Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd Pes 6 Exe
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Kubbas
Przeszukałem wszystko co się dało wymieniałem wszystko począwszy od exe do O text, O sound itd,ale nadal mam problem.

Mianowicie podczas strzelenia bramki co jakiś czas wywala mi błąd PES 6 exe, który nie wiem czym jest spowodowany ;/ Po strzelonej bramce gdy piłka przekroczy linie bramkową robi się czarne okno pesa w niebieskiej ramce i wyświetla błąd pes 6 exe.

Może ktoś się z tym spotkał jakoś to rozwiązał i mi pomoże, bądź wie co z tym zrobić. U innych to nie występuje, tylko u mnie. Nie wiem co począć kompletnie ;/
Mortin
CYTAT(KubbasOG @ Aug 24 2008, 23:25) *
Przeszukałem wszystko co się dało wymieniałem wszystko począwszy od exe do O text, O sound itd,ale nadal mam problem.

Mianowicie podczas strzelenia bramki co jakiś czas wywala mi błąd PES 6 exe, który nie wiem czym jest spowodowany ;/ Po strzelonej bramce gdy piłka przekroczy linie bramkową robi się czarne okno pesa w niebieskiej ramce i wyświetla błąd pes 6 exe.

Może ktoś się z tym spotkał jakoś to rozwiązał i mi pomoże, bądź wie co z tym zrobić. U innych to nie występuje, tylko u mnie. Nie wiem co począć kompletnie ;/

moze po prostu przeinstaluj gre, a pozniej na nia wrzuc swoje o texty itd
pozdro
Mani3k
Moze odinstaluj KS?
Kubbas
Próbowałem reinstalla, nic nie daje ;/
Orange_91
CYTAT(KubbasOG @ Aug 25 2008, 02:29) *
Próbowałem reinstalla, nic nie daje ;/

A wgrywałeś coś czy to tak samo z siebie zaczęło?
Kubbas
Właśnie w tym problem, że nagle samo ;/
Orange_91
CYTAT(KubbasOG @ Aug 25 2008, 15:30) *
Właśnie w tym problem, że nagle samo ;/

To jak reinstall nie pomaga to ja bym proponował instalację PESa na czysty rejestr. Znaczy bez wpisów od KONAMI, usuń je i wtedy zainstaluj grę, ale oczywiście wcześniej zrób kopię rejestru w razie czego. Jak to nie pomoże to nie wiem.
Tolek
Oczyść kompa. Jak długo od ostatniej formatki? Zaśmiecone kompy wariują. Oczyść.
Orange_91
Tak mi sie przypomniało, że kiedyś już był chyba podobny problem i usunięcie powtórek czy też zapisów pomogło.
Robson21
mi też tak się dzieje
4Rs
usuńcie całego PES'a i wszystko co z nim związane: tzn. kity, dkz'ta smile.gif i WSZYSTKIE OF'y!! powtórki możecie zostawić. Potem wgrywacie program CCleaner i czyścicie nim kompa (tzn. rejestr, tempy i inne śmieci). Wgrywacie nowe ster do kart graficznej i nowego DirectX'a. Potem wgrywacie samego PES'a najlepiej na inną partycję i sprawdzacie czy wam nadal wywala.. jak nie to możecie próbować wgrać patche i inne pierdółki
PS mi pomogło smile.gif
artysta germanista
o widze, że chyba znalazło się rozwiązanie dla mojego poprostu krytycznego errora. Mam takie coś że włączam pesa i nie pojawia mi się okno gry, ale gdy lukne ctrl+alt+delete to widzę, że proces pes6.exe jest w toku mellow.gif czy wywalenie powtórek i save coś pomoże? A co do problemu Kubbasa to też tak miałem i reinstall nic nie pomógł, ale po jakimś czasie przestało mnie wywalać do windowsa rolleyes.gif
Orange_91
CYTAT(e.handlarz @ Aug 31 2008, 09:23) *
o widze, że chyba znalazło się rozwiązanie dla mojego poprostu krytycznego errora. Mam takie coś że włączam pesa i nie pojawia mi się okno gry, ale gdy lukne ctrl+alt+delete to widzę, że proces pes6.exe jest w toku mellow.gif czy wywalenie powtórek i save coś pomoże?

Nie zaszkodzi przecież spróbować. Zrób sobie kopie zapisów i powtórek do innego folderu jak są Ci potrzebne.
artysta germanista
CYTAT(Orange_91 @ Aug 31 2008, 09:26) *
Nie zaszkodzi przecież spróbować. Zrób sobie kopie zapisów i powtórek do innego folderu jak są Ci potrzebne.

niestety nie pomogło. Pewnie reinstall by pomógł ale narazie nie mam płyty biggrin.gif
Robson21
w tym problem ze te ofy i rózne tam są mi potrzebne mozna to jakoś obejsć closedeyes.gif
djclanv1r00z
CYTAT(Robson21 @ Sep 1 2008, 20:27) *
w tym problem ze te ofy i rózne tam są mi potrzebne mozna to jakoś obejsć closedeyes.gif

weź napisz pełnym zdaniem bo nic z niego nie wynika i co ja np mam się domyślać o co Ci chodzi??

pozdro cool.gif
Robson21
nie usune kitservera ani ofa czy save bo są dla mnie wazne własnie robie turniej w pes i nie chce by mi sie to wszystko wykasowało.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.