Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polish Soccer Patch 2008
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
seba
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, chcę zasygnalizować, że rozpoczynam pracę nad patchem z polskimi ligami na sezon 2008/2009. Znajdą się tam Ekstraklasa i I liga polska. Podobnie jak w OEP v2, Ekstraklasa wejdzie za lige francuską, a I liga polska wyląduje w Others A. Oczywiście wszystko będzie obudowane flagami, barwami, dopingiem itp. Chcę tez maksymalnie wykorzystać mozliwości najnowszego kitservera.
Pomoc przy patchu zadeklarował tomaj, który włączał sie juz do pracy przy OEP 2008 v2. Naturalnie wszyscy, którzy chcą jakoś pomoc przy patchu, będą mile widziani. Myślę że wiele materiałow z tego dodatku zostanie wykorzystanych w patchowaniu PES 2009.
Niżej przedstawiam screeny z moich dzisiejszych przymiarek graficznych pod patcha. Nazwałem go POLISH SOCCER PATCH 2008.
Wszystkie konstruktywne uwagi, propozycje i sugestie są jak zawsze pożądane i mile widziane.

__SaNd1__
bedzie polski komentarz full wersja w tym patchu ? huh.gif
WKS
No no no az mi slinka cieknie biggrin.gif a jak ze stadionami moze jakies nowe dla Ekstraklasy i moze pare dla 1 ligi ?
oposq3
i czym ma się różnić może zamiast eredesive dać inne drużyny
robien92
no skoro mozna było przekonwertowac stadion slaski z pesa 6 do 8 to na pewno także inne stadiony(np.wisla stadium)
seba
Po wczorajszych jazdach stwierdzam, że patcha nie będę robił, a jesli zrobię to wyłacznie dla siebie - zero kurwa publikacji na tym burdelu, gdzie banda niedojebanych szczeniaków robi co im sie podoba, a poważnym ludziom sie przypina za to procenty. Na razie i pozdro dla kumatych.
Kamiloxx
seba a kiedy premiera?? i mam nadzieje ze upload będzie na megaupload wink.gif aha ja mogę jakoś pomóc przy patchu ;]
Zywy
Zmień menus z krzynówkiem bo jest zrobione odbicie lustrzane i krzynio ma numer 81, znaczek pumy nie po tej stronie itp
Jabol7
Szkoda, że nie będzie tego patcha :/ zapowiadał się super.
19on08
seba wrzuć ten patch pn będzie super
barman_2000
CYTAT(19on08 @ Aug 20 2008, 15:10) *
seba wrzuć ten patch pn będzie super

ale sie usmiałem, czytanie ze zrozumieniem sie kłania, po pierwsze tego patcha jeszcze nie zrobiono, to były przymiarki, a po drugie nie wyda go bo wczesniejszy patch ktoś Sebie zabombił i wstawił tutaj jako swój
Cichy10
Szkoda seba ze nie wrzucisz tego patha tutaj na forum sad.gif Rozumiem Cię sad.gif Wielka szkoda sad.gif
tomaj
Czyli, że patcha w ogóle nie udostępnisz?
robien92
kiedy premiera???? laugh.gif
Kamiloxx
seba wrzuć go please smile.gif
perONE
CYTAT(robben92 @ Sep 14 2008, 14:09) *
kiedy premiera???? laugh.gif

CYTAT(Sasuke_Kamil @ Sep 15 2008, 18:02) *
seba wrzuć go please smile.gif

CYTAT(barman_2000 @ Aug 20 2008, 15:39) *
ale sie uśmiałem, czytanie ze zrozumieniem sie kłania, nie wyda go bo wcześniejszy patch ktoś Sebie zabombił i wstawił tutaj jako swój.

CYTAT(seba @ Aug 18 2008, 18:00) *
Po wczorajszych jazdach stwierdzam, że patcha nie będę robił, a jesli zrobię to wyłacznie dla siebie - zero kurwa publikacji na tym burdelu, gdzie banda niedojebanych szczeniaków robi co im sie podoba, a poważnym ludziom sie przypina za to procenty. Na razie i pozdro dla kumatych.

Jeszcze coś wyjaśnić? blink.gif
Tomak
Zamykam.

Gdy autor wątku zmieni swoją decyzję, niech da znać, a temat wróci na swoje poprzednie miejsce.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.