Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Nie Laduje Sie Do Konca
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
matiomo
mam problem z pes 2008 nie wlacza mi sie gra tzn. jest ten pierwszy ladujacy sie screen Jest napisane pes 2008 i takie babelki i dalej mi sie nie laduje Sad wszystko ladnie dzialalo gralem sobie i scaignalem sobie jakies tam buty do pes'a i zainstalowalem je tak jak na instrukcji i wtedy mi gra przestala chodzic To przeinstalowalem 2 razy za drugim razem usunalem obydwa foldery KONAMI w moich dokumentach i w Program files usunalem tez wszystkie wpisy rejestru (regedit) ale nie moge w tym regedit znalezc moich dokumentow Sad wiec co mam zrobic zeby dzialala gra ??
qazwsx
Co zrobić? Format. Możesz jeszcze przywrócić system sprzed instalacji pesa (Start>Wszystkie Programy>Akcesoria>Narzędzia Systemowe>Przywracanie systemu), ale nie jestem pewny czy to coś da.

Przed tym wszystkim polecam przeczytać regulamin. Następnym razem może pofatygowałbyś się, żeby użyć paru znaków interpunkcyjnych, bo trzeba czytać 10 razy i jeszcze nie jest wszystko wyjaśnione.
matiomo
Dzieki za odpowiedz,ale nie moge przywrocic systemu wczesniej niz 3 godziny temu:/.Co zrobic zeby przywrocic system o np. 3 dni? Bo narazie tak to wyglada...

http://www.bankfotek.pl/view/111365
maxiu00
podmin plik w ktory ostatnio cos wgrywales masz uszkodzony plik i nic niezrobisz mialem to samo kidys
matiomo
podmienialem juz ... jak ja reinstalla robilem,nawet a pierwsza rzecz jaka robilem to podmienienie pliku.W kazdym razie nie pomoglo:(
matiomo
To zna ktos odpowiedz?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.