Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rzuty Rożne I Rzuty Wolne
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Pablo963
Witam tongue.gif Mam taki problem, mianowicie mam duży problem z bronieniem się podczas gdy przeciwnik wykonuje stały fragment gry. Czy istnieje jakiś sposób na lepsze głowkowanie podczas dosrodkowan w pole bramkowe z rożnych?? Rzuty wolne to inna bajka tez mam z nimi problem... dobre druzyny siekaja nawet z polowy boiska...

Istnieje jakis inny sposob oprocz kupienia lepszego bramkarza lub niedoprowadzania do stalych fragmentow gry?
Ten element gry bardzo mi doskwiera - trace w ten sposob 90% bramek - gram na Mistrzu
pietja
tia, przepychaj sie cialem na R2+kierunek...
djclanv1r00z
no i graj głową, może lepszych stoperów kup. Nie tylko to zależy od bramkarza.

pozdro cool.gif
pietja
hehe, wiadomo, nie chodzilo mi o samo przepychanie sie bez glowkowania happy.gif
Pablo963
No że głową mam grac to wiem ^^^^^^
No choć widze mały postęp kupiłem nowych obrońców o 30% moze się zmniejszyło tongue.gif

PS: Mam takie przy okazji pytanie:
Wywiady, zapowiedzi itp które w master lidze się pojawiają po prawej na górze można je jakoś otworzyć czy to tylko same zdjęcie z tytułem??
RaaDeeK
zdjecia z tytulem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.