Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bundesliga Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
zizu09
Witam! Denerwuje już mnie to szukanie.. szukam i szukam i nie mogę znaleźć.. Mógłby ktoś zapodać patch Bundesligi? Mam nadzieję, że jest taki.
djclanv1r00z
CYTAT(zizu09 @ Aug 24 2008, 16:03) *
Witam! Denerwuje już mnie to szukanie.. szukam i szukam i nie mogę znaleźć.. Mógłby ktoś zapodać patch Bundesligi? Mam nadzieję, że jest taki.

o co Ci dokładnie chodzi?? kluby niemieckiej ligi czy co?? menusy do tego ?? napisz coś dokładniej smile.gif bo jeżeli tylko składy to wystarczy OF z niemiecką ligą wgrać i tyle biggrin.gif

pozdro cool.gif

P.S.

wub.gif wub.gif MÓJ 300 POST wub.gif wub.gif
zizu09
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491

Znalazłem o takie coś.. ale widzę, że to zajmuje 2,14gb.. o lol.. ja chcę TYLKO żeby np. zmiasdt other c była bundesliga ;/
zizu09
i sorry za double posta prosze modka o sklejenie.. [jakies problemy z edycja mam] a co do patcha: no chyba ze nie ma takiej opcji to powiedzcie mi ;D
djclanv1r00z
CYTAT(zizu09 @ Aug 24 2008, 16:09) *
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491

Znalazłem o takie coś.. ale widzę, że to zajmuje 2,14gb.. o lol.. ja chcę TYLKO żeby np. zmiasdt other c była bundesliga ;/

ściągnij tylko ten link exe&OF smile.gif wklej OF do "Moje Dokumenty" KONAMI/Pro Evotulion Soccer 6/save/folder1

pozdro cool.gif
zizu09
a tego pliku pes6.exe nie musze nigdzie dawac?
djclanv1r00z
CYTAT(zizu09 @ Aug 24 2008, 16:18) *
a tego pliku pes6.exe nie musze nigdzie dawac?

nie nie musisz smile.gif wystarczy tylko ten plik o nazwie : KONAMI-WIN32PES6OPT

pozdro cool.gif
Orange_91
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 24 2008, 16:20) *
nie nie musisz smile.gif wystarczy tylko ten plik o nazwie : KONAMI-WIN32PES6OPT

pozdro cool.gif

Samego ofa to se może wsadzić. wink.gif
Żeby wszystko zadziałało poprawnie musisz ściągnąć wszystko.
djclanv1r00z
CYTAT(Orange_91 @ Aug 24 2008, 17:32) *
Samego ofa to se może wsadzić. wink.gif
Żeby wszystko zadziałało poprawnie musisz ściągnąć wszystko.

jak chce sobie mieć tylko OF-a to sobie powgrywa herby do OF-a i tyle tongue.gif

wszędzie zachwalasz OE patcha hehe smile.gif

pozdro cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.