Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wisła K. - Barcelona (mecz Rewanżowy)
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Kettger
Już we wtorek, 26 sierpnia, rozpocznie się drugi mecz trzeciej rundy eliminacji Ligi Mistrzów, pomiędzy Wisłą Kraków, a FC Barceloną. W pierwszym meczu Katalończycy bez problemu uporali się z Mistrzami Polski, wygrywając 4-0. Czy Wisłę stać na niespodziankę? laugh.gif Co o tym sądzicie? biggrin.gif
2pac
Niespodziankę to przesada, ale jak strzelimy honorowego gola to będzie dobrze smile.gif
Soncker
Wisła Strzeli gola...ale samobója<lol2>3:0 albo 2:0 dla FCB
djclanv1r00z
Valdes sam sobie włoży piłke do bramki bo jest bardzo zdolnym bramkarzem podobno laugh.gif

a tak na serio to licze na godne pożegnanie się z LM w tym sezonie wink.gif

i na dalszą "efektywniejszą" w wynikach grze Wisły w pucharze UEFA smile.gif

pozdro cool.gif
Pro-Evo-S
Strzelimy honorową bramkę, ale niestety przegramy 1:3. Taki mó typ biggrin.gif

I tylko oby w UEFA awansować do tej fazy grupowej smile.gif

3mam kciuki za Wiślaków wink.gif
Damian.
Optymistyczny wariant: 1:2 dla Barcy smile.gif
Pesymistyczny wariant: 0:5 dla Barcy smile.gif

stawiam na 1:4 dla Barcy smile.gif
perONE
Ja prawdopodobnie pojadę na mecz biggrin.gif tylko bilety cholernie drogie happy.gif

Chciałbym, żeby Wisła wygrała, ale bedzie pewnie 0:3 dla fcb
Mooner
Będzie szansa na bramkę, bo terner pewnie wpuści kilku młodszych zawodników, no i doping, ci młodzi mogą sie posrać ze strachu.. ;]
djclanv1r00z
brawo Wisła smile.gif nie ma wstydu smile.gif ładnie zagrali na miare swoich możliwości i oby weszli do fazy grupowej pucharu UEFA i tam dalej skutecznie grali smile.gif

P.S. tylko żeby nie trafili na Milan czy coś takiego smile.gif myślę że dostyć "gigatów" na ten sezon smile.gif

pozdro cool.gif
F.C. Barcelona
no cóż widac ze odpuscili dzisiejszy mecz przed niedzielnym meczem z numancią i chcialbym zeby wisla trafila na milan i wygrala tez 1:0 hehe pozdro smile.gif
Flisak
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
We winer!!!!!!!! Wygraliśmy!!!!!!!
djclanv1r00z
CYTAT(Flisak @ Aug 26 2008, 22:51) *
AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Flisak spokojnie rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

jak Wisła wyjdzie z grupy to będzie podjaranka smile.gif

i finał Lech - Wisła biggrin.gif

i gra gitara biggrin.gif

pozdro cool.gif
barman_2000
normalnie mecz zycia obronców, a bramka nawet ładna biggrin.gif biggrin.gif
kostek
CYTAT
i finał Lech - Wisła biggrin.gif

i gra gitara biggrin.gif

pozdro cool.gif

I po rzutach karnych Puchar Polski ląduje w rękach [wpisać nazwę klubu]! wink.gif

/Mecz w wykonaniu Wisły niezły, grali agresywnie, dość odważnie... Mieli też sporo szczęścia ale liczy się wygrana. Teraz musi być awans do fazy grupowej UEFA. Tyle.
Kubbas
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 26 2008, 22:43) *
brawo Wisła smile.gif nie ma wstydu smile.gif ładnie zagrali na miare swoich możliwości i oby weszli do fazy grupowej pucharu UEFA i tam dalej skutecznie grali smile.gif

P.S. tylko żeby nie trafili na Milan czy coś takiego smile.gif myślę że dostyć "gigatów" na ten sezon smile.gif

pozdro cool.gif

Właśnie niech trafią na Milan. Chcemy być kimś znaczącym w futbolu europejskim to musimy dawać sobie radę z takimi klubami.

O meczu, ładna konsekwentna gra w tyłach + kilka zrywów w ataku, czyli w stylu naszej repry, kontry, kontry, kontry. To jest nasz Polski styl, skuteczny styl.

Gracz meczu Baszczu.

CYTAT(kostek @ Aug 26 2008, 22:59) *
I po rzutach karnych Puchar Polski ląduje w rękach PZPNU ?! xd
Tomak
Ohh jak to dobrze, ze nie napinalem sie z nikim przed meczem, bo chyba teraz siedzialbym w kacie i sie cial...

Coz, Wisla zagrala naprawde niezle, ambitnie, no i co najwazniejsze dla nich wykorzystali swoja okazje aby zapisac sie na kartach historii w polskiej pilce klubowej.

A Barca, coz.. Moim zdaniem nietrafione zmiany, no i kilka zrywow i wymiany podan z pierwszej pilki to zdecydowanie za malo. Mam nadzieje, ze Pep nie oszczedzi pilkarzy i dostana ostry opierdol, nie za to, ze przegrali, ale za to jak zagrali. Porazka przyjdzie jeszcze nie jeden raz, pozostaje miec nadzieje, ze tylko w meczach, ktore znaczenie maja minimalne.

Tyle moim skromnym zdaniem, pozdro.
djclanv1r00z
no z tym pucharem polski to ja wiem biggrin.gif mieszkam niedaleko konina a co mi tu PZPN z pucharem polski z Amicką zrobił to wszycy widzieli biggrin.gif ale to nie ten temat smile.gif korupcja w polskiej piłce ;D

a co do Milanu to by naszych pykneli jak i ta Barcelona biggrin.gif

pozdro cool.gif
Mooner
Ładnie zagrali, głównie z tyłu, no i wygrana z Dumą Kataloni cieszy niezmiernie.. smile.gif
Trochę dużo Barca pozwalała Wiśle na gre piłką, grali spokojnie no i lekko zlekceważyli Polaczków.. ;] Dobrze im tak, niech mają.. wink.gif
Nie da się ukryć, że gdyby Barca MUSIAŁA wygrać to by wygrała, ale nie musiała więc mamy 1:0 dla nas i z tego sie radujmy.. ;]
Pro-Evo-S
Fajnie, że się wygrało, ale pozwolę sobie zacytować quentina - znanego sportowego bloggera, z którym się niestety zgadzam:

CYTAT
Wygraliśmy, sympatycznie. Ale gdyby pierwszy mecz zakończył się w Barcelonie remisem, to w Krakowie po pierwszej połowie już by było 0:3. Niezależnie od tego czy Baszczyński zagrałby mecz życia czy nie.

Poniżej brameczka do oglądnięcia jeszcze raz smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=hhNvzTPTipw

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! Iwański starał się naśladować hiszpańskich komentatorów biggrin.gif
perONE
Żeby Wisła zagrała taki mecz na Camp Nou to moze byłby inny wynik niż 4:0. Teraz grali dośc dobrze chociaż rywal był wymagający.
artysta germanista
CYTAT(Flisak @ Aug 26 2008, 22:51) *
AAAAAAAAAAAAAAAAAA

no i czym tu sie podniecać? ;p Barca odpuściła bo wiedziała i tak i tak że wchodzi już do LM. CHAMPIONS LEAGUE? NIE DLA IDIOTÓW !! rolleyes.gif dry.gif
perONE
CYTAT(e.handlarz @ Aug 27 2008, 10:07) *
no i czym tu sie podniecać? ;p Barca odpuściła bo wiedziała i tak i tak że wchodzi już do LM. CHAMPIONS LEAGUE? NIE DLA IDIOTÓW !! rolleyes.gif dry.gif

przez takie coś są awanturyna forum blink.gif moze nie ma sie czym podniecać ale wynik idzie w świat, inni teraz beda czuli wiekszy respect przez Wisła.
Tylko ona jako nieliczna jest w stanie repr. Polske na arenie miedzynarodowej, Motor do takiego poziomu nie dojdzie wink.gif
JuveR
Nie powiedziałbym że Barca odpuściłą bo w końcu Guardiola wystawił optymalny skład. Tak czy siak, brawa dla Wisełki za to że pomimo zerowych szans na awans podjęła walkę rolleyes.gif
Kettger

Oczywiście, zgadzam się w 100%. wink.gif
chatek
Ja też się zgadzam z tym stwierdzeniem, że gdyby w pierwszym meczu był remis lub nieznaczna wygrana Barcy to wczorajszy wynik byłby zupełnie inny. Barca chciała przebrnąć przez te 90 minut jak najmniejszym nakładem sił a to, że w końcówce się denerwowali i zaczeli atakować to normalne bo nie chcieli przegrać ale niestety zabrakło szczęścia i nie wiem jeszcze czego bo jak się marnuje takie sytuacje jak np. Bojan dry.gif Ale trzeba też pogratulować Wiśle zagrała bardzo dobrze szczególnie w defensywie. I to zwycięstwo Wisły stawią ją chyba w lepszym położeniu w następnym sezonie bo zwiększy im się współczynnik punktowy.
__SaNd1__
CYTAT(chatek @ Aug 27 2008, 12:38) *
I to zwycięstwo Wisły stawią ją chyba w lepszym położeniu w następnym sezonie bo zwiększy im się współczynnik punktowy.

No napewno punkty w nastepnym sezonie bedom juz wiecej po zwycienstwach z Beitarem Barcelona,ale muszom jescze pograc i w UEFA Cup bo tam tez som pieniandze i punkty do koeficienta ktore pomorze w nastepnym sezonie zeby Wisla byla postawiona i zeby wybiegla takich zespolow jak Arsenal,Juventus,Barcelona i zeby zmerzyla druzyne napzsyklad jak BATE Borysow smile.gif Inaczej za mecz wcorej gratulacje,jestem sczesliwy od wygranego wspanialy mecz smile.gif Czekam juz na mecze w UEFA Cup i Ekstraklasy - 12 tytul mistzowski biggrin.gif tongue.gif wink.gif
WKS
CYTAT(perONE @ Aug 27 2008, 10:12) *
przez takie coś są awanturyna forum blink.gif moze nie ma sie czym podniecać ale wynik idzie w świat, inni teraz beda czuli wiekszy respect przez Wisła.
Tylko ona jako nieliczna jest w stanie repr. Polske na arenie miedzynarodowej, Motor do takiego poziomu nie dojdzie wink.gif

Kurw. juz mnie to denerwuje  jaki masz problem do Motoru? To ze on pisze to co ci sie nie podoba to nie znaczy ze masz caly Motor obwniac . Pewnie zaraz za kompelksione dzieciaki beda pisac o wpadce z widzewem to odrazu pisze mam to gdzies  cool.gif . Nie jestem za Wisła ale gratuluje im zwyciestwa 

Kamilsoltys
Mimo iż FCB odpuściła sobie i dała strzelić gola... to powinna strzelić 2 bramki !!! bo to wg mnie wstyd dla blaugrany przegrać nawet rewanż z wisłą kraków!!!
Damian.
Gracz meczu Piotr Brożek smile.gif
Barca grała na "luzie", nie chciała złapać kontuzji smile.gif ale wielkie gratulacje szczególnie dla obrony smile.gif Pawełek to ma łapy dziurawe smile.gif 2 razy mogłbyć gol dla Blaugrany, ale kto by się spodziewał że bramkarz nie trafi rękoma w piłkę xD

Kamilsoltys : jaki tam wstyd, gdyby chcieli wygrać to by wygrali, ale mogliby się narazić na kontuzje przed meczem z Numancią(tzn. agresywna gra) biggrin.gif

Valdes po bramce (0:22 sek)("ja pierdole ale wstyd" xD)

http://pl.youtube.com/watch?v=hhNvzTPTipw

Myślę,że trafią na łatwiejszego przeciwnika smile.gif
Mooner
CYTAT(Damian. @ Aug 27 2008, 12:41) *
Pawełek to ma łapy dziurawe smile.gif 2 razy mogłbyć gol dla Blaugrany, ale kto by się spodziewał że bramkarz nie trafi rękoma w piłkę xD

No właśnie, co jak co, ale ja uważam, że Pawełek nie jest najlepszym wyborem dla Wisły, przydałby im się ktoś lepszy, pewniejszy. Pawełek często wypuszcza piłke przed siebie, wydaje mi się, ze ma problemy z pewnym złapaniem piłki i zauważyłem to nie tylko w meczu z Barceloną. Choćby niedawno w pierwszym meczu z Beitarem. Lepiej go zmienić.

Dobrze wam radzi, kibic Lecha. wink.gif

CYTAT(Damian. @ Aug 27 2008, 12:41) *
Valdes po bramce (0:22 sek)("ja pierdole ale wstyd" xD)

http://pl.youtube.com/watch?v=hhNvzTPTipw

Hah, no nie.. biggrin.gif Dobre spostrzeżenie... ;P Co do Valdesa mam podobne zdanie. wink.gif
k-ten
CYTAT(Kamilsoltys @ Aug 27 2008, 12:38) *
Mimo iż FCB odpuściła sobie i dała strzelić gola... to powinna strzelić 2 bramki !!! bo to wg mnie wstyd dla blaugrany przegrać nawet rewanż z wisłą kraków!!!

Jaki wstyd, przecież wygrali 4:1  mellow.gif
Ludzie -- Gdyby na Camp Nou Barca odniosła mało wygodny wynik (czyt. 1:0), to by Wisła nie miała szans w Krakowie. A że Barca wygrywała 4:0, to po co się przemęczać. ehhh
Teraz Wisła będzie miała Milan ^^
djclanv1r00z
brakuje lepszego bramkarza w Krakowie smile.gif ale to ich problem tongue.gif oby się to nie zemściło w dalszej walce o faze grupową pucharu UEFA smile.gif bo już z Beitarem Pawełek "fikał" a wczoraj siatkóweczka smile.gif

pozdro cool.gif
Kubbas
Ludzie o czym wy mówicie? To jest FC Barcelona druzyna aspirująca do miana najlepszego klubu na świecie, ma prawdopodobnie najlepszy skład na świecie, zmienników na świecie, chce wygrać LM. O czym wy mówicie? Oni powinni Wisłe rozjechać na wstecznym...to jest ich wielka porażka o czym świadczyły reakcje Guardioli. Wielki wstyd dla nich i wielka chluba dla Polski.
Tomak
Tak, tak, najfajniesze jest to, ze jutro w Hiszpanii nikt nie bedzie o tym pamietal, a Polacy beda to zwyciestwo wspominac przy kazdym meczu Wisly jeszcze dlugimi latami, niczym zwycieski remis na Wembley w Siedemdziesiatym ktoryms.
djclanv1r00z
CYTAT(Tomak @ Aug 27 2008, 20:40) *
Tak, tak, najfajniesze jest to, ze jutro w Hiszpanii nikt nie bedzie o tym pamietal, a Polacy beda to zwyciestwo wspominac przy kazdym meczu Wisly jeszcze dlugimi latami, niczym zwycieski remis na Wembley w Siedemdziesiatym ktoryms.

takie to są uroki polskiej piłki :/ żyjemy przeszłością tongue.gif

jak nie ma sukcesów to co zrbić ??biggrin.gif

pozdro cool.gif
Raffels
Jak to napisał pewien "murzyn": Wisła ogrywa Barce, której nie chce się grać a przyjedzie Dinamo Tibilisi i pojedzie ich na ostrej ku...e.
JuveR
CYTAT(Tomak @ Aug 27 2008, 18:40) *

Dokładnie rolleyes.gif
Albo np. po zdobyciu 3 medali w Pekinie w ciągu jednego dnia wszyscy już nazywali ten dzień polskim. Co mają powiedzieć Chińczycy czy Amerykanie biggrin.gif
seen
CYTAT(Kamilsoltys @ Aug 27 2008, 12:38) *

Naucz się pisac WISŁA KRAKÓW z dużej litery!
Trochę szacunku!
To że jesteś sobie za jakimiś krasnoludkami zza granicy i ze masz 12 lat to nie oznacza ze możesz obrażac innych bezkarnie.
Co do meczu : Wisła grała co najlepsze i z taką grą może awansowac do UEFA cup biggrin.gif

W takim razie powinni ci zakazac oglądac LM w TV. skoro nie dla idiotów..
Edit: nie mogłem, jak czytam co te dzieciaki wypisują to mnie krew zalewa. :/
potter
Ja sie tylko zastanawiam co by bylo gdyby Wisla zgodzila sie grac 1 mecz u siebie. Czy po ewentualnej wygranej 1-0 na Camp Nou dalaby sobie tak latwo strzelic 4 gole ? Watpie
Ale w Krakowie wyszli z zalozenia ze lepszy 1 mecz na wyjezdzie i to nie bardzo sie sprawdzilo bo po zawodach bylo juz 2 tyg temu, sekunde po gwizdku sedziego na Camp Nou
Mortin
CYTAT(seen @ Aug 27 2008, 23:47) *
Naucz się pisac WISŁA KRAKÓW z dużej litery!
Trochę szacunku!
To że jesteś sobie za jakimiś krasnoludkami zza granicy i ze masz 12 lat to nie oznacza ze możesz obrażac innych bezkarnie.
Co do meczu : Wisła grała co najlepsze i z taką grą może awansowac do UEFA cup biggrin.gif

W takim razie powinni ci zakazac oglądac LM w TV. skoro nie dla idiotów..
Edit: nie mogłem, jak czytam co te dzieciaki wypisują to mnie krew zalewa. :/

spokojnie, nie ma powodu zeby sie tak odrazu spinac. Rozumiem, ze jestes kibicem Wisly, ale nie musisz tak ostentacyjnie to okazywac i odrazu na innych naskakiwac. Szanuj innych kibicow, bo nie kazdy kto lubi Barcelone czy Real czy ManU musi miec 12 lat.
pozdrawiam
Kettger
Barca ma po prostu większe problemy, niż mecz rewanżowy, który miał znaczenie tylko dla Wisły. To samo w przypadku Lecha, wczoraj. wink.gif
InOx
przegrali czyli byli slabsi i tyle.
Ostatecznie mogli sobie pomyslec: aa hooy z kibicami, kasa za awans juz w kieszeni. laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.