Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Finał Najładniejsza Bramka Pes6! Maj&czerwiec
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
perONE
~~NAJŁADNIEJSZA BRAMKA PES6 maj-czerwiec FINAŁ~~

Zasady głosowania są proste: podajemy numer + autora bramki

FINAŁOWA KOMPILACJA*:
click here
Kompilacja-> download

Czas podczas którego mozna oddać swój głos->24.07.2008r.--31.07.2008r. do godz. 15:00**

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*compilation by BoOoS
**sorry, że daje tak krótki czas ale 31.07 w nocy wyjezdzam a oboz z moja ukochana druzyna. wiec chce przed tym oglosic wyniki wink.gif
djclanv1r00z
16

kaczy777

fajna przewrotka smile.gif po dobrym wślizgu smile.gif też dużo bramek po takich wślizgach strzelam a przewrotką pięknie wykończona ta akcja smile.gif

w końcu jest kompilka smile.gif

mam nadzieję że na bramkę lipca też będzie to wezmę udział smile.gif

pozdro smile.gif
perONE
6 Mogwil

Szczególnie ze M.Diarra wink.gif i bodajze przeciwko FC Barcelonie wink.gif
Zywy
Po pierwsze to brawa za świetny filmik dla osoby która go robiła. Naprawde z przyjemnością się go ogląda, widać urok bramek itp.
Po drugie to jak wy to robicie że gracie jednocześnie w pesa 6 i pesa 08 i wysyłacie takie ładne bramki na konkursy biggrin.gif

A co do samych bramek to mój głos po raz drugi (pierwszy raz w konkursie na najlepszą bramkę pes 2008) wędruje do:

nr. 16 - kaczy7777

genialna przewrota z duzej odległości. Szacuneczek
kostek
16
kaczy777

Nietuzinkowy gol. ; d
czapel10
kompilacja świetna. a bramka 6 mogwila piekna biggrin.gif
mogwil
no w koncu kompilacja biggrin.gif czy ci co biora udzial moga glosowac ?? bo jesli tak to moj glos na 13 Prz3m4s
Windziak
Kompilacja, że szczena opada biggrin.gif ohmy.gif Jestem pod wrażeniem biggrin.gif Musze ją jakoś na dysk ściągnąć tongue.gif Głosu nie oddaję bo mi chyba nie wolno - ale największe wrażenie wywarły na mnie bramki właśnie mogwila i kaczego, bo były dość rzadko spotykane - przede wszystkim jeśli chodzi o strzał. Bo może nie były jakieś cud miód w sensie efektu wpadania piłki do siatki jak te od poprzeczek, słupków itd ale jednak nooo... fajne były biggrin.gif (zaplątałem się ;P )
qazwsx
Będę oryginalny i oddam głos na:
15
JustMe1987

Świetne przyjęcie i kapitalna bomba z woleja - takie bramki lubię najbardziej cool.gif
BoOos - kawał wielkiej roboty wink.gif
Prz3m4s
Kompilacja genialna. Wielkie brawa dla autora ! smile.gif

Mój głos: 16, kaczy777

Bardzo fajna bramka, pierwszy raz taką widzę. wink.gif

No i widzę, że moja brama ma już jeden głosik. biggrin.gif
BadNewz
Mój głos: numer 17, gol Reksio74.
Tomek775
Nr:10
Gol:mariolazi
kacper_
Nr:12
Gol:rozaldinho

No takiego okna jeszcze nie widzialem, no i brawo dla autora kompilacji. biggrin.gif
Orange_91
Nr - 16
Autor - kaczy777
Paput
16
kaczy777
Niespotykana bramka smile.gif
mariolazi
Nie bede oryginalny jak powiem ze najbardziej mi sie podoba gol nr16 tongue.gif
Kaczy777 zdobyl bramke nie do powtorzenia smile.gif

PS. Brawa za kompilacje, swietna robota!
czubinho
16
kaczy777

piekna brama
Bernislavski
"nr5 psiks"
Arek.PL
bramka nr: 15
JustMe1987
IronTiga
bramka nr: 16
kaczy777

Kompilacja genialna, muza świetna i w ogóle zajebista robota BoOos smile.gif

Pozdro wink.gif
Giovani
bramka nr: 15
JustMe1987

Zdecydowanie ta bramka!
Cud, miód i orzeszki!
Flisak
Po pierwsze to ogromne brawa dla autora kompilacji. Taką jakość filmu trudno otrzymać.
Jeżeli chodzi o głosowanie, to mój głos idzie na gol nr 13 strzelonego przez usera Prz3m4s. Przypomina mi ona bramkę Zidana z finału ligi mistrzów(nawet reakcja bramkarza). Czy nie?

PS jak się ogląda takie gole, to aż chce się grać w PESa 6 biggrin.gif
perONE
CYTAT(Windziak @ Jul 23 2008, 23:58) *
Kompilacja, że szczena opada biggrin.gif ohmy.gif Jestem pod wrażeniem biggrin.gif Musze ją jakoś na dysk ściągnąć tongue.gif Głosu nie oddaję bo mi chyba nie wolno - ale największe wrażenie wywarły na mnie bramki właśnie mogwila i kaczego, bo były dość rzadko spotykane - przede wszystkim jeśli chodzi o strzał. Bo może nie były jakieś cud miód w sensie efektu wpadania piłki do siatki jak te od poprzeczek, słupków itd ale jednak nooo... fajne były biggrin.gif (zaplątałem się ;P )

a dlaczego Ci nie wolno? NIe rozumiem. 

Aha. bylbym zapomnial. To ja byłem natchnieniem BoOoS'a przy robieniu kompili tongue.gif

Foley
Głos idzie na numer: 15
JustMe1987
Rabbit_FCB
3. Piękna wrzutka
Bo0os
JustMe1987

pisac jak ktoś chce wersje HD, jak bedzie toche więcej osob to postaram sie wrzucić na serwer

znacie dobry serwer powyzej 150mb?
perONE
CYTAT(Rabbit_FCB @ Jul 24 2008, 15:13) *
3. Piękna wrzutka

a widziales jak sie glosuje, tzw. szablon do glosowania?? numer bramki + autor.

P.S->w I poscie dalem link do kompilacji (do pobrania)

Jabol7
16
kaczy777
Windziak
No to głosuję ;] Będąc obiektywnym i sprawiedliwym wybieram...

nr. 6
Mogwil

czy jakoś tak ;p
acm2108
15 - JustMe1987

Piękna bramka smile.gif

MaKu23
Głos na nr.6 - Mogwil

Od siebie dodam tylko że wysłałem nie tą bramkę co trzeba, eh - nie żebym się tłumaczył( bo do tych bramek co tam niektórzy strzelali, jeszcze dużo mi brakuje), po prostu zjebałem na całej lini ; P
rozaldinho
wiem, że będę oryginalny więc:

mój głos na KACZY777

a kompilacja GENIALNA!!! już nie mogę się doczekać konkursu na bramkę lipca:P

ps. moje najlepsze brameczki z PES 6 i PES2008 można zobaczyć tutaj: <<<BRAMKI>>>
czary
Bez wątpienia kaczy7777 bramka nr 16 smile.gif
kaczy7777
Jestem kaczy7777 a nie 777. dry.gif

Dzieki za glosy

Nr.13
Prz3m4s

P.S Komplikacja to majstersztyk. Super robota BoOos biggrin.gif

Edit:
No rzeczywiscie nie zauwazylem
Zywy
Pisze ze strzelał dosek smile.gif
stacho777
nr 5
psiks
kksm
Ja bede oryginalny i zagłosuje na Bo0osa. Naprawde szczena opada piękna kompila.BRAWO!!!
A tak na serio nr.16 i Kaczy7777. Z góry gratuluje ci wygranej, bo to już przesądzone.
perONE
Przypominam o glosowaniu. Pozostaly jeszcze 3dni i 5h wink.gif
Cooltys
nr. 16 - kaczy7777 wink.gif
oposq3
kaczy7777 bramka nr 16
Inne też były ładne ale ta najbardziej mi się podobała

PS.A czy będzie jeszcze organizowany konkurs na bramke pes 2008 ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.