Theo Lee
Aug 10 2008, 14:36
Chodzi mi o to czy mogę nagrać jak wypowiada się czyjeś nazwisko, a potem wkleić to zamiast jakiegoś nazwiska mało znanego piłkarza z gry?
barman_2000
Aug 10 2008, 14:37
no jasne ze sie da
Theo Lee
Aug 10 2008, 14:40
a może coś więcej? byłbym wdzięczny. jakim programikiem to mogę zamienić lub jaki plik otworzyć? (p_sound?)
barman_2000
Aug 10 2008, 14:53
tego to juz nie wiem za dokładnie, na pewno trzeba swoje nagranie skonwertowac za pomoca dkz do formatu adx, no i potem chyba znaleźć plik i go podmienic ale moge sie mylic
Theo Lee
Aug 10 2008, 15:02
aha. a nie wiesz jak odtworzyć któryś z tych plików afx? Bo odtworzyłem DkZ'em plik p_sound ale jak próbuje odtworzyć którykolwiek z plików to wyskakują błędy
Orange_91
Aug 10 2008, 17:06
CYTAT(Theo Lee @ Aug 10 2008, 16:06)

aha. a nie wiesz jak odtworzyć któryś z tych plików afx? Bo odtworzyłem DkZ'em plik p_sound ale jak próbuje odtworzyć którykolwiek z plików to wyskakują błędy
Adx a nie afx. Jakie to błędy? Powinno być wszystko w porządku.
Theo Lee
Aug 12 2008, 10:37
Sorki za 'afx' - błąd nieuwagi. A w DkZ wyskakiwały mi jakieś błędy, ale wszystko po hiszpańsku było więc nie umiem powtórzyć. Pomogło przeinstalowanie programu. Już sobie poradziłem prawie ze wszystkim jeśli chodzi o problem postawiony w temacie - znalazłem odpowiedni plik, zamieniłem itd. tylko że powstał nowy - zaimportowany plik dźwiękowy jest za duży

. Aktualnie szukam pomysłu jak nagrać mniejszy rozmiarowo dźwięk.
Orange_91
Aug 12 2008, 10:46
CYTAT(Theo Lee @ Aug 12 2008, 11:41)

Sorki za 'afx' - błąd nieuwagi. A w DkZ wyskakiwały mi jakieś błędy, ale wszystko po hiszpańsku było więc nie umiem powtórzyć. Pomogło przeinstalowanie programu. Już sobie poradziłem prawie ze wszystkim jeśli chodzi o problem postawiony w temacie - znalazłem odpowiedni plik, zamieniłem itd. tylko że powstał nowy - zaimportowany plik dźwiękowy jest za duży

. Aktualnie szukam pomysłu jak nagrać mniejszy rozmiarowo dźwięk.
To wtedy P_Sound zapisujesz gdzie indziej np na pulpit i potem podmieniasz ten z pulpitu za ten w katalogu z grą.
Theo Lee
Aug 12 2008, 11:33
Ok, dzięki. Spróbuję tak zrobić.
Tylko zrób backup (skopiuj i zapisz gdzieś indziej oryginalny, niezmieniony plik). Jeśli coś nie będzie działało tak, jak byś tego chciał, to możesz wrócić do "zwykłej" wersji).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.