Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera By Qlef'
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
kacper_

Zespół : Fenerbache
Czas meczu : 15 minut
Trudność gry : Czempion
Zawodnicy : Prawdziwi Gracze
Trudność Prowadzenia Kariery : Bardzo Trudna

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Będę starał codziennie grać po jednym meczu, gdy pojawią się jakieś komplikacje w sprawie rozegrania meczu, będę powiadamiał.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Przed Pierwszą Kolejką :

Tak przedstawia się kalendarz Fenerbache na nowy sezon :

Kadra zespołu Fenerbache na nowy sezon :

Bramkarze :

1. Volkan Demirel
22. Kulbigle
88. Babacan

Obrońcy :

5. Yasin Cakmak
2. Diego Lugano
11. Gonul
3. Roberto Carlos
36. Edu Dracena
18. Ali Bilgin
19. Onder
24. Baris

Pomocnicy :

15. Mechmet Aurelio
21. Selcuk
4. Appiah
25. Boral
33. Maldonaldo
32. Gurham Gursoy
7. Kemal Aslan
6. Wederson

Napastnicy :

9. Kezman
20. Alex
23. Senturk
8. Kazim-Richards
10. Guiza
99. Deivid
38. Ilhan Parlak

--------------------------------------------------------------------------------------

Konferencja Prasowa :

Dzisiaj miała miejsce konferencja prasowa z nowym trenerem Fenerbache Luisem Aragonesem. Nowy coach był bardzo zadowolony ze swoich zawodników po pierwszym przeprowadzonym przez niego treningu ale powiedział też, że brakuje im dobrego pomocnika. Prawdopodobnie na celowniku Aragonesa jest reprezantant Hiszpanii Marcos Senna lecz sprowadzenie go z Villareal będzie bardzo trudne.

--------------------------------------------------------------------------------------

A oto krótki wywiad z gwiazdą Fenerbache Roberto Carlosem :

Redakcja : Jakie są Pana uczucia po pierwszym treningu prowadzonym przez nowego trenera ?
Carlos (na zdjęciu) : Jest bardzo dobrze, trener Aragones wie jak przygotować zawodników do nowego sezonu i szybko nawiązuje kontakt towarzyski z zawodnikami.
R : Jak oceniasz szanse na awans do I ligi ?
C : Napewno każdy zespół będzie liczył sie w stawce o awans i myślę, że narazie nie można wskazać faworyta. Naszym celem jest wejście do I ligi, trzymam się tego zamiaru i zrobię wszystko żeby nasz zespół uszczęśliwił awansem fanów Fenerbache.
R : Dziękuję za wywiad i życzę dalszych sukcesów twojego zespołu.
C : Dziękuję

Za tydzień spotkania pierwszej kolejki, Fenerbache podejmie zespół Steauy Bukareszt

Komentować ! Trochę się napracowałem. ;]
Zywy
Powodzenia życze, tym bardziej że wybrałes jeden z moich ulubionych zespołów. Zobaczymy co wyjdzie. Guiza gra w Fenerbahce z 14 (jak w każdej drużynie zresztą)
perONE
CYTAT(QLeF' @ Aug 19 2008, 14:03) *

No, szczególnie przy wywiadzie tongue.gif

Narazie niezle, zobaczymy ile wwytrzyma Twój blog ;)
kacper_
CYTAT(Zywy @ Aug 19 2008, 16:07) *
Powodzenia życze, tym bardziej że wybrałes jeden z moich ulubionych zespołów. Zobaczymy co wyjdzie. Guiza gra w Fenerbahce z 14 (jak w każdej drużynie zresztą)

Dzięki nawet o tym nie wiedziałem. ;]
Pro-Evo-S
Czekam na pierwszą relację meczową.

Jak na razie oceniać nie mogę bo to dopiero wstęp!

Jak każdemu nowemu bloggerowi wypada życzyć wytrwałości biggrin.gif
k-ten
CYTAT

Gdzie?

---

No na razie słabo, czekamy na mecz.
kacper_
Remis na Inaugurację !

2-2

Gole zdobyli :
Fenerbache :
Alex 47', Guiza 70'
Steaua Bukareszt : Badea 27',44'

Niestety Remis ! :

Faworyt tego spotkania Fenerbache rozegrało słaby mecz remisując z Steauą 2-2. Pierwsze 45 minut to dominacja zespołu z Bukaresztu byli konstekwentni w ataku strzelając 2 bramki. W 2 połowie przeważali już piłkarze Fenerbache wyrównali wynik lecz na wygraną zabrakło czasu. Z bardzo dobrej strony pokazał się hiszpan Daniel Guiza strzelił on bramkę dającą remis tureckiej ekipie.

Oto pierwsza jedenastka Fenerbache :

MVP meczu - Daniel Guiza (na zdjęciu) : wszedł w drugiej połowie meczu za Kezmana i popisał się ładną bramką z ostrego kąta.
"Zagraliśmy dobrze w ataku ale nasza defensywa zagrała po prostu słaby mecz, ja starałem się jak mogłem lecz to nie wystarczyło."

Trener - Luis Aragones : Zagraliśmy poniżej swoich możliwości, dwie bramki Steauy, które zadecydowały o remisie były zdobyte przez błędy naszych obrońców. Teraz na treningach trzeba będzie popracować nad defensywą i mam nadzieję, że to zaskutkuje w następnej kolejce."

Oceny Indywidualne :

1. V. Demirel - 5,5

5. Y. Cakmak - 5,5

2. D. Lugano - 5,5

11. Gonul - 6,0

3. R. Carlos - 6,0

15. M. Aurelio - 6,0

8. Kazim-Richards - 6,0

25. Boral - 5,5

4. Appiah - 6,5

9. Kezman - 5,0 (D. Guiza 45' 6,5)

20. Alex - 6,0

Screeny z meczu :

Najlepsi strzelcy II ligi :

Najlepsi podający :

Oto tabela po pierwszej kolejce :

Galatasaray jak narazie na prowadzeniu po wygranym meczu z AEK Ateny 3-0.
kacper_
Pogrom w Atenach !
0 - 4

Gole zdobyli :
Fenerbache - Boral 14' Guiza 44' 67', Alex 80'

Piękne Zwycięstwo :

Piłkarze Fenerbache rozgromili grecki zespół AEK Ateny grający u siebię 0-4. Już od pierwszej połowy tureccy piłkarze byli lepsi na boisku co zaskutkowało dwiema bramkami. W drugiej połowie, a dokładniej pierwszych 15 minutach AEK przeważał na boisku lecz spekulację rozbił w 67 minucie D. Guiza strzelając trzecią bramkę w meczu. Na koniec ostatnią bramkę w meczu strzelił 29-letni lewy napastnik Alex. Piłkarze tureckiej ekipy grają już o wiele ładniejszą piłke niż w Bukareszcie bardzo mocno poprawiła się defensywa, która ostatnio wsprawiało problemy trenerowi Aragonesowi, dalej w swietnej formie jest hiszpan D. Guiza , który grał już od pierwszej minuty i w dzisiejszym meczu zdobył dwie bramki.

A oto wyjściowa jedenastka :

MVP meczu - D. Guiza : znowu zagrał bardzo dobry mecz co świadczą zdobyte przez niego dwie bramki.
"Jestem bardzo zadowolony z mojego występu i myślę, że przy takiej grze jaką zaprezentowaliśmy w Atenach mamy duże szanse na awans"

Krótki wywiad po meczowy z Alexem, który przeprowadził tygodnik Football :

Football :
Wygrana 4-0 czego chcieć więcej prawda ?

Alex : Tak na pewno dzisiaj każdy grał jak należy już nie było tylu błędów co w ostatnim meczu, a nasza gra ofensywna jest bardziej skuteczna.

F : Teraz gracie z liderem ligi Besiktasem będzie na pewno trudniej niż z AEK-iem jakie macie szanse ?

A : Besiktas jest mocniejszym rywalem lecz jak każdy zawodnik wierzę, że nasza drużyna wygra.

F : Słyszałem, że prawdopodobnie nowym nabytkiem zespołu Fenerbache może być zawodnik Espaniolu Carlos Vera do tego gra on na takiej samej pozycji jak ty czy od nowego roku będziesz zagrożony ławką rezerwowych ?

A : Niewiem czy to prawda więc powiem krótko : będe starał się pokazać trenerowi, że ja jestem lepszy i, że może na mnie postawić.

F : Dziękuję i życzę wyganej z Besiktasem

A : Dziękuję

Oceny Indywidualne :

1. Volkan Demirel - 6,0

5. Y. Cakmak - 6,0

2. D. Lugano - 6,5

11. Gonul - 7,0

3. R. Carlos - 6,0

15. M. Aurelio - 6,0

8. Kazim-Richards - 6,5

25. Boral - 6,0

4. Appiah - 7,0

14. D. Guiza - 7,5

20. Alex - 6,0

Screeny z meczu :

Najlepsi Strzelcy II ligi :

Najlepsi Podający :

Tabela :

Komenty, Komenty !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.