yarodragon
Mar 25 2005, 18:02
Biedny Giuly zamiast być opatrywanym przez lekarzy to musi biedaczek medytowac... a moze ma doła
http://img176.exs.cx/img176/8098/hehpes40in.jpg
hehe dobre ale moze masz 3danalizera i ci medykow wylonczyl ?
yarodragon
Mar 25 2005, 18:08
nie

widocznie musieli zostać w szatni , w koncu to byl mecz towarzyski wiec mysleli ze sie obejdzie bez takich ostrych wejsc i przykrych urazòw
kolega zmniejszy obrazek, badz zamieni to w link
yarodragon
Mar 25 2005, 18:24
tak jest szefie! Sorka pierwszy raz zawsze nie wychodzi
ćwiczy Yoge
Przeciez gdy zdejmują zawodnika z powodu kontuzji to siedzi obok lini i czeka na zbawienie....nie spotkałem sie zeby byl koło niego sztab lekarzy czy kogokolwiek. Jeśli sie myle to mnie popreawcie....
Ale gdy wchodzi na boisko z kontuzja to ma obandażowane kolano lub kolana :roll:
Falcon
Mar 27 2005, 14:23
Ja ròwnież nie spotkałem się ze sztabem lekarzy.Zawodnik zawsze siedzi obok linii i czeka na zbawienie
Zapewne Konami nie dostało licencji na zrobienie lekarzy :PPP
BartekRym
Mar 27 2005, 15:48
Czego wy chcecie??? Mnie się podoba!!!
Więcej takich!!!
| QUOTE |
Czego wy chcecie??? Mnie się podoba!!!
Więcej takich!!! |
Mi tez się podoba...to i tak postep względem PES3....zauważyłem jednak zdziwienie forumowiczòw że Giuly siedzi sam i myslałem ze jest jeszcze opcja ,z ktòra sie nie spotkałem,ze ktos opatruje zawodnika.....w PES5 napewno zobaczymy cos wiecej
....np. otwarte złamanie kosci piszczelowej :wink:
Polduś
Mar 28 2005, 07:18
albo ten gościu nie był kontuzjowany tylko poprostu sie zmęczył i sobie musiał chwilke odsapnąć

8)
boberto
Mar 28 2005, 07:42
Poldus nmasz chyba racje wedlug mnie to on sie zmenczyl albo prosi boga o zwyciestwo dla blaugrany..
Lucek Rojek
Mar 30 2005, 14:12
ja zauwazyłem że mohrle ma brudne uszy ;D
| QUOTE |
| QUOTE | Czego wy chcecie??? Mnie się podoba!!!
Więcej takich!!! |
Mi tez się podoba...to i tak postep względem PES3....zauważyłem jednak zdziwienie forumowiczòw że Giuly siedzi sam i myslałem ze jest jeszcze opcja ,z ktòra sie nie spotkałem,ze ktos opatruje zawodnika.....w PES5 napewno zobaczymy cos wiecej ....np. otwarte złamanie kosci piszczelowej :wink: |
mam nadzieje ze w zwiazku z tym bedzie jakis postep w 5 czesci PES'a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.