Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League || Bolton Wanderers
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
popeq93
                                                                Bolton Wanderers

Ustawienia
GAME LEVEL - TOP PLAYER
MATCH LENGHT - 10 min
MASTER LEAGUE LEVEL - HARD

LIGI SA POMIESZANE W KAZDEJ LIDZE ZNAJDUJA SIE DRUZYNY Z ROZNYCH KRAJOW.

Będę starał sie umieszczac tak 1-3 mecze dziennie zalezy od czasu i oczywiscie ciekawostki wywiady itp.
popeq93
Bolton Wanderers swoje przygotowania do sezonu spędził w hiszpańskim ośrodku na Mallorce. Do rozpoczęcia Division 2 pozostał tylko 1 tydzień. Kibice czekają z niecierpliwieniem na start sezonu.

Oto skład na sezon 2008/09
popeq93
Kalendarz Division 2 na sezon 2008/09 - runda jesienna

Week 1 - IFK Goteborg
Week 2 - Rapid Wiedeń 1 runda Pucharu 1. mecz
Week 3 - AEK Ateny
Week 4 - Besiktas Stambuł
Week 5 - Olympiakos Pireus 1 runda Pucharu 2. mecz
Week 6 - Dynamo Kijów
Week 7 - FC Kopenhaga
Week 8 - Basel FC
Week 9 - Panathinakos Ateny
Week 10 - CSKA Moskwa
Week 11 - Crvena Zvezda Belgrad
Week 12 - Fenerbahce Stambuł\ 2 runda Pucharu 1. mecz
Week 13 - Szachtar Donieck
Week 14 - AZ Alkmaar
Week 15 - Galatasaray Stambuł
Week 16 - Feynoord Rotterdam
Week 17 - Rosenborg\ 2 runda Pucharu 2. mecz
Week 18 - Glasgow Rangers
popeq93
"Jesteśmy gotowi na walkę o Division One" - wywiad z Jussim Jaaskalainenem

Dziennikarz: "Do sezonu przygotowaliście się w słonecznej Mallorce czy czujecie że możecie powalczyć o Division One?"
Jussi: "Pierwszy etap przygotowań był wyczerpujący, lecz z każdym dniem każdy czuł się mocniejszy. Oczywiście jesteśmy już gotowi na walkę o Division One."
D: "Kogo najbardziej się obawiacie?"
J: "Każdy rywal będzie trudny. Nikt łatwo nie odda meczu. Myślę że każdy zespół jest w stanie awansować."
D: "Pierwsze spotkanie zagracie z IFK Goteborg, jak czujecie się przed tym meczem?"
J: "Drużyna ze Szwecji ma wielu wspaniałych zawodników między innymi Alexandersson. Mam nadzieje że zdobędziemy 3 punkty i od początku będziemy w czołówce tabeli."
D: "Czuje się Pan pewnie w roli pierwszego bramkarza Boltonu?"
J: "W poprzednim sezonie byłem numerem 1. Czy w tym sezonie będzie tak samo? Trudno powiedzieć. Każdy z bramkarzy dobrze zaprezentował się w meczach towarzyskich na Mallorce. Jeżeli ja będę podstawowym bramkarzem na pewno dam z siebie 100%."
D: "Dziękuje bardzo za wywiad."
J: "Dziękuje i do zobaczenia."
popeq93
Zapowiedź I kolejki Division Two

krzychu92
O karierka obiecana. Suuuuper. Ja tez zaczalem swoja ale nie chce mi sie opisywac. Gram se West Ham United z składem podstawowym PES (Minanda, Espimas, Castolo) na razie po 14 meczach 9 miejsce w 2 lidze. Szukam dobrego bramkarza ;p Dobra ale to twoja kariera. Jesli bedzie lepsza od tej ostatniej, której nie skończyłes to cie będę podziwiał za pomysłowość. Trzymam kciuki xD
popeq93
Remis Boltonu, nie wykorzystana szansa na 3 punkty

Week 1 - Saturday, 18.00 Reebok Stadium - Bolton

Statystyki

Składy i oceny piłkarzy

Czołówka tabeli po I kolejce

Skrót spotkania o 21.45 - http://www.filefactory.com/file/6b22a8/n/B..._-_Goteborg_rar
http://pl.youtube.com/watch?v=RUr6FmoZ4WQ
krzychu92
Czy mi się wydaje czy ten filmik naprawde jakos dziwnie zapi******? Niezle. Brakuje tylko tabeli ligowej żeby można było się rozeznać co i jak.
Crv+
Okropnie wygląda ten obrazek z gwiazdkami na niebieskim tle sleep.gif
Beto
Sorry, ale jak na razie nic mi się nie podoba. Nie ma opisu meczu, a wątpię że każdy jest chętny na ściąganie filmików. Oprawę wizualną pozostawię bez komentarza.

Przyłóż się bardziej.
popeq93
D2 Cup - czyli kto z kim się zmierzy.

Rozgrywki D2 Cup już za tydzień. Dziś przedstawiamy drabinkę rozgrywek.

Pro-Evo-S
Staraj się wrzucać filmy na youtube bo nikomu się nie chce ściągać!

I staraj się do każdego wydarzenia jakiś komentarz, a nie tak jak w poście nade mną tylko wklejony obrazek. Na razie słabo wink.gif

Ale życzę wytrwałości i samozaparcia smile.gif
popeq93
Kolejny remis Boltonu.

Week 2 - Friday, 19.30 Gerhard Hanappi Stadion - Wiedeń

1:1 (0:1)
0:1 14' Diouf
1:1 48' Boskovic

Relacja z meczu

Na stadionie biało zielonych odbyło się spotkanie II kolejki Division Two. Obydwa zespoły zaczynały mecz z nadzieją na zwycięstwo. Od początku atakowali goście. W 8 min po dośrodkowaniu Rigi groźnie uderzył Elmander. 14 minuta gry, Samuel zagrywa prostopadłą piłkę w kierunku Dioufa. Ten wyprzedza obrońce Rapidu i trafia do siatki. 1:0. Gospodarze nie byli w stanie odpowiedzieć na bramkę Boltonu. Kolejne ataki gości nie przyniosły bramki. Swoich sił próbowali Giannokoupolos strzałem z dystansu i Diouf. Do przerwy 1:0 dla Boltonu. Świetnie rozpoczęła sie druga połowa dla gospodarzy. Hoffman zagrywa górną piłkę do Boskovicia, a ten nie miał kłopotów z pokonaniem Jaaskalainena. 1:1!. Do 60 minuty walka rozgrywała się w środku pola. 63 minuta. Riga dośrodkowuję, Elmander i tylko poprzeczka. Łapią się za głowę piłkarze z Anglii. Kolejna groźna sytuacja. Korner Diouf dośrodkowuję Elmander dostawia nogę i obok bramki. Pech tego zawodnika. Nieskuteczność tej drużny bardzo duża. Czas ucieka. 83 minuta. Rzut wolny dla Rapidu. Hoffman uderza na bramkę... minimalnie obok słupka. 89 minuta indywidualna akcja Dioufa... FAUL. Ostre przewinienie Edera. Sędzia nie pokazuję kartki. Senegalczyk zwija się z bólu. Konieczna jest zmiana. W jego miejsce wchodzi Helguson. Koniec spotkania. 1:1 w Wiedniu.

Statystyki i oceny piłkarzy.

Czołówka po 2 kolejkach.

Bolton znajduje sie na 13 miejscu

Ranking goli po 2 kolejkach.

Wróciłem do stylu z mojej poprzedniej kariery. Sorki że nie ma screenów z meczu będą w następnej relacji
Orange_91
CYTAT(popeq93 @ Aug 26 2008, 14:45) *
Sorki że nie ma screenów z meczu będą w następnej relacji

Te screeny muszą być i mam jeszcze taką propozycje jak wrzucasz screeny to chyba najlepiej na imageshack.us i wklejasz link z podpisu thumbnail for forums (czy jakoś tak) wtedy te screeny nie będą tak duże i nie będą sie tak długo ładować.
Crv+
Dlatego że oprawa wygląda strasznie zrobiłem nową oprawę graficzną dla twojej kariery(trochę zajmuję się Photoshopem)

http://i35.tinypic.com/2i1jnye.gif
popeq93
Kontuzja napastnika Boltonu

Podczas meczu z Rapidem Wiedeń, El Hadji Diouf doznał kontuzji. Lekarze stwierdzili uraz kolana. Senegalczyk nie będzie mógł grać przez 2 tygodnie. Wszystko wskazuje na to że jego miejsce zastąpi Helguson.

Kibice mają nadzieje że ich najlepszy strzelec szybko powróci do zdrowia.

P.S: Dzięki Crv+ za zrobienie oprawy napewno z niej skorzystam smile.gif
popeq93
Gary Megson mówi o przyczynach słabej postawy swojego klubu.

Zapytany, po meczu z Rapidem Wiedeń, o słabą postawę drużyny odpowiedział : "Dwa mecz za nami, liczyliśmy na komplet punktów. Niestety zespół nie funkcjonuje jeszcze tak jak bym tego chciał. Teraz jeszcze doszła kontuzja El Hadjiego. Brakuję nam przede wszystkim skuteczności, lecz obiecuję że sytuacja klubu w tabeli zdecydowanie się poprawi.
popeq93
Upragnione zwycięstwo, AEK upokorzony!

Week 3 - Saturday, 17.00 Reebok Stadium, Bolton

Kibice Boltonu czekali na pierwsze zwycięstwo. Jednak AEK był wymagającym rywalem. W pierwszych minutach gry na boisku panował chaos. Piłkarze walczyli o każdy centymetr na boisku. W 8 minucie groźnie uderzył Lyberopoulos jednak fenomenalnie obronił Jaaskalainen. 14 minuta spotkania dośrodkowanie, do piłki skacze Nolan i.... GOOOOL!! 1:0. Radość na stadionie. Cały czas trwał napór gospodarzy. Kolejna akcja skrzydłem. Samuel zagrywa w pole karne i Riga pakuje piłkę do siatki. 2:0. Piłkarze AEK-a łapią się za głowy. 31 minuta spotkania na Reebok Stadium, Bolton prowadzi 2:0 i korner. Dośrodkowuje Davies. Piłka została bita dużą rotacją... NOLAN GOOOOL. Szał radości na trybunach. 3:0!. AEK gra fatalnie. Nie stworzył od ponad 20 minut dogodnej okazji. Gra układa się gospodarzą. Uśmiechnięty Gary Megson. Kolejny korner dla Boltonu. Rywale pamiętają sytuacje z przed kilku minut. Tym razem dośrodkowuje Taylor. Wysoko dogrywana piłka. Davies zdobywa bramkę!!! To już pogrom! 4:0. Koniec I połowy. Od początku II połowy widać było poprawę gry gości. W 52 minucie zamieszanie w polu karnym wykorzystał Rivaldo i honorowa bramka. Nie sądzę żeby AEK jeszcze tu coś zrobił. 63 minuta. Juanfran dogrywa do Rivaldo ten strzela i kapitanie Jaaskalainen! Napór gości kończył się z minuty na minutę, a inicjatywę znowu przejęli gospodarze i potwierdzili to w 76 minucie. Świetne zagranie Nolana do Helgusona. Ten znalazł się w sytuacji sam na sam! Podaje do Daviesa, a ten strzela na pustą bramkę i to koniec złudzeń dla Greków. 5:1. Do końca gospodarze kontrolowali przebieg gry. Świetny mecz Boltonu. Wreszcie 3 punkty!.

Czołówka po 3 kolejkach

Ranking goli po 3 kolejkach

Galeria z meczu

Qrk
Jaaskalainen jak coś to kapitalnie broni ;] Źle nie jest nawet fajny blog, pozdrawiam.
Shared
Mi się tam podoba, nareszcie jakiś "średniak" z Premier Ligue happy.gif . Widzę też, że grasz na starym OF'ie, bo przykładowo El Hadji Diouf w Sunderland'zie powinien biegać cool.gif .
Soncker
Popeq ale wpada wczesniej nie zagladalem do tematy ale El Hadji Diouf rzeczywiscie powinien byc w sunderlandzie.A VirtuaRed to same aktualne transfery.Płakac się chce...
Wracajac do kariery dobra mi sie naprawde podoba;]
popeq93
Dzieki za komentarze. No cóż z tymi transferami to tak jest. Nie będę już zmieniał. Postaram sie wprowadzic jakies ulepszenia do bloga smile.gif dawajcie jakieś ciekawe pomysły:) pzdr
popeq93
Wyniki I rundy D2 Cup.

Oto wyniki I rundy D2 Cup. W pierwszych meczach oglądaliśmy mało bramek. W Glasgow Rangersi bezbramkowo zremisowali z FC Basel. Takim samym wynikiem zakończył się mecz AEK - Rosenborg. Zwycięstawi legitymują się drużyny z Kijowa, która pokonała 1:0 Panathinakos, i IFK Goteborg, który zaś ograł na wyjeździe Kopenhagę FC. Rewanżowe spotkania już za 2 tygodnie.
krzychu92
Nie wiem czy nie będe miał podobnych par w pucharze bo mam podobne zespoły, a pary układają sie według tego co masz na początku ML. Czyli jakbyś wtedy przestawił swój Bolton na trzecie miejsce to grał byż swój mecz z FC Basel.
popeq93
Świetna II połowa Boltonu, Anglicy gonią lidera.

Week 4, Saturday, 20.30 Reebok Stadium, Bolton

Do Boltonu przyjechała mocna drużyna z Turcji. Besiktas od pierwszych minut przeważał. Obrońcy gospodarzy wyraźnie sprawiali wrażenie ociężałych. Dwa razy do sytuacji strzeleckich po prostopadłych podaniach dochodził Bobo, jednak fenomenalnie w bramce spisywał się Jaaskalainen dwukrotnie broniąc strzały Brazylijczyka. Bolton grał chaotycznie, nie potrafił zagrozić bramce rywala. Przez dłuższy czas żadna drużyna nie oddała strzału na bramkę. W 34 minucie do wyśmienitej sytuacji ponownie dochodzi Bobo i jakimś cudem nogą wybronił to Finlandzki bramkarz gospodarzy. Ta sytuacja wyraźnie zdenerwowała podopiecznych Garego Megsona. 37 minuta. Akcja skrzydłem Taylor do Dioufa ten mija obrońce, wykłada Daviesowi i.... około 5 metrów nad bramką. Do przerwy Bolton próbował dojść do dogodnej sytuacji jednak nic z tego nie wyszło. Drugą połowę znowu lepiej zaczęli goście. Tym razem Delgado minimalnie obok bramki. 54 minuta. Mikel Alonso do Nolana. Ten na skrzydło do Taylora dośrodkowanie.... nikt nie zamyka akcji. W 60 minucie składna akcja gospodarzy, ale dobrze obrońcy Besiktasu. Piłkę przejął Samuel. Zagrywa prostopadłą piłkę do Daviesa ten miękko dośrodkowuje.... GOOOOOOL!!!! Nolan trafia trzeciego gola w sezonie. 1:0. Kolejne minuty to zdecydowane ataki Boltonu. Strzały gospodarzy bronił Rustu. 82 minuta. Nolan do Dioufa. Rozgląda się... uderza nad Rustu i piękny gol!!! 2:0. Za tą bramkę można winić tylko tureckiego golkipera. KONIEC!!! Zwycięstwo Boltonu!

Czołówka po IV kolejkach.

Ranking goli po IV kolejkach

Galeria z meczu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.