Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kondoniarz & Likorz
board.issonline.pl > Śmieciareczka > Łapu-Capu
Stron: 1, 2
likorz
Yo Yo Ziomki.

hajr by szołpas
RoyMakaay
Nawet niezły, może się podobać wink.gif .
Damian.
Co to po prawej laugh.gif
Bmp za zolte
i daj wloski np. od alegora(są na pesfaces)
wyprostujcie bo krzywy smile.gif
potem sie pomyśli:)
likorz
CYTAT(Damian. @ Aug 25 2008, 20:52) *
Co to po prawej laugh.gif
Bmp za zolte
i daj wloski np. od alegora(są na pesfaces)
wyprostujcie bo krzywy smile.gif
potem sie pomyśli:)

Któro po prawej ? Alegora wlosy sa slabe, wole te szolpasa smile.gif
MYSZa7
face słaby.Wybrałeś złą jak dla amatora fotkę do zrobienia jego wink.gif Ćwicz dużo.Szczególnie nad mapingiem wink.gif
likorz tylko,że te włoski szolpasa w ogóle nie pasują do Cristiano Ronaldo wink.gif
likorz
CYTAT(MYSZa7 @ Aug 25 2008, 20:53) *
face słaby.Wybrałeś złą jak dla amatora fotkę do zrobienia jego wink.gif Ćwicz dużo.Szczególnie nad mapingiem wink.gif

Słaby ? huh.gif ty chyba nigdy nie widziales Cristiano Ronaldo dry.gif

a moim zdaniem pasuja idealnie smile.gif
Foley
CYTAT(likorz @ Aug 25 2008, 20:54) *
Słaby ? huh.gif ty chyba nigdy nei widziales Cristiano Ronaldo dry.gif

Słaby to mało powiedziane, szczerze to beznadziejny, pozdro
likorz
CYTAT(Pitek001 @ Aug 25 2008, 20:57) *
Słaby to mało powiedziane, szczerze to beznadziejny, pozdro

TO zrob lepszego, mi sie on bardzo podoba.
Damian.
CYTAT(likorz @ Aug 25 2008, 20:53) *
Któro po prawej ? Alegora wlosy sa slabe, wole te szolpasa smile.gif

wygląda jakby mu ptak nasrał xDDDDDD
po prawej stronie

jak one są słabe to ja jestem Gmoch smile.gif
szołpas IMO się tych włosków wstydzi xD teraz w 5minut zrobi lepsze xD

ćwicz, do Krystyny nie podobny ;/
RoyMakaay
A wy odrazu robiliście dobre twarze ? - NIE
likorz
CYTAT(Damian. @ Aug 25 2008, 20:57) *
wygląda jakby mu ptak nasrał xDDDDDD
po prawej stronie

jak one są słabe to ja jestem Gmoch smile.gif
szołpas IMO się tych włosków wstydzi xD teraz w 5minut zrobi lepsze xD

face super. ładny profil ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

Mi tez sie podoba, a jak ci sie nie podoba ten bok to sobie zmienisz jak dam biny, mi to nie przeszkadza.
kondoniarz
Morda BDB jak na początek, tak dalej a bedzie cos z ciebie
MYSZa7
Roy ja jak zaczynałem robiłem znacznie lepsze wink.gif Zresztą kwestia gustu wink.gif

Przyjrzyj się.Czy twoja twarz w jakimś stopniu przypomina Cristiano Ronaldo ? Ja uważam,że nie wink.gif
Foley
CYTAT(likorz @ Aug 25 2008, 20:57) *
TO zrob lepszego, mi sie on bardzo podoba.

A mi nie podoba się tongue.gif Ten temat założyłeś po to aby ludzie oceniali twoje facy. Nie zajmuję się twarzami, ale gdybym taki face zrobił to nawet na forum bym tego nie wystawił.
Damian.
CYTAT(likorz @ Aug 25 2008, 20:59) *
Mi tez sie podoba, a jak ci sie nie podoba ten bok to sobie zmienisz jak dam biny, mi to nie przeszkadza.

Nie zmienie bo jestem w pełni usatysfakcjonowany z mordki Norda i włosków Alegora.
Nie umiecie przyjmowac krytyki to kończcie z fejsami.! Bo to nie ma sensu
Siedze w tym troche i IMO trochę wiem co jest złe, a co dobre...
sorry za offtopa
juz nic nie pisze
Pro-Evo-S
CYTAT(likorz @ Aug 25 2008, 20:54) *
Słaby ? huh.gif ty chyba nigdy nie widziales Cristiano Ronaldo dry.gif

Jak dla mnie jest to marna prowokacja dry.gif

Rozumiem, że jest początkującym, ale uważanie że jego pierwsza praca jest idealna (chociaż ewidentnie widać, że praca zostawia wiele do życzenia) to czysty sarkazm...
BadNewz
Lol, a co to w ogóle jest... huh.gif

Weź zrób chociaż coś co będzie wyglądało jak twarz, a nie od razu taki preview i jakaś mowa o binach lol...

Mówiąc brzydko, jeśli myślisz, że jesteś zajebisty to się grubo mylisz jeszcze długa droga przed Tobą.

A więc popraw to co damian napisał, a następnym razem przyłóż się bardziej do mapowania...

P.S. a te włosy to chyba są włosy Jaliensa od Konami cool.gif ale mogę się mylić.
Mortin
kozak morda, wrzucam ja do Best Ever, gdyz ostatnio jakis przestoj tam jest wink.gif
pozdro
szejk
Co to ma kurwa byc z tej prawej strony? No chyba ze mial jakis wypadek. Lewa strona jest ok jak na 1 raz. Jeżeli to taka prowokacja to zenujacy jestes
kondoniarz
Sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema
To teraz czas na mnie smile.gif
RoyMakaay
Całkiem spoczko rolleyes.gif
BadNewz
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ... bez komentarza niestety.

Czy to jakiś żart jest?
likorz
CYTAT(BadNewz @ Aug 25 2008, 21:21) *

Weź zrób chociaż coś co będzie wyglądało jak twarz, a nie od razu taki preview i jakaś mowa o binach lol...

Mówiąc brzydko, jeśli myślisz, że jesteś zajebisty to się grubo mylisz jeszcze długa droga przed Tobą.

Myslisz ze jak ty robiles mordy na koncie stepover czy tam roland to byly od razu dobre ? wiec wez przymknij pizde.

CYTAT(BadNewz @ Aug 25 2008, 21:21) *

Ślepa kurwo jesteś ?
szejk
Przecież to pewnie ten sam gosiu robi se jaja. Najlepiej zamknac ten temat. Bo gosciu do tego jest zenujacy.
I po huj wyzywasz badnewza.
Makay pewnie to tez konto tego samgo goscia.
Morda zenada.
kondoniarz
jakie zamykanie topica niech se jakis admin sparwdzi ze to konta od innych IP
RoyMakaay
Nikomu sie niepodobaja twarze, ale zamiast powiedzieć co poprawić/zrobić od nowa tylko ubliżacie . ech żenada

Szejk sprawdz IP a nie kozaczysz świetny facemakerze
likorz
CYTAT(szejk @ Aug 25 2008, 21:41) *
Przecież to pewnie ten sam gosiu robi se jaja. Najlepiej zamknac ten temat. Bo gosciu do tego jest zenujacy.
I po huj wyzywasz badnewza.
Makay pewnie to tez konto tego samgo goscia.
Morda zenada.

Mam temat z kolega z podworka, a badnewz sam zaczal, jak bys nie zauwazyl, jak juz pisze ze zle to neich pisze co poprawic a nie sie nabija, moze mi sie nie podoba jak ktos sie nabija ? huh.gif
norek
Witam pana dona i paputa tzn sory likorza i kondoniarza. Dlugo macie zamiar ciagnac ta blazenade?
Mortin
zenujacy zart... paput... niestety tym razem wam sie nie upiecze..
papa i pozdrawiam wink.gif
kondoniarz
No i co stoi ci pała ze masz admina i kurwa wiesz kogo to konta dąłnie ?
k-ten
CYTAT(kondoniarz @ Aug 25 2008, 21:33) *

Aż sie zaksztusiłem szarlotką xDDDDDDDDD

Dawno sie tak nie uśmiałem wink.gif

Dzięki.

kondoniarz
Namówiłes mnie do tych tutków ahhahaha
kondoniarz
CYTAT(Jack @ Aug 25 2008, 21:51) *
Aż sie zaksztusiłem szarlotką xDDDDDDDDD

Dawno sie tak nie uśmiałem wink.gif

Dzięki.

Sie niepodoba to spierdalaj na tą szarlotke do chuja pana
RoyMakaay
Dacie BINy ?
likorz
admini, jak dajecie bana za multikonto to macie zbanowac tez badnewza, bo on ma juz tu 3-cie konto
kondoniarz
admini, jak dajecie bana za multikonto to macie zbanowac tez badnewza, bo on ma juz tu 3-cie konto
Mortin
za multikonto nie, ale za zle zachowanie jak najbardziej
jeszcze troche, a zadzwonie do super nianii i bedzie kazala Ci usiasc na karnym jezyku, a tego chyba nie chcesz?
kondoniarz
CYTAT(Mortin @ Aug 25 2008, 21:58) *
za multikonto nie, ale za zle zachowanie jak najbardziej
jeszcze troche, a zadzwonie do super nianii i bedzie kazala Ci usiasc na karnym jezyku, a tego chyba nie chcesz?

Widac co dzieci w dzisiejszych czasach oglądają <Zalamka>
norek
CYTAT(kondoniarz @ Aug 25 2008, 21:59) *
Widac co dzieci w dzisiejszych czasach oglądają <Zalamka>

Szkoda mi cie.
JuveR
CYTAT(kondoniarz @ Aug 25 2008, 19:33) *

Perfect face. Można prosić o bina?
olivier
Nie chce sie wtrącać,ale ostatnio na tym forum dzieją się dziwne rzeczy.Pierwsze wyzwiska ze strony don'a i szołpasa na Badnewza,później don'a i paputa też na Badnewza,więc dla tych 4 panów proponuję dać bany.Acha i zapomniał bym moderatorzy jak i administratorzy prawie wogóle nie reagują.Jak tak dalej bedzie to stracicie użytkowników.Proponuję wam zadbać o dobrobyt forumowiczów jak i samych siebie.Zastanówcie sie po co sie wyzywacie,po co to komu?Don myślisz,że jak bedziesz wyzywał badnewza to bedzie ci lepiej?Otóż nie.Dlaczego?Odpowiedz sobie sam na to pytanie.

Co do twarzy to są beznadziejne,gorszych nie widziałem.
kondoniarz
CYTAT(norek @ Aug 25 2008, 22:02) *
Szkoda mi cie.

Myslisz ze mi ciebie nie ?
Myslisz ze masz adma to bedziesz kozak, wszyscy powinni byc rózwni a nie jeden lepszy drugi gorszy
kondoniarz
CYTAT(olivier @ Aug 25 2008, 22:22) *
Nie chce sie wtrącać,ale ostatnio na tym forum dzieją się dziwne rzeczy.Pierwsze wyzwiska ze strony don'a i szołpasa na Badnewza,później don'a i paputa też na Badnewza,więc dla tych 4 panów proponuję dać bany.Acha i zapomniał bym moderatorzy jak i administratorzy prawie wogóle nie reagują.Jak tak dalej bedzie to stracicie użytkowników.Proponuję wam zadbać o dobrobyt forumowiczów jak i samych siebie.Zastanówcie sie po co sie wyzywacie,po co to komu?Don myślisz,że jak bedziesz wyzywał badnewza to bedzie ci lepiej?Otóż nie.Dlaczego?Odpowiedz sobie sam na to pytanie.

Co do twarzy to są beznadziejne,gorszych nie widziałem.

Jak niereaaguja niedoceniasz ich przecie ja juz mmiałem drugie bana, admini to kozaki i juz i reaaguja no moze czasami niespawiedliwie ale chuj z tym
olivier
jak ci cos nie pasuje to możesz wy********* z forum! Jestes zwykłym użytkownikiem,a on jest administratorem więc chyba ma jakąś przewagę,prawda?
kondoniarz
CYTAT(olivier @ Aug 25 2008, 22:24) *
jak ci cos nie pasuje to możesz wy********* z forum! Jestes zwykłym użytkownikiem,a on jest administratorem więc chyba ma jakąś przewagę,prawda?

NIepodnos głosu szczeniaku !
BadNewz
Sorry, ja naprawdę tego nie rozumiem już... Czy ja wam zrobiłem jakąkolwiek krzywde? Jeśli tak to przepraszam... Wszyscy mają już tego dość włącznie ze mną... Pomyśleć, że to wszystko przez to, że donowi nie podobał się Davids, a mnie nie podobał się Bent.
BadNewz
Sorry, ja naprawdę tego nie rozumiem już... Czy ja wam zrobiłem jakąkolwiek krzywde? Jeśli tak to przepraszam... Wszyscy mają już tego dość włącznie ze mną... Pomyśleć, że to wszystko przez to, że donowi nie podobał się Davids, a mnie nie podobał się Bent.

EDIT: sorki za drugi post, po prostu korzystam ostatnio z Opery, a tu pewne rzeczy są inaczej niż w Firefoxie...

k-ten
CYTAT(kondoniarz @ Aug 25 2008, 22:25) *
NIepodnos głosu szczeniaku !

Nie ośmieszaj się do końca.

norek, Mortin - Proponuje zakończyć tą żenadę.
olivier
Kto tu jest szczeniakiem to nie powiem.Nie będe sie poniżał do twojego poziomu inteligencji bo twój poziom wynosi 0,więc szkoda słów na twoje beznadziejne komentarze.Co z tego,że nie spodobał się Badnezowi two Bent? Mi też sie nie spodobal miał głowe jak u 16-latka.Tobie sie nie spodobał Davids Badnewza i jest po krzyku.Masz jakieś wonty?To tak jak pisałem w pierwszym poście.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.