Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Krzychu117
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
krzychu117
Moja pierwsza w życiu morda. To Janusz Iwanicki. Proszę o ocenki.

Jamnik
więc tak - popraw styl BMP, jedną stronę szczęki - trudna fotka na początek. Podrzucę Ci tu łatwiejszą foteczke, może z niej coś skrobniesz

krzychu117

A to już drugi face a mianowicie Daniel Aldung.
Damian.
Narazie cienko,ale początki zawsze są trudne.

Tutek na b.dobre BMP
http://files.filefront.com/tuto+face+bmp+B...;/fileinfo.html

Tutek Oedit:
http://files.filefront.com/Oedit+Tutorial+...;/fileinfo.html

powodzenia smile.gif
MaTi10
Powiem walcz,póki co nie ma czego za bardzo oceniać.powodzenia.
reS
CYTAT(krzychu117 @ Aug 7 2008, 17:04) *

A to już drugi face a mianowicie Daniel Aldung.

ee mój Aldung chyba trochę lepszy xD
oczywiście żartuje, na tym etapie nie ma co porównywać,
patrząc na twoje dwie pierwsze prace wnioskuje, że oedit omijasz na razie z daleka xD
jak będziesz dużo pracował i obejrzysz pare tutoriali to na pewno się wyrobisz, pzdr
krzychu117
nie omijam oedita z daleka. ale to moje pierwsze face'y
BadNewz
CYTAT(krzychu117 @ Aug 8 2008, 08:52) *
nie omijaj oedita z daleka. ale to moje pierwsze face'y

No właśnie, tym bardziej powinieneś go 'nie omijać' wink.gif.
krzychu117
oto kolejna moja twarz a mianowicie dani alves. włosy nie moje znalezione. ogólnie jestem zadowolony tylko oczy dziwnie wyszy , a w map editorze były dobre.
szejk
Bmp jak na fote to słabe ale model jest swietny, ogromne podobieństwo brawo!
krzychu117
dzieki a fota to ta:

a i bazowalem na jakims dziwnym modelu nieprzypominajacym mi daniego w zadnym procencie.
BadNewz
No jasne, w sumie jeszcze nie zrobiłeś nic i myślę, że pokuszenie się o stwierdzenie, że model JayM07 jest 'nieprzypominajacy daniego w zadnym procencie' to chyba lekkie przegięcie.

Rób mordy na modelach od Konami z 0_textu, a nie na modelach kogoś kto robi twarze już bardzo długo i jest w tym dobry sleep.gif

I nie próbuj mówić, że nie bo ślepy nie jestem...
krzychu117
nie wiem kogo wiem ze czyisz a daniego mi on nie przypominal. ale takie moje zdanie. już robię nastepną mordę ,ale to kwestia kilku dni. a będzie to przemysław mierzwa. IMO to jest najlepszy dani:
Damian.
Alves ma słabe kolorystycznie fotki.
Daj mu inne włoski(teraz ma krótsze)

Rób mniej znanych zawodników.

Badnewz: +1 mellow.gif

Ocenka jest do postu numer 9.
Wiem, że to mordka s'na xD

krzychu117
ten najlepszy to jest s'n nie moj.

edit.

serio nie wiedzialem ze to jaymay. serdecznie go przepraszam i wszystkich innych. nastepnym razem będę się pytał kogo ti i pytał czy mogę użyć.
krzychu117
Jako ,że nie posiadam pes 2009 a posiadam pes 6 postanowiłem odświeżyć swój temat z mordkami do pes 6. Trochę wyszedłem z wprawy.

Niestety nie posiadam photoshopa(nie mogę znaleźć triala do cs 3, proszę o linki) tekstura przekonwertowana z 09 do 6. Oceniać happy.gif
Jacmen
Niestety, ale w ogóle nie podobny, do poprawy wszystko ;p
krzychu117

screen z oedit po kosmetycznych poprawkach

edit.

Kolejna poprawka

eh gdybym umiał zrobić włosy. Nadal w ogóle nie podobny?
Jamnik
Mimo ze nie powala mnie jakość twarzy: http://porady.zdrowo.info.pl/estetyczna.html to jakieś tam podobieństwo jest (poznałem go biggrin.gif) Ładnie wybrnąłeś imo z tego cienia jaki jest na fotce (fajne BMP wyszło)
krzychu117

Grosicki. GRa go trochę zniszczyła. Jak zrobić żeby nie miał zrenic do gory? Bo to odbiera mu trochę podobieńśtwa
edit.

Zrobi ktoś mi włosy?
krzychu117
No i znów jest przykład niszczenia mojego modelu z o...
Trałka(włosy to fotomontaż)

komentowac & oceniac wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.