Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Krzysiu12 Option File
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Krzysiu12
mam ostatnio wene twórczą i robie OF'a do Pro Evo 6 wink.gif
a oto pierwsze screeny wink.gif oceniajcie ;P

pozdr
djclanv1r00z
fajnie fajnie jak narazie biggrin.gif

wymień jakie ligi w nim będą się znajdować smile.gif co w Other A,B i C wink.gif

pozdro cool.gif
MaTi10
Z OE patcha robisz to byś chociaż autorów spytał czy możesz to wydać wink.gif pzdr
Krzysiu12
CYTAT(MaTi10 @ Aug 21 2008, 10:13) *
Z OE patcha robisz to byś chociaż autorów spytał czy możesz to wydać wink.gif pzdr

a ty co? jasnowidz?
Orange_91
CYTAT(MaTi10 @ Aug 21 2008, 10:13) *

Wydaje mi sie, że to nie of z OEPa bo jakieś inne menusy są. Ale jeśli faktycznie of jest z OEPa a kolega zmienił sobie tylko menusy to rzeczywiście wypadałoby zapytać.

Krzysiu12
z OE path'a zapożyczam tylko statystyki do graczy polskich itp...

jakiś tam screen:

MaTi10
CYTAT(Krzysiu12 @ Aug 21 2008, 10:56) *
a ty co? jasnowidz?

Mogło mi się wydawać bo OE w miejsce Eredivisie;p
Krzysiu12
CYTAT(MaTi10 @ Aug 21 2008, 12:51) *
Mogło mi się wydawać bo OE w miejsce Eredivisie;p

a co to w miejsce Eredivisie nie może być?? ;P może być! ;D na pewno będą ligi: angielska, francuska, włoska, polska, hiszpańska, niemiecka ;D
MaTi10
Taki detal Panie Krzysiu tongue.gif Stilić ma krótkie włosy a nie takie jak u Ciebie na screenie.Jak nie masz face i włosków to napewno do poprawy;] pzdr
Tomek775
fajnie by było jak byś dał do OFa kitserver i zrobił stroje w edit mode... biggrin.gif
Krzysiu12
kitserver na pewno będzie, a czy stroje z edit mode to trudno powiedzieć...

pierwszy beniaminek ukończony w 100%:

Tomek775
CYTAT(Krzysiu12 @ Aug 21 2008, 14:58) *
kitserver na pewno będzie, a czy stroje z edit mode to trudno powiedzieć...

pierwszy beniaminek ukończony w 100%:

Fajnie to wygląda ale super by było jakby wszystkie zespoły miały stroje w edit mode...z góry THX... rolleyes.gif
Pro-Evo-S
CYTAT(Tomek775 @ Aug 21 2008, 15:01) *
Fajnie to wygląda ale super by było jakby wszystkie zespoły miały stroje w edit mode...z góry THX... rolleyes.gif

wg mnie byłoby to zbyt czasochłonne dla twórcy, a dla dobra of-a dobrze było by gdyby pojawił się na początku września smile.gif
Krzysiu12
CYTAT(Pro-Evo-S @ Aug 21 2008, 15:03) *
wg mnie byłoby to zbyt czasochłonne dla twórcy, a dla dobra of-a dobrze było by gdyby pojawił się na początku września smile.gif

szczerze to watpie czy sie wyrobie... dawajcie jakieś pomysły, może jakie screeny byście chcieli? z jakimi drużynami? to potem powrzucam wink.gif
Tomek775
barcą i realem możesz a także wisełką i legią bym prosił... biggrin.gif
dalej się trzymam abyś robił te stroje w edit mode... mellow.gif
Edit:jeszcze odnośnie OFa każdy chce pewnie aby było dużo młodych talentów
Krzysiu12
CYTAT(Tomek775 @ Aug 21 2008, 15:17) *
barcą i realem możesz a także wisełką i legią bym prosił... biggrin.gif
dalej się trzymam abyś robił te stroje w edit mode... mellow.gif
Edit:jeszcze odnośnie OFa każdy chce pewnie aby było dużo młodych talentów

młode talenty mam zamiar zrobić zamiast graczy historycznych, ale jeszcze mam dużo, dużo pracy...

Real Madryt:

Krzysiu12
komentować, komentowac ;p

FC Nantes:

MaTi10
Krzysiu tak nie dawaj screenów niech niecierpliwią;p pzdr i czekam na odzew w sprawie priva rolleyes.gif czy tak czy nie biggrin.gif
djclanv1r00z
no fajnie biggrin.gif mam nadzieję że dasz tych młodzików biggrin.gif bo te Pele i te sprawy to jednak porażka ;D

P.S. tak nie zbyt do tematu biggrin.gif jaki numer w Realu ma Van Der Vaart ??biggrin.gif

pozdro cool.gif
Tomek775
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 20:03) *
no fajnie biggrin.gif mam nadzieję że dasz tych młodzików biggrin.gif bo te Pele i te sprawy to jednak porażka ;D

P.S. tak nie zbyt do tematu biggrin.gif jaki numer w Realu ma Van Der Vaart ?? biggrin.gif

pozdro cool.gif

Saviola ma 9 a van der Vaart ba po savioli bodajże 18
pozdro cool.gif
Krzysiu12
CYTAT(Tomek775 @ Aug 21 2008, 20:15) *
Saviola ma 9 a van der Vaart ba po savioli bodajże 18
pozdro cool.gif

dokładnie ;P a jak według Ciebie mają wszystkie kluby mają mieć kitsy w Edit Mode? w jaki sposób to zrobić?
Tomek775
no właśnie niewiem ale dużo osób napewno wie bo ja mam OFa właśnie z tymi strojami...
Aaaa i stroje fajnie by było jakby miały wszystkie zespoły...może dałoby się przez PES EDITORA wrzucić przynajmniej kilka stroji z innego OFa co ma stroje w edit mode...pozdro
Krzysiu12
CYTAT(Tomek775 @ Aug 22 2008, 09:20) *
no właśnie niewiem ale dużo osób napewno wie bo ja mam OFa właśnie z tymi strojami...
Aaaa i stroje fajnie by było jakby miały wszystkie zespoły...może dałoby się przez PES EDITORA wrzucić przynajmniej kilka stroji z innego OFa co ma stroje w edit mode...pozdro

to one mają być w menu zrobione czy jak?
Tomek775
no w grze... biggrin.gif
nie do kitservera tylko odrazu w grze :/
Krzysiu12
chciałbym w Others A zrobić zespoły jakiejś ligi której nie ma w PES, może szkocka, albo amerykańska? czekam na jakieś sugestie... i czy znalazłby się jakiś ambitny kitsmaker który podjąłby się wykonania strojów do tej ligi?
Krzysiu12
dajcie jakieś propozycje, jakich zawodników zrobić za historycznych graczy... bo będzie połowa młodzików, a połowa takich graczy jakich będziecie chcieli... czekam na wasze propozycje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.