Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najłądniejsza Bramka Lipca, Może By Tak Konkursik?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
rozaldinho
witam, może by tak zrobić konkurs na najładniejszą bramkę lipca?? Pamiętamy ostatni konkurs i jak wiadomo zakończył się on powodzeniem "sukcesem". Fajna kompilacja, fajne bramki...

Więc jak? Pisać~~
gubby
Super pomysł tongue.gif sam z chęcią wziął bym udział w takim konkursie biggrin.gif
Qrk
Taaaa miło by było zobaczyć swoją brame w wielkiej kompilacji IssOnline ^^ tongue.gif Jestem za
Zywy
Ja mam fajną bramke tyle ze na poziomie Normalnym
Tolek
Byłoby super.
P.S. Mam b. dużo ciekawych bramek, ale brak mi doświadczenia w tworzeniu kompilacji. Ktoś chętny do współpracy?
gubby
CYTAT(Tolek @ Aug 9 2008, 23:09) *
Byłoby super.
P.S. Mam b. dużo ciekawych bramek, ale brak mi doświadczenia w tworzeniu kompilacji. Ktoś chętny do współpracy?

Ja mogę z miłą chęcia smile.gif... jeżeli jestes zainteresowany to wal na PW wink.gif pozdrowienia tongue.gif
Mooner
No cuż, byłbym za, gdyby udało mi się ostatnio coś ustrzelić fajnego.. wink.gif
rozaldinho
ok jest paru chętnych... więc wystarczy znaleźć osoby które zorganizują konkurs, jak w zeszłym miesiacu
gubby
CYTAT(rozaldinho @ Aug 10 2008, 01:57) *
ok jest paru chętnych... więc wystarczy znaleźć osoby które zorganizują konkurs, jak w zeszłym miesiacu

Ja mogę z miłą chęcią obrobić filmik i wstawić na YT (np) jeśli chodzi o nagrywanie replayów to u mnie cienko bo słaby komp tongue.gif...
PS: Odnośnie kompilacji... użyłbym do niej programu Sony Vegas, i mogę powiedzieć, że program ten nie jest mi obcy tongue.gif... więc jeżeli wszystko "cool" to nie ma problemu jeżeli chodzi o osobę do obróbki video biggrin.gif
ronaldinho2775
ja tez bymbył chetny na konkurs
2pac
Kolejny chętny na konkurs. Kompile najlepiej niech robi Bo0os.
siwers99
oczywiscie to robcie konkurs ;d
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.