Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Maleńka prossba
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Koziou
Mianowicie chodzi o to czy ktos wie jak zrobic twarze do pesika4 (na pewno ktos wie tongue.gif)?! Moze to zabrzmi troche jakbym byl narcyzem ale chcialem wraz z kumplami z klubu w ktorym gram zrobic w pesie swoje twarze. Mam zdjecia wszystkich kumpli w "png" w rozmiarze 1600x1200. Jesli znacie jakiegos linka gdzie jest tutorial (ale po polsku!!) to bardzo prosze. Chyba ze ktos mi wytlumaczy na forum to moze kto inny skorzysta. To by bylo na tyle... Z gory dzieki
robinho
sprzawdz w temacie twarze :twisted: :twisted:
kucharz
wejdz w archiwum issonline tam masz swietny tutorial (video)
user posted imageuser posted image
dzenda_dzenda
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...S%204/TUTORIALE
tu masz wideo tutorial...od razu mòwie że trudno stworzyć idealną twarz nawet mając tutorial "krok po kroku". Ja już padaczki dostaje a i tak nie udało mi sie dobrej twarzy zrobić. Ale może Tobie sie uda...powodzenia.
Koziou
No tak : ladnie sie sciaga ale najgorzej ze przy rozpakowywaniu (winrar) przy 99% pisze ze "błąd CRC plik uszkodzomy" no i nic nie ma. I nie moge sobie oblookac jak sie to robi. Jesli ktos zna innego (polskiego!!!) linka albo wie jak sie robi face to niech mi zapoda informacjami w tym temacie~!!
culles
Może spròbuj(jeśli jeszcze tak nie robiłeś) włączyć winrara, otworzyć ten plik i pokazać dokładnie gdzie ma wypakować, a nie od razu do lokalizacji, w ktòrej jesteś, wiem że trochę zamieszałem, ale u mnie często działa...
StraY
albo:
a)ściągnij plik jeszcze raz
cool.gif ściągnij plik jeszcze raz używając/nie używając dopalaczy
c) sprawdź czy masz najnowszego winrara
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.