Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nieruchawi Zawodnicy :p
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Cineeek
Witam.
Mam to ci ja problem.
Przez długi okres czasu miałem zainstalowanego Piesa 2008 tylko z modem Premier League (nie pamiętam nazwy, wybaczta). Przyszedł jednak czas na aktualizację. Najpierw zainstalowałem Pro Evolution Soccer 2008 Patch by YNWA. Dosłownie chwilę po tym dostałem cynk o nowym, dużo lepszym modzie - WECN. Zassałem takowięc te dwa gigabajty przez torrenta i zainstalowałem. I tu pojawił się problem. W chwili, gdy w grze pojawiają sie jakieś cutscenki, albo kończy się akcja (wybiciem, faulem, tudzież nawet po wykonaniu karnego tak się dzieje) animacja piłkarzy się 'zamraża'. Nawet jak sędzia w celu pokazania kartki podbiega.. duże słowo, podbiega. W cudowny sposób przemieszcza się nie poruszając nogami ani żadną inną częścią ciała. Wygląda to mniej więcej tak: http://img392.imageshack.us/img392/6733/bleblepp3.jpg
Nie wiem jak was, ale mnie to irytuje. Jak to więc naprawić? Chciałbym uniknąć reinstalki...
2pac
Ja bym reinstalował i zainstalował tylko WECN, bez YNWA. Jeśli to nie pomoże to może coś źle robisz podczas instalacji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.