Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Tomek775
Mam problem jak usunąć z OFa drużyny klasyczne???
Np.Classic England itd.
djclanv1r00z
usunąć się tego nie da smile.gif można ewentualnie poprzerabiać tych piłkarzy na jakieś np młode gwiazdy czy coś smile.gif

pozdro cool.gif
Tomek775
a jak bo ja nie umiem???
djclanv1r00z
CYTAT(Tomek775 @ Aug 6 2008, 19:33) *
a jak bo ja nie umiem???

no no pozmieniaj im nazwiska oraz zdolnści wink.gif za pomocą P.F.E. lub w Edit Mode w PES-ie smile.gif

pozdro cool.gif
Tomek775
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 6 2008, 19:36) *
no no pozmieniaj im nazwiska oraz zdolnści wink.gif za pomocą P.F.E. lub w Edit Mode w PES-ie smile.gif

pozdro cool.gif

A co to jest to P.F.E???
Jak możesz to daj do tego link???
Mooner
Ale nie będzie ci się chciało. wink.gif Bo to trudna robota. ;]
A w czym ci one przeszkadzają? Może chodzi ci tylko o to, aby nie były odblokowane w pes-shopie?
Tomek775
CYTAT(Mooner @ Aug 6 2008, 19:40) *
Ale nie będzie ci się chciało. wink.gif Bo to trudna robota. ;]
A w czym ci one przeszkadzają? Może chodzi ci tylko o to, aby nie były odblokowane w pes-shopie?

Właśnie chciałbym aby były nie odblokowane a są...
djclanv1r00z
CYTAT(Tomek775 @ Aug 6 2008, 19:41) *
Właśnie chciałbym aby były nie odblokowane a są...

to się ich nie wykupujętongue.gif a jak już są wykupieni to jak grasz karierę to ustawiasz żeby zawodnicy klasyczni nie brali udziału w karierze i tyle smile.gif

pozdro cool.gif
Tomek775
yhy dziex pozdro
Mooner
Ewentualnie skopiuj na nowo OF'a, z którego korzystasz (jeśli nie ma w nim już ich odblokowanych) lub utwórz na nowo, usuwając plik "KONAMI-WIN32PES6OPT" z folderu Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i włącz na nowo Pesa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.