od angielskiego i z nowu gowno sie naucze.

Czarno to widze. Juz sram po majtach. Teraz jeszcze wyjdzie GTA IV nowy PES...

O kurwa.... ;/;/

Hm czym sie przejmujesz. Kazdy w wrzesniu zaklada " teraz to bede sie uczyl"... mijaja 3 miesiace-swieta bozego narodzenia..."no juz po swietach zaczynam"...mija miesiac- ferie " no juz po feriach to musowo"...studniowka, koniec roku... o ku*&@ jutro polski (...) Tak to sie wlasnie przewaznie konczy...do egzaminu podchodzimy z marszu i jesli ktos jest w "miare" inteligenty bez problemu poradzi sobie z matura.

lukasso
CYTAT(norek @ Sep 1 2008, 21:56) *
Hm czym sie przejmujesz. Kazdy w wrzesniu zaklada " teraz to bede sie uczyl"... mijaja 3 miesiace-swieta bozego narodzenia..."no juz po swietach zaczynam"...mija miesiac- ferie " no juz po feriach to musowo"...studniowka, koniec roku... o ku*&@ jutro polski (...) Tak to sie wlasnie przewaznie konczy...do egzaminu podchodzimy z marszu i jesli ktos jest w "miare" inteligenty bez problemu poradzi sobie z matura.

Otóż to. :-)
Bushmen
hyhy, matura - lecimy ;P w tamtym roku przeczytałem prawie 2 książki biggrin.gif 'zbrodnia i kara gdzies do 250strony' i 1 tom lalki ;D jak dostane te lektury na polaju to luzik zdane, dziady i reszta - nara.... Angielski banał, mata podstawowa także banał biggrin.gif Jedyny stresik moze być na polskim ustnym/pisemny... No i w czerwcu obronić technika,,, oj będzie sie działo wink.gif Generalnie do tego trzeba podchodzić na luzie, w tym roku takie osoby pozdawały, ze az wstyd nie zdac biggrin.gif Elo !
Tomak
CYTAT(norek @ Sep 1 2008, 21:56) *

Dokładnie tak jest, podpisuję się pod tymi słowami.

Sam pisałem swoją "pracę maturalną" na ustny polak dzień przed egzaminem, a zdałem go na 75% ; )
Najwięcej problemów miałem z podstawowym WOSem, bo arkusz był makabryczny : D

Matura to ściema, nie ma się czego bać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.