Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tempo Gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Tari
Hej. Mam problem z tempem gry,ale odwrotny niz wszyscy ;P mi gra idzie po prostu za szybko. pierwszy raz odkad gram w pes'a takie cos sie dzieje i nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzic.kombinowalem juz z ustawieniami,ale bez efektow. jakies pomysly co zrobic? pilkarze biegaja jak poparzeni, rozne wykonuja z szybkoscia rakiet, przy wolnym nie zdazam nawet zmienic ilosci zawodnikow w murze ;\ pomozcie prosze
Soncker
Ja tak mam czasami ale to czasami na treningu.Ale wiem o co ci chodzi jak tak mam to R80 biegnie jak Kubica;p
Tari
mi do tej pory w ogole sie to nie zdarzylo a teraz w kazdym meczu tak jest...rozumiem, ze kazdy chcialby biegac jak messi czy odonkor no ale bez przesady ja za akcjami nie nadazam ;\ dalej potrzebuje pomocy tongue.gif
sorex
Menadzer zadan, proces -> prawy klawisz -> ustaw koligacje na CPU0
Tari
Dzięki za chęci, ale niestety to nie pomogło. Dalej przy rożnych,wolnych piłkarze dostaja energetycznego kopa ;P
Soncker
A próbowałeś zmniejszyc wymagania?? Próbuj z najmniejszymi i potem zwiekszaj;] I podaj wymagania twojego kompa biggrin.gif
Tari
Dual Core po 2,4 GHz na rdzeniu, GeForce 8800GT, 2 GB ramu...raczej to nic wspólnego z tym nie ma ;D na mniejszych detalach poza roznica w grafice nie ma zadnej roznicy tongue.gif

edit: W tego PES'a pykam już ponad pół roku, grałem na 2 innych słabszych kompach a dopiero na tym, teoretycznie najlepszym takie numery ;\ Praktycznie nie da sie rozegrać rożnego, wolnego bo pasek napełnia sie w takim tempie, że naprawde ciężko wymierzyc. Do tego w obronie przy wolnym muru nie zmienie bo zanim cos klikne to sedzia gwizdze ze mozna grac. Powtorki tez strasznie szaleja z tempem.
DAKO
a na jakich opcjach grasz 4:3 czy 16:9 ja jak gram na 16:9 to wydaje mi sie ze sa za wolni ale zato lepsza grafe mam jak gram 4:3 to zapierdalaja bo lubie jak zapierdalaja biggrin.gif wiec moze zmien sobie na 16:9
Tari
Rzeczywiscie masz rację ale to dotyczy tylko tempa gry a nie szybkosci stalych fragmentow o ktore mi sie sprawa rozbija ;P Mimo wszystko fajna sztuczka ;D a jak ktos ma jeszcze jakis pomysl jak zrobic zeby rozne,wolne byly wykonywane z normalna predkoscia to chetnie wyslucham tongue.gif
cypress.amaru
ja mialem tak samo jak w lodmixerze kombinowalem z większą rozdziałką
az w koncu znalazlem jakas optymalna i takie rzeczy sie nie zdarzaly
gra zaczela ladnie plynnie chodzic

pokombinuj z rozdziałką

pozdroo
DAKO
jezeli ci za szybko pes dziala to wes rozdzialke taka zeby mial problemy ustaw najwieksza i np : 4:3 ja mam tak zrobione i wolne normalnie mi leca no chyba ze leci nam tak samo tylko ze ja juz sie przyzwyczailem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.