Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najnowsze/najlepsze Patche Do Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
geforc
Witam , znudzony grą w pesa 2008 chciałem sobie pograć w starego dobrego PESA 6 i moje pytania :

1.Jaki jest najnowszy/najaktualniejszy patch do pesa 6 ?? proszę o link albo o nazwe
2.Czy powstał jakiś OE patch do pesa 6 na obecny sezon ?? jesli tak to rowniez prosze o link , jesli nie to prosze o link do najnowszej wersji OE patch

troche się pogubilem juz z tymi patchami dlatego zwracam sie z pomoca do was smile.gif
Zywy
Orange Ekstraklasa 4.0

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491

mirrory

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11512

Zbyt trudno poszukac nie było
geforc
ok a czy mozna go instalowac bez wrzucania nowego komentarza ?;]
Orange_91
CYTAT(geforc @ Aug 1 2008, 11:16) *
ok a czy mozna go instalowac bez wrzucania nowego komentarza ?;]

Jak masz ten z OEPa 3.0 to nie musisz ściągać. Ale jeśli masz jakiś inny to nazwiska mogą być pomieszane przy komentarzu.
geforc
nie mam w ogóle PESA 6 zainstalowanego :] jak sciagne tego patcha 4.0 to dopiero bede instalowac :]
Orange_91
CYTAT(geforc @ Aug 1 2008, 11:26) *
nie mam w ogóle PESA 6 zainstalowanego :] jak sciagne tego patcha 4.0 to dopiero bede instalowac :]

To najlepiej wgraj komentarz bo tak jak pisze nazwiska będą pomieszane. Zresztą Szpakowski i Szaranowicz są duuużo razy lepsi od Borka i Kołtonia.
geforc
ale ja chce zeby byl zwykly angielski komentator :]
Orange_91
CYTAT(geforc @ Aug 1 2008, 11:36) *
ale ja chce zeby byl zwykly angielski komentator :]

Patcha najlepiej zainstaluj na polska wersję językową. A jak chcesz angielskiego komentatora to niestety nazwiska będą pomieszane.
geforc
aaa i to co jest : "Stadiums (oddzielnie) " to mam sciagac bo w torrencie z tym patchem nie ma stadionow , cos jeszcze musze oddzielnie sciagac bo nie zostalo wrzucone do torrenta ?
geforc
i co z tymi stadionami w koncu ??
Orange_91
CYTAT(geforc @ Aug 2 2008, 14:46) *
i co z tymi stadionami w koncu ??

Oddzielnie.
geforc
ładnie to wszystko pomieszane jest :] zamiast wszystko wrzucic do jednego torrenta to trzeba dwa razy pobierac ;/ jak łatwo innym ludziom utrudnić zycie ... to UNI to co jest, stroje ?? po za tym nie widze instrukcji do instalacji tego UNI , butos itd :x
Mooner
CYTAT(geforc @ Aug 2 2008, 15:59) *
ładnie to wszystko pomieszane jest :] zamiast wszystko wrzucic do jednego torrenta to trzeba dwa razy pobierac ;/ jak łatwo innym ludziom utrudnić zycie ... to UNI to co jest, stroje ?? po za tym nie widze instrukcji do instalacji tego UNI , butos itd :x

Tak, UNI to sa stroje. Po wypakowaniu wrzucasz normalnie do folderu GDB w kitserwerze. Tak samo robisz z balls, boots, stadiums i F_H (faces i hair). Jakbyś miał jeszcze jakieś problemy to pisz. wink.gif

Stadiony są oddzielnie, ponieważ zostały chyba później dodane.
geforc
ale tych pilek , butow twarzy i wlosow , nie ma w tym torrencie i musze sciagac tak samo jak stadiony tak ? ;]
Mooner
CYTAT(geforc @ Aug 2 2008, 16:51) *
ale tych pilek , butow twarzy i wlosow , nie ma w tym torrencie i musze sciagac tak samo jak stadiony tak ? ;]

No jak nie ma to musisz. smile.gif
Powinieneś mieć:

balls
boots
F_H (faces i hair)
stadiums
uni
exe i of
Plik OE_Patch (czyli O_sound i O_text) - ładujesz za pomocą DKZ Studio
P_sound i P_text - kopiujesz bezpośrednio do folderu dat
opmov - czyli filmik przed grą, kopiujesz ;]

Pozdrawiam. ;]
Orange_91
CYTAT(geforc @ Aug 2 2008, 15:59) *

A jak łatwo jest zrobić takiego patcha. happy.gif Wszystko masz w torrencie oprócz stadionów ponieważ zostały one później dodane bo nie każdy chce ściągać gdyż stadiony dużo ważą.
geforc
czyli stadiony wrzucam do GDB , w utworzonym folderze o nazwie "stadiums' ?
Mooner
Tak.
zagroo
ja mam pytanie ten patch aktualny ?? tzn jest w nim of na nowy sezon ??
Mooner
Nie. Na nowy będzie po zakończeniu okienka.
tomiik
Mam wielką prośbę. Może mi ktos podać linka na pełny Kitserver ze strojami do PES 6? Bo na stronie issoline nie działa. Bardzo mi zależy.Z góry dziekuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.