Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File Do Oe Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kielbusm
Witam. Czy jest Option file do OE patch(tego pierwszego by czarekb) na ten miesiąc dodający te transfery jakie juz były w tym oknie transferowym? Szukałem troche na tym forum i nie znalazłem :/ Z góry dziękuje.
Soncker
Nie załamuj mnie POSZUKAJ!To nie boli.Żal.pl serio założył co dopiero konto i jeszcze nie może poszukac...
kielbusm
CYTAT(Sonck @ Aug 21 2008, 13:48) *
Nie załamuj mnie POSZUKAJ!To nie boli.Żal.pl serio założył co dopiero konto i jeszcze nie może poszukac...

Spodziewałem sie takiej odpowiedzi. Moze ktos inny pomoże? Chociaz powie w jakim temacie. Z góry thx

plny
Nie ma update do OE by czarekb
mattis78
mozesz sobie sam zrobic transfery tak jak ja sobie robiłem. mam prawie wszystkie aktualne oczywicie te najwazniejsze:) zycze powodzenia. jak cos to napisz do mnie na gg
kielbusm
CYTAT(mattis78 @ Aug 21 2008, 19:29) *
mozesz sobie sam zrobic transfery tak jak ja sobie robiłem. mam prawie wszystkie aktualne oczywicie te najwazniejsze:) zycze powodzenia. jak cos to napisz do mnie na gg

Acha, czyli nie ma? Wiesz samemu troche by sie zeszło. Tych transferów było sporo a ja chciałbym aby prawie wszystkie były w moim pesie rolleyes.gif

Soncker
To znajdź sobie ekipe do robienia każdy po jednej lidze i jest gicik.Uwierz że nikt nie ma tyle czasu żeby ci wszystkie transfery zrobic;]Jeśli nawet to jest taki problem ja kiedyś też sobie sam robiłem i jedna liga zchodziła mi z 2 godziny.Tylko to był Październik i wszystko było aktualne;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.