Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By R9 Ronnie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
R9 Ronnie
Oto moja pierwsza twarz, więc proszę o wyrozumiałość i wskazówki, co ulepszyć.
David Bentley
BadNewz
Bardzo dobra twarz według mnie.
Earl
Ciekawy Ryjek biggrin.gif Looknij do mnie Faces by Earl
R9 Ronnie
Zrobiłem ostatnio twarz Enrico Chiesy. Nie miałem jednak dobrego zdjęcia, więc nie wyszła najlepiej. Ma ktoś może jakieś lepsze zdjęcie?
Oto twarz:

A to zdjęcie, z którego robiłem:

Niech ktoś podrzuci mi lepsze zdjęcie, może wtedy twarz wyjdzie lepsza, bo nad modelem trochę pracowałem.
.::Diego::.
Podobienstwo widoczne, ale bmp kiepska
norek
CYTAT(R9 Ronnie @ Aug 7 2008, 17:00) *
Zrobiłem ostatnio twarz Enrico Chiesy. Nie miałem jednak dobrego zdjęcia, więc nie wyszła najlepiej. Ma ktoś może jakieś lepsze zdjęcie?
Oto twarz:

A to zdjęcie, z którego robiłem:

Niech ktoś podrzuci mi lepsze zdjęcie, może wtedy twarz wyjdzie lepsza, bo nad modelem trochę pracowałem.

Podobienstwo jest jednak robienie twarzy z takich malych fotek do pes2008 to swojego rodzaju samobojstwo. smile.gif
R9 Ronnie
CYTAT
Podobienstwo jest jednak robienie twarzy z takich malych fotek do pes2008 to swojego rodzaju samobojstwo.

Dlatego prosiłem o większe zdjęcie, bo nigdzie nie mogłem znaleźć wink.gif
CYTAT
Podobienstwo widoczne, ale bmp kiepska

Tak jak napisał Tadzio (biggrin.gif), robienie twarzy z takich małych fot jest trudne, więc nie dziw się, że bmp kiepska.
krzychu117
a zrobiłbyś marka zieńczuka mimo ,że to będzie samobójstwo?
R9 Ronnie
Bleh, polska liga dry.gif Jak będę miał wenę to może zrobię, ale na razie daleko mi do tego tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.