Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony I PiŁki
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
REMI
witam, po wielu próbach chęci zainstalowania stadionów i piłek do pes 6 .....doszedłem do wniosku ,że nie umiem tego zzrobić.....i bardzo proszę o pomoc...heh ////wszystko niby dobrze.....map itp. ale jak daje sobie mecz i wybieram stadiony i piłki to dalej sa te same...czyli standard pilek 13 ,a stadionow 37........../////jednak cos źle jest bo nie działa.....dziwne bo stroje umiem zainstalować....../////probowałem nawet przez PGM 1.7.., w kitserverze jest tez kload manager itp......:-(stroje mam .....buty i twarze bo pobrałem kitserver od djclan.......)
perONE
Najlepiej pobierz jakąśkę stadionów, ktora wkleisz tylko do folderu GDB w kitserverze np. paczkę z OEP 4.0 here
instalacja innego stadionu bedzie łatwa poniewaz wklisz tylko stadion do folderu stadiums.

Piłki instalujesz najlepiej przez Player GDB Menager, pobierz go tutaj
nastepnie wklejasz go do folderu z PESem. obok kitservera.

otwierasz PGM, wchodzisz w zakladke ball, następnie w lewym dolnym rogu masz Add New Ball i wpisujesz nazwe pilki (ta wyswietlana w grze), wybierasz model, klikasz na Menage i wskazujes texturke, ktora chcesz dodac. Później File->Save All

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.