Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Update Do Oe Patcha Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Kamiloxx
Witam wszystkich! Chciałbym zrobić update do tego patcha seby i innych. Zacznę go robić 1 września a skończyć planuję 10 września. Premiera może się opóźnić ale postaram się go zrobić jak najszybciej. Jednak że update zrobię w inny sposób. Ale o tym za chwilę. Oto co będzie zawierał patch:
- Zmienione nazwy lig (z Orange Ekstraklasa do Ekstraklasa itp.)
- Składy aktualne na 31.08.2008 r.
- Postaram się zrobić najaktualniejszego OFa do PESa 2008 wink.gif

Niestety twarzy nie będę dogrywał (zresztą polaków jest mało do PESa 2008 wink.gif )

No a teraz jak planuję wydać OFa. Pewne jest że będzie cała Ekstraklasa wink.gif A dodatkowo będzie 8 drużyn z 1 ligi. Te 8 drużyn które będzie miało najwięcej głosów - będzie miało aktualizację wink.gif

Oto lista:
1.?
2.?
3.?
4.?
5.?
6.?
7.?
8.?

Opcje składamy do 30 sierpnia wink.gif

Pozdrawiam,

Sasuke_Kamil.

EDIT: Mamy 1 głosy wink.gif
barman_2000
1. Korona Kielce
2. Zagłebie Lubin
3. Wisła Płock
4. Znicz Pruszków
5. GKS Katowice
6. Widzew Łódź
7. Podbeskidzie B-B
8. Motor Lublin
Soncker
1.Dolcan Ząbki
2.Flota Świnoujscie
3.GKP Gorzów Wielkopolski
4.GKS Jastrzębie Zdrój
5.Górnik Łęczna
6.Kmita Zabierzów
7.Górnik Zabrze
8.Łks Łomża
WKS&RKS byłem pierwszy edytuj;]
PS2: barman juz podawał Korone Zagłebie Podbeskidzie Motor Znicz.
Bezsensowny post...
Kamiloxx
bedzie cala ekstraklasa smile.gif sonck podaj inne smile.gif
damianLBN
sonck te 8 druzyn ma byc z 1.Ligi bo E. bedzie cala... Ty wiesz po co ta tabele robiles??

Kamil powodzenia w liczeniu bo spodziewam sie tu duzo postow biggrin.gif
WKS
1.Motor Lublin
2.Górnik Łeczna
3.Zagłebie Lubin
4.Korona Kielce
5 Stal Stalowa Wola
6Podbeskidzie Bielsko - Biala
7 GKS Jastrzebie
8 Znicz Pruszków
plny
Pokurwiony pomysl w 100 % jak juz masz zamiar robic Update to zrob juz wszystkie druzyny polskie a nie jakies kurwa głosowania i zabawa w wybory
Kamiloxx
plny - ale kurde nie mam czasu za dużo :/ Codziennie po 2 godziny może będę robił :/
Kamiloxx
CYTAT(Sonck @ Aug 20 2008, 17:26) *
WKS&RKS byłem pierwszy edytuj;]
PS2: barman juz podawał Korone Zagłebie Podbeskidzie Motor Znicz.
Bezsensowny post...

Nie o to chodzi :/ Nominowałeś to samo - te drużyny mają o 1 pkt więcej ;p
krzychu117
1. motor,2.gronik,3.korona,4.zaglebie,5,stal,6.podbeskidzie,7. znicz,8.kmita,
damianLBN
Sonck Ty myslisz??

1.Motor
2.Górnik
3.Korona
4.Zagłębie
5.TSP
6.Gieksa K
7.Jastrzębie
8.płock
tomaj
1) obecie w tym patchu masz 40 druzyn polskich, więc możesz grać w master lidze ekstraklasą i 1 ligę. Masz do tego nazwane nawet grupe. Z tego co napisałeś w pierwszym poście wnioskuje, że to zmienisz bo w ekstraklasie jes 16 drużyn, dodając 8 jest to 24. Po co to zmieniać?

2)Lepiej byłoby zrobić ankiete kto powinien zostać zrobiony w miejsce groclinu, który połączył się z polonią

Ja pomagałem przy robieniu OF'a do tamtego patcha. Jakbyś potrzebował pomocy to daj znać.

matiz
1. Korona Kielce
2. Zagłebie Lubin
3. Wisła Płock
4. Znicz Pruszków
5. GKS Katowice
6. Widzew Łódź
7. Podbeskidzie B-B
8. Motor Lublin
19on08
1.Podbeskidzie
2.Widzew Łódź (koniecznie)
3.Zagłebie Lubin
4.Znicz Pruszków
5.Wisła Płock
6.Górnik Łęczna
7.Stal St.Wola
8.GKS Katowice

1.Podbeskidzie
2.Widzew Łódź (koniecznie)
3.Zagłebie Lubin
4.Znicz Pruszków
5.Wisła Płock
6.Górnik Łęczna
7.Stal St.Wola
8.GKS Katowice
jan17
Siemka ! A formacje itp. będą dobrze ustawione żeby nie było tak jak w poprzednim update ?! A jakieś przyśpiewki nowe wprowadzisz czy będą te same ? Mam rozumieć że ten update będzie unowocześnieniem poprzedniego a nie odrębny ? Wracając do przyśpiewek to one wogóle się pojawią w tym update ? A co z tłem gry - zostanie one zmienione na Ekstraklasa S.A. ? Napisz co dokładnie będzie zawierać patch - tło, przyśpiewki, nowe formacje, składy, stroje itp. !
plny
CYTAT
A formacje itp. będą dobrze ustawione żeby nie było tak jak w poprzednim update ?!

a co to za problem Edycja wejdz w formacje np Legii > Proste Ustawienia > piłkarze umiejetnosci czy jakos > zatwierdz
CYTAT
Napisz co dokładnie będzie zawierać patch

Mylisz pojecia Update to nie Patch
nihooyah
1.widzew ŁÓDŹ
2.Znicz Pruszków
3. Kmita Zabierzów
4.stal stalowa wola
5.podbeskidzie
6.gks katowice
7.korona
8.zagłebie L
Kamiloxx
koniec głosowania, możliwe że dzisiaj zacznę smile.gif
rafael91
Super, tylko pamiętaj okno transferowe kończy się oficjalnie dzisiaj o 23:59, to tak nawiasem, żebyś nie zapomniał o żadnym transferze.
artysta germanista
CYTAT(plny @ Aug 20 2008, 17:41) *
Pokurwiony pomysl w 100 % jak juz masz zamiar robic Update to zrob juz wszystkie druzyny polskie a nie jakies kurwa głosowania i zabawa w wybory

sam jesteś "pokurwiony". Po co mu od razu wrzucasz fighterze internetowy? laugh.gif
plny
CYTAT(e.handlarz @ Sep 1 2008, 15:53) *
sam jesteś "pokurwiony". Po co mu od razu wrzucasz fighterze internetowy? laugh.gif

chodzilo mi o to ze nie ma sensu przynajmiej wg mnie robic "niepelny" update do patcha, pozatym nie kozacz i nie szukaj zaczepek na forum bo jakos Sasuke Kamil umial normalnie sie odniesc , a jak tobie chce sie z nudów napierdalac posty to odrob lekcje albo poscieraj kurz w pokoju "fighterze internetowy"
Pozdrawiam i jak masz problem to wal na PW
artysta germanista
CYTAT(plny @ Sep 1 2008, 17:52) *
chodzilo mi o to ze nie ma sensu przynajmiej wg mnie robic "niepelny" update do patcha, pozatym nie kozacz i nie szukaj zaczepek na forum bo jakos Sasuke Kamil umial normalnie sie odniesc , a jak tobie chce sie z nudów napierdalac posty to odrob lekcje albo poscieraj kurz w pokoju "fighterze internetowy"
Pozdrawiam

to trzeba było tak napisać wcześniej, że chodziło Ci tylko o to, a nie nawalać o "pokurwionych" pomysłach. Sory za ot
damianLBN
Nie wydaje mi sie zebys jutro to ukonczyl.Wydaje mi sie ze ty nad tym wogole nie pracujesz.
rafael91
Witam mam pytanie czy w ogole autor tematu pracuje nad updatem, bo wydaje mi się troche nie poważne jego podejście. Najpierw robi nadzieje wszystkim na update do tego patcha, a teraz nawet nie napisze czy w ogole pracuje nad tym patchem czy dal sobie spokoj
Kamiloxx
elo ludzie! sorka za to spoznienie ale sporo nauki jest :/ od 2 dni robię i mam dopiero kilka drużyn :/ może w piątek to dam na forum. pozdro !
skotar(L)
To sklay tylko OE czy zagraniczne i czy reprezentacje tez aktualne ? A sklady aktual;ne na 31.08 czy 2.09 ? ? ?
rafael91
Jak robi od dwóch dni to dlaczego miałby zrobić składy aktualne na dzień przed końcem okna transferowego, zastanów się laugh.gif !
skotar(L)
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 20 2008, 17:18) *
- Składy aktualne na 31.08.2008 r.

Dlatego !
jajko432
co z tym update?
skotar(L)
Ponawiam pytanie

To sklady aktuale druzyn tylko z OE czy zagranicznych druzyn tez i czy reprezentacje tez aktualne ? A sklady aktualne na 2.09 rozumiem, a taktyki, numery itp. tez aktualne i w jakims stopniu dokladny bedzie ten update ? ? ?
rafael91
Jeśli w ogóle będzie, szybciej chyba mozna spodziewac sie nowego PESa smile.gif
skotar(L)
Co z tym update jest wogole ? robi go ktos czy jak ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.