Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PRoblemy ze stadionem Santiago Bernabeu
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
sicorec
Wiem ,że jest już założony temat o Santiago Bernabeu , ale zakładam go po to aby pisal tu ludzie ,ktòrzy mają problemy z instalacją tego stadionu oraz takie ,kòre nie miały i mogłyby sie podzielić szczegòłową wiedzą jak ten stadion zainstalowali.

Mi rownież udało sie zainstalować ten stadion jednak nie do konca sad.gifsad.gifsad.gif niestety w dwòch naroznikach nie ma kibicòw a takze bandy z symbolem piłki CM sad.gifsad.gifsad.gif mimo ze robiłem wszytko wedlug instukcji zamieszczonej wcześniej
Dlatego chciałbym aby ktos nam pomògł
Shadow91
Siemka nie trudz sie i nie instaluj tego stadionu jak ci nie działa tak jak powinien tongue.gif mi działał ale i tak ta murawa ktòra w nim była, była daremna. Najlepiej ściągnij sobie patch-a The Wolf 2005 Evolution Patch - PES4 PC tongue.gif Tam tez jest stadionik i super wygląda 8)
sicorec
wiem że jest ale ten stadionik jest kijowy w patchu wolfa jest o wiele lepszy z fajna murawa zrobiony jest wypas smile.gifsmile.gifsmile.gif zreszta w innym forum jest na ten temat moze ktos by wrzucil taki pik z dobrym stadionem??? byloby extra smile.gifsmile.gifsmile.gif
norek
po co zakladac taki sam temat :?: :x
kemot
Czekalem na taka opinie :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.