Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przyśpiewki W Ml Podczas Grania Polska Drużyną...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Luku
siemka.

Gdy gram ML Wisełką w ogóle nie słychać (bo nie śpiewają) ich kibiców. W meczu towarzyskim wszystko działa. Proszę pomóżcie mi, gdyż smutno sie gra jak ciągle się słyszy kibiców przeciwnej drużyny.

Wszystkim co mogli by pomóc prosze o kontakt gg:11739429. Będę wdzięczny

pozdro
pawelli
Siemka Luku wink.gif
W ML jeśli grasz u siebie to twoi kibice śpiewają częściej (głośniej) a jeżeli grasz mecz na wyjeździe to twoi kibice mniej śpiewają tylko częściej śpiewają kibice przeciwnej drużyny tak to wymyśliło Konami wink.gif
Luku
CYTAT(pawelli @ Jul 25 2008, 16:51) *
Siemka Luku wink.gif
W ML jeśli grasz u siebie to twoi kibice śpiewają częściej (głośniej) a jeżeli grasz mecz na wyjeździe to twoi kibice mniej śpiewają tylko częściej śpiewają kibice przeciwnej drużyny tak to wymyśliło Konami wink.gif

Siemka, Pawelli smile.gif

Wiem o tym, nie jestem nobkiem smile.gif. Problem, że u mnie w ogóle moi kibice nie śpiewają sad.gif. Jest to zalezne od miejsca? Chyba nie...

Nie wiem, nic nie pomaga sad.gif

pozdro
Kubbas
W ML przyśpiewki nei działają.
Luku
CYTAT(KubbasOG @ Jul 25 2008, 22:36) *
W ML przyśpiewki nei działają.

Działają ale tylko dla "przeciwnej drużyny" sad.gifsad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.