maciekm
Aug 10 2008, 22:29
Czesc, na poczatku chcialbym powiedziec, ze przejrzalem forum i zadna z odpowiedzi ktore znalazlem nie rozwiazala mojego problemu.
Otoz jest on taki, ze nie moge zagrac we dwoch na jednym kompie (klawiatura i pad).
Dodam, ze posiadam - Pes 2008, oficjalne patche 1.10 i 1.20 zainstalowane, kitserver 7.1.0 oraz YNWA Patch, pad e5.
W ustawieniach settings po podlaczeniu pada przez usb, ustawiam pada jako Controller 2, klikam OK, wlaczam gre, jednak grac we dwie osoby sie nie da. Wylaczam, wchodze znowu w SETTINGS.exe i pole Controller 2 jest puste. Tak jakby program settings.exe nie zapisywal zmian. Zainstalowanie/odinstalowanie kitservera nie pomagaja.
Wie ktos co powinienem zrobic aby moc zagrac we dwie osoby? Probuje roznych rzeczy - nic nie dziala.
Dzieki wielkie z gory.
wanted92
Aug 11 2008, 08:46
W seetings musisz oprócz wybrania kontrolera 2 pod spodem wybrać z listy Twojego pada i dopiero kliknąć ok. No chyba,że to robiłeś w takim wypadku nie wiem jak Ci pomóc.
qazwsx
Aug 11 2008, 09:00
Jak możesz to daj screeny jak ustawisz wszystko w settings i screen settings po wyjściu z gry. Może to nam pomoże w rozwiązaniu problemu.
maciekm
Aug 11 2008, 22:15
Kolejno screeny od gory:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Nie mam pojecia co moge z tym zrobic. Jak widac, tak jakby Settings nie zapisywalo zmian. Opcje w grze ze sterowaniem tez nieaktywne. Pomocy!
Omar33
Aug 12 2008, 01:36
Odpal lodcfg.exe w kitserwerze i zaznacz opcje "disable controller selection check". Moze to pomoze?
Pozdrawiam
maciekm
Aug 12 2008, 21:19
Niestety, tez to nie pomaga :-/
Ale i tak dzieki za sugestie.
Ma ktos inne pomysly? Pomocy.
qazwsx
Aug 12 2008, 21:53
Próbowałeś przeinstalować całą grę i na nowo wgrać patche ? Myślę, że może to być wina patcha. Zainstaluj na nowo grę i zobacz na czystej czy wtedy będzie się dało. Jak tak to zainstaluj na nowo patcha Ynwa. Jak będzie działać to super. Jak nie to znów przeinstaluj grę i wgraj innego patcha. Jedyne rozwiązanie, które przychodzi mi na myśl. Pozdro i myślę, że Ci się uda

Edit: Ważne! Po odinstalowaniu wywal z folderu gry pliki, głównie chodzi mi o settings.