Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face's By Kamil.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Kamil.
Witam! Mój nick tutaj to kamil795 na ogół jednak większość użytkowników pewnego forum o Fifie zna mnie jako Kamil. tongue.gif, do Fify tworzę głównie flagi i zajmuję się bazą danych, kiedyś próbowałem też tworzyć twarze ale mi to nie wychodziło tongue.gif.

Wolę grać w PES-a niż w Fifę, ale na internecie znalazłem mało twarzyczek polaków czy ligowców dlatego wziąłem sprawy w swoje ręce i dzisiaj stworzyłem pierwszą twarz do PESa!

Świerczewski Preview :

luigi7
jak dla mnie to on ma mało wspólnego z Piotrem Ś.
pracuj dalej:)
Earl
uuuu.... Cieniutki ten ryjek ;/
Bartezz
No slaby ten ryjek.
Swierszcza to on nie przypomina.
ScOuT
Bardzo małe podobieństwo.... Popracuj może coś kiedyś z Ciebie będzie smile.gif
Kamil.
Roger Guerreiro Preview :
Damian.
Świerszcz - średni, ale trochę podobny
Roger - popraw mu usta i nos smile.gif
Soncker
Popieram usta i nos całkiem całkiem ci włoski wyszly;p;p;p Ale Roger w porownaniu do Świerszcza jest dobry.
Cwicz Cwicz a bedziesz wymiatał;p Może dla tego są troche nie podobne bo Forum Fify. A robic twarze do Fify to jest meka. Takie sa ulepszenia ze twarze sa kwadratowe;p;p
Kamil.
Roger chyba Final :
http://www.imagic.pl/public/pview/171141/f...enguerreiro.PNG

Jak możecie to przysyłajcie fotki polaków czy ligowców na PW które mam wykonać, tylko najlepiej jakieś dobre wink.gif
Download niebawem.
Pzdr.
eysmond
no roger juz lepszy ale popraw jeszczce troche usta i wasy
Soncker
Na moje tylko usta do poprawy. http://www.noga.pl/ligi_europejskie/liga_p..._guerreiro.html otwórz mu troche twarz jak na tym zdjeciu i bedzie gicik;]
Kamil.
Sotirović Preview :

.::Diego::.
Jakiś tam przełom w bmp widze wink.gif , tyle ze nie znam grajka to podobienstwa nie oceniam....
norek
CYTAT(Kamil. @ Aug 16 2008, 18:28) *
Sotirović Preview :

Jakość bdb, podobienstwo...tutaj po prostu go nie ma.
krzychu117
bez obrazy oedit nie gryzie cool.gif. pomodeluj troche i dopiero wydaj mordkę. pozdrawiam
edit.

nawet fajny model rogera. widać ,że trochę pracowałeś.
Kamil.
comeback :

szejk
w dobrym kierunku zmierzasz. pokaz skrina z gry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.