Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: troche z innej beczki :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
yarodragon
Biedny Giuly zamiast być opatrywanym przez lekarzy to musi biedaczek medytowac... a moze ma doła smile.gif

http://img176.exs.cx/img176/8098/hehpes40in.jpg
Draki
hehe dobre ale moze masz 3danalizera i ci medykow wylonczyl ?
yarodragon
nie smile.gif widocznie musieli zostać w szatni , w koncu to byl mecz towarzyski wiec mysleli ze sie obejdzie bez takich ostrych wejsc i przykrych urazòw smile.gif
siano
kolega zmniejszy obrazek, badz zamieni to w link
yarodragon
tak jest szefie! Sorka pierwszy raz zawsze nie wychodzi smile.gif
saper
ćwiczy Yoge laugh.gif
Soxx
Przeciez gdy zdejmują zawodnika z powodu kontuzji to siedzi obok lini i czeka na zbawienie....nie spotkałem sie zeby byl koło niego sztab lekarzy czy kogokolwiek. Jeśli sie myle to mnie popreawcie....
Ale gdy wchodzi na boisko z kontuzja to ma obandażowane kolano lub kolana :roll:
Falcon
Ja ròwnież nie spotkałem się ze sztabem lekarzy.Zawodnik zawsze siedzi obok linii i czeka na zbawienie
snake
Zapewne Konami nie dostało licencji na zrobienie lekarzy :PPP
BartekRym
Czego wy chcecie??? Mnie się podoba!!!

Więcej takich!!!
snake
My chcemy nowe we2002 ;p
Soxx

Więcej takich!!!

Mi tez się podoba...to i tak postep względem PES3....zauważyłem jednak zdziwienie forumowiczòw że Giuly siedzi sam i myslałem ze jest jeszcze opcja ,z ktòra sie nie spotkałem,ze ktos opatruje zawodnika.....w PES5 napewno zobaczymy cos wiecej smile.gif ....np. otwarte złamanie kosci piszczelowej :wink:
Polduś
albo ten gościu nie był kontuzjowany tylko poprostu sie zmęczył i sobie musiał chwilke odsapnąć laugh.gif 8)
boberto
Poldus nmasz chyba racje wedlug mnie to on sie zmenczyl albo prosi boga o zwyciestwo dla blaugrany.. tongue.gif
Lucek Rojek
ja zauwazyłem że mohrle ma brudne uszy ;D
Cj90

Więcej takich!!!

Mi tez się podoba...to i tak postep względem PES3....zauważyłem jednak zdziwienie forumowiczòw że Giuly siedzi sam i myslałem ze jest jeszcze opcja ,z ktòra sie nie spotkałem,ze ktos opatruje zawodnika.....w PES5 napewno zobaczymy cos wiecej smile.gif ....np. otwarte złamanie kosci piszczelowej :wink:

mam nadzieje ze w zwiazku z tym bedzie jakis postep w 5 czesci PES'a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.