Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obrońca "wrzucony" w pole karne :P
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Dr@gon
Wiecie może jak można zmusić obrońce do wejścia w pole karne przy rzutach rożnych i wolnych. Moj Pique w 4. sezonie ma takie parametry, że aż sie prosi żeby wychodzić na stałe fragmenty, a on nie chce sad.gif .

PS. W 1. sezonie normalnie wchodził w pole karne przy rzutach rożnych i wolnych.
Kjs
wiem ze jest w strategy/manual cos jak CB overlap, ale nie jestem pewien czy tu sluzy wlasnie do tego :/ Wiem ze na pewno wyznaczony obronca wlacza sie do akcji ofensywnych, a czy na wolne/rozne tez nie mam pojecia, sprawdz :]
Dr@gon
wiem ze jest w strategy/manual cos jak CB overlap, ale nie jestem pewien czy tu sluzy wlasnie do tego :/  Wiem ze na pewno wyznaczony obronca wlacza sie do akcji ofensywnych, a czy na wolne/rozne tez nie mam pojecia, sprawdz :]

Wiem o takiej opcji, ale nie sprawdza się ona przy stałych fragmentach :evil:
Regz
Spròbuj dać mu Attack "do przodu" a Defence na "LOW". Pozostałych obrońcòw ustaw odwrotnie czyli maxymalnie defensywnie. Powinno zadziałać. Jeszcze jedno: nie powinien on mieć funkcji "SWEEPER"
saper
widocznie za stary jest .Pique wiem jest wysoki wkoncu gracz ManU tongue.gif
Daj mu defensyfe Low a Attack high wtedy napewno zadziala albo poprostu jak jest rożny i widzisz np. w polu karnym scholsa ( a on nienalezy do wysokich) to poprostu zamien ich pozycjami i wtedy schols obrona a pique bedzie w polu karnym :wink:
_kamil_
jesli grasz czterema obroncami to zamien go miejscem z drugim stoperem.
Dr@gon
jesli grasz czterema obroncami to zamien go miejscem z drugim stoperem.

Tyle, że u mnie żaden z środkowych obrońcòw nie wchodzi przy stałych fragmentach :? .
Dr@gon
Udało się!!! Zmieniając kilka rzeczy (przesuwając go do przodu żeby nie stał w lini z drugim obrońcą; dając defense na normal, itp.) Pique wchodzi w pole karne przy stałch fragmentach (choć nie zawsze :twisted: ).
onix_the_chosen
A ja mam troche inne pytanko moze troche zwiazane z tym tematem, a nie chce zakladac nowego dlatego pytam. Wiec, jak zrobic, zeby po podaniu do zawodnika podajacy pilke biegla dalej do przodu na czysta pozycje (tak jak to robi komp) ??? Ni cholere nie wiem jak to zrobic. Jak ktos wie to niech pomoze ;D
Kjs
A ja mam troche inne pytanko moze troche zwiazane z tym tematem, a nie chce zakladac nowego dlatego pytam. Wiec, jak zrobic, zeby po podaniu do zawodnika podajacy pilke biegla dalej do przodu na czysta pozycje (tak jak to robi komp) ??? Ni cholere nie wiem jak to zrobic. Jak ktos wie to niech pomoze  ;D

Naciskasz X, od razu po podraniu naciskasz L1
ftomekk
No to ja jeszcze z "innej beczki".
Atakujacy wchodzi w moje pole karne-wicskam trojkat i wychodze do niego bramkarzem-niestety za kazdym razem po wcisnieciu trojkata,moj obranca bedacy za napastnikiem kosi go od tylu!
mozna to jakos przestawic?
onix_the_chosen
A ja mam troche inne pytanko moze troche zwiazane z tym tematem, a nie chce zakladac nowego dlatego pytam. Wiec, jak zrobic, zeby po podaniu do zawodnika podajacy pilke biegla dalej do przodu na czysta pozycje (tak jak to robi komp) ??? Ni cholere nie wiem jak to zrobic. Jak ktos wie to niech pomoze  ;D

Naciskasz X, od razu po podraniu naciskasz L1

Dzieki, dziala bez zarzutu, ide grac :twisted:
Soxx
No to ja jeszcze z \"innej beczki\".
Atakujacy wchodzi w moje pole karne-wicskam trojkat i wychodze do niego bramkarzem-niestety za kazdym razem po wcisnieciu trojkata,moj obranca bedacy za napastnikiem kosi go od tylu!

Moze masz za grube paluchy :wink: :twisted: Zwròć uwagę czy przypadkiem nie naciskasz kòłka przy naciskaniu tròjkąta. Mi sie tak pare razy zdarzyło,że zaaferowany szybko przyciskałem tròjkąt,ale po drodze tez kòłko i tez kosiłem od tyłu obrońcą i był karny :oops:
boberto

Moze masz za grube paluchy :wink: :twisted: Zwròć uwagę czy przypadkiem nie naciskasz kòłka przy naciskaniu tròjkąta. Mi sie tak pare razy zdarzyło,że zaaferowany szybko przyciskałem tròjkąt,ale po drodze tez kòłko i tez kosiłem od tyłu obrońcą i był karny :oops:

mnie sie tam nigdy tak nie stalo :wink:
Regz
Mi się tak czasem działo gdy biegłem za typem i wciskałem "wejście ciałem"
Dr@gon
Mi się tak czasem działo gdy biegłem za typem i wciskałem \"wejście ciałem\"

Wcisnąłeś "wejście ciałem" :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Dziwne ale ja nie mam takiego klawisza na padzie :wink:
Regz

Wcisnąłeś "wejście ciałem" :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Dziwne ale ja nie mam takiego klawisza na padzie :wink:

A ja mam i świetnie się sprawdza gdy chcę "wrzucić" obrońcę w pole karne laugh.gif
Dr@gon

A ja mam i świetnie się sprawdza gdy chcę "wrzucić" obrońcę w pole karne laugh.gif

Szkoda, że ja nie mam takiego przycisku sad.gif . Chyba sobie go samodzielnie dorobie do pada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
StraY
wejście ciałem -> X
Dr@gon dobra rada od kolegi użytkownika, zachowuj się bo dostaniesz kartonik...
Dr@gon
wejście ciałem -> X
Dr@gon dobra rada od kolegi użytkownika, zachowuj się bo dostaniesz kartonik...

Sorry, ale nie wiem czym mògłbym się narazić na kartke - nikogo nie obraziłem, ani nic. Jeśli jednak ktoś poczuł się urażony przeze mnie to serdecznie przepraszam. Koniec smile.gif
kemot
To ja po kolejnej przerwie smile.gif

przeczytalem wszsytkie posty i co nastepuje, niejaki Dr@gon jest na najlepszej drodze do zoltej, za co? Za nabijanie i nie wnoszenie nic do tematow

Dziekuje za uwage...
Dr@gon
To ja po kolejnej przerwie smile.gif

przeczytalem wszsytkie posty i co nastepuje, niejaki Dr@gon jest na najlepszej drodze do zoltej, za co? Za nabijanie i nie wnoszenie nic do tematow

Dziekuje za uwage...

No còż...
Drogi Kemocie ja "stworzyłem" ten temat, ponieważ miałem mały problem. Problem ten w miare szybko rozwiązałem, ale pojawiły się w tym temacie posty KOMPLETNIE nie związane z topicem. No còż... Pisząc NIGDY nie nabijam się (przynajmniej nie staram się o to) tylko zwracam uwage na to co wydaje mi się głupie; niezrozumiałe dla mnie ( :? ) lub kogoś błąd. W każdym razie nie dąże do obrazy kogokolwiek.
PS. Troche "dyplomacji" nigdy nie zaszkodzi :wink:
Soxx
[email protected]śle ze chodzi tutaj o twoje 3 identyczne posty.... nie udawaj niewiniątka :wink:
Jocker
Nawet 4 posty laugh.gif
Dr@gon
Dziwne... wcześniej nie było tych postòw [nie widziałem ich], a tera nie moge ich skasować - brak "x". Wykasuje w nich treść tongue.gif
PS. Mam nadzieje, że ten temat nie zamieni się w "Dr@gon kontra Reszta Świata" :twisted:
kemot
Nie chodzi o 4 posty(wykasowalem), nie chodzi o temat, chodzi o nabijanie i jalowe posty

pozdawiam, nie oczekuje polemiki...
Dr@gon
Fajnie, że wykasowałeś ale przy okazji od razu mogłeś zamknąć ten temat ...
onix_the_chosen

bueheheheheheh laugh.gif grube paluchy, dobre laugh.gif P.S mi tez nigdy sie takie cos nie zdarzylo, jak grasz na klawiaturze to rozstaw sobie przysiski po przeciwleglych stronach klawiatury to problemu nie bedzie ;D
kemot
Mowisz - masz

PS: dzieki za brak polemiki :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.