Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy Z Grą
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Robson21
Pes 6 mi sie zacina przy bramce nie wiem o co chodzi ? huh.gif ostatnio robiłem reinstalacje Windows xp i mi wykasowało gre Pes 6 bo miałem ją na innym dysku i teraz po ponownym zainstalowaniu zacina mi sie przy kazdej bramce wiecie w czym jest problem?
Kubbas
Wyskakuje Ci błąd pes 6 exe tak? Masz jakieś patche?
Robson21
CYTAT(KubbasOG @ Aug 22 2008, 18:20) *
Wyskakuje Ci błąd pes 6 exe tak? Masz jakieś patche?

własnie nie wyskakuje mi nic tylko sei zacina po kilku sekundach znowu jest normalnie gra nie ma zadnych patchów
Orange_91
CYTAT(Robson21 @ Aug 22 2008, 18:42) *
własnie nie wyskakuje mi nic tylko sei zacina po kilku sekundach znowu jest normalnie gra nie ma zadnych patchów

Po reinstallu Windowsa zainstalowałeś wszystkie sterowniki? Jeśli tak to może reinstall gry jeszcze pomoże.
Robson21
CYTAT(Orange_91 @ Aug 22 2008, 19:40) *
Po reinstallu Windowsa zainstalowałeś wszystkie sterowniki? Jeśli tak to może reinstall gry jeszcze pomoże.

zainstalowałem i reinstalacja była na nowo i teraz nowy błąd przy kazdej bramce pokazuje sie czarne okno i póżniej błąd pes.exe jak temu zaradzic:(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.