Szukam osoby chętnej do współpracy. Chodzi o koszulki. Szukam osoby chętnej przy OFie. Oglądacie mecze? 80 % piłkarzy ma koszulki wyciągnięte ze spodenek. A do tej pory we wszystkich OFach 80 % biega jak baby w koszulkach w gaciach. Głupio to wyglada. Można by przelecieć (w sensie że jechać po kolei z każdym piłkarzem) i powyciągać koszulki to wkońcu nie tak pracochłonne. A gra wyglada realistyczniej. Samemu już troche zrobiłem ale tylu piłkarzy jest w grze i to troche zajmuje czasu. Szukam osoby z którą podzieliłbym pracę na pół i edytowalibyśmy mój OF.
djclanv1r00z
Aug 8 2008, 17:24
ale wymyśliłeś

początek meczu to mają wpuszczone:P w czasie gry albo ję wypuszczają albo same im wylatują

pozdro
Orange_91
Aug 8 2008, 18:19
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 8 2008, 18:28)

ale wymyśliłeś

początek meczu to mają wpuszczone:P w czasie gry albo ję wypuszczają albo same im wylatują

pozdro

To to chyba w PESie 08 w 6 czegoś takiego nie zauważyłem.
djclanv1r00z
Aug 8 2008, 18:21
CYTAT(Orange_91 @ Aug 8 2008, 19:23)

To to chyba w PESie 08 w 6 czegoś takiego nie zauważyłem.
chodziło mi o realne mecze

bo on o takich pisał

pozdro
barman_2000
Aug 8 2008, 19:31
właśnie w przepisach FIFA jest ze gracze musza wejsc na boisko we wpuszczonych koszulkach bo inaczej sedzia moze pokazac kartke, widac nikogo to nie irytuje tak jak ciebie to rób, bo dla mnie to nie ma różnicy
damiank9
Aug 8 2008, 23:22
niewiedziałem ze niektóre osoby tak przywiązują uwage do małych rzeczy,bo ja np gram bo lubie grac i mnie to akurat lotto co oni maja wyciagniete he.
Tomek775
Aug 9 2008, 10:16
ja gram w rozpuszczonych
większości zowodnikom sam wyciągałem koszulki w pesie
Szczerze to mma to gleboko w d... ;] No ale jak chcecie..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.