Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lepiej Zaczekać Za Pes 2009 Czy Lepiej Kupić Pes 2008?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Micoud
Tak jak wyżej
Orange_91
CYTAT(Micoud @ Aug 25 2008, 11:16) *
Tak jak wyżej

Wydaje mi sie, że zaczekać.
plny
Zaczekać , a pozniej ściągnąć z Rapida biggrin.gif 130 zl w kieszeni zostanie
JuveR
Ja tam na pewno nie kupie PESa 2009, już się przejechałem na wersji 2008 rolleyes.gif W ostatnim roku zamówiłem jeszcze grę przed premierą i to był mój błąd. Teraz wolę poczekać i zobaczyć czy ta gra jest warta takich pieniędzy... wink.gif
Bardock
Nie będzie warta. Słaby PES się szykuje.
naczelnik5
Najlepiej kupic PESa 6 biggrin.gif a co do 2009 to zdecydowanie zaczekac
Mortin
poczekaj na pes2009. Najpierw pobierz gre, przetestuj ja, a jezeli bedzie Ci odpowiadala to dopiero zakup, gdyz kupowanie w ciemno nie jest mila rzecza ^^
Moim zdaniem fifa09 na konsole chyba rozjedzie w tym roku pesa2009.. ale z koncowa ocena poczekam, az zagram w obie gry
pozdro
2pac
PES 2008 nie kupuj. Poczekaj na demo PES 2009 i osądź czy warto mieć tą grę.
Kamiloxx
ja zawsze kupuję orginały pesów i fif nawet jak są dziadowskie smile.gif
batman
Dokładnie tak , po zeszłorocznym niewypale lepiej pierw przekonać się czy warto zakupić oryginał.
Jocker
Nie czaje w ogole twojego pytania. Jak możesz chciec kupić PESa 08 dwa miesiące przed przed premierą PESa 09? Jeśli nie spodoba Ci się nowy PES, wtedy kup zero-ósemkę. Ale myślę że jak podoba Ci się PES 08, to nie zawiedziesz się na PESie 09. Pozdro.
rangiz
W tym roku postanowiłem, że z dwójki fifa/pes nabędę oryginał. Fifa szykuje się rewolucyjna po 5 latach całkowitego zastoju, natomiast do kupna pesa może mnie skusić w końcu nie lagujący tryb sieciowy. Zobaczymy.
norek
CYTAT(Micoud @ Aug 25 2008, 11:16) *
Tak jak wyżej

Poczekac, lepiej zaryzykowac i kupic cos zupelnie nowego (szanse 50/50) anizeli byc pewnym zakupu szajsu smile.gif
saluch
mimo tego co niektórzy tu piszą (pes 2008 to niewypał itp) gram w tą wersje od premiery do dzisiaj i Pro Evo 2009 kupie na pewno, jako że wersja 2008 nie jest do końca oryginalna rolleyes.gif więc nowy pes na pewno mnie negatywnie nie zaskoczy jedynie co to może być lepiej
Kettger
Mnie PES 2008 się podobał, więc nie zastanawiałem się długo nad złożeniem zamówienia na pre-order. wink.gif
artysta germanista
ja też się bardzo zawiodłem na 2008, lepiej żeby powstawały jeszcze przez w huj lat dobre dodatki do szóstki i będzie miód biggrin.gif
MakssPl
Nie qpuj 2008, qp 6 albo czekaj na 2009
Ja... hmmm mam duży dylemat... ale poczekam czy w pesie 09 będzie dobry online, bo tylko po to qpuje oryginały...
zaplutek
qp ??? w jakim to jezyku ??

Co to za nastawienie zle do PESa jak sie nie podoba to grajcie w fife i ze ktos sciagnie sobie to niech sie tym nie chwali bo to nie powod do dumy .brak slow . troche szasunku
Vadiim
Kupic X360 Elite z cudenkiem typu HD, zakupic FIFE 09 oraz zakupic PES 2009, zyc nie umierac, grac nie przejmowac sie tym czy bedzie cielo czy nie, cieszyc sie do woli wink.gif

W tym roku nie ma dla mnie czegos takiego jak "Lepsze, gorsze" w stosunku do gier FIFA 09, PES 09 wink.gif

Zdecydowanie FIFA jak i PES maja swoj urok, wiec mozna sie niezle wciagnac w to i w to wink.gif

PES ma to czego nie ma FIFA, FIFA ma to czego nie ma PES i jest remisik wink.gif))

A gdybym mial wrocic do PES 08 to wolalbym na prawde pograc chyba na amidze ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.