Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Inne Reprezentacje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
mattis78
ja mam takie pytanie bo w edytorze w którym robie rózne transfery itp mam takie druzyny jak ta klasyczna francja brazylia anglia itp a jak włacze sobie gre to ich nie ma jak to zrobic zeby w grze tez byyły prosze pomózcie
F.C. Barcelona
Wykup je w grze w pes-shopie a na nie ktorych ofach zamiast klasycznych sa druzyny U21
barman_2000
człowieku patrz na dział zanim cos napiszesz, w pesie 2008 nie ma sklepiku, odblokowywuje sie te repry bodajze wygrywajac turnieje
herubq3
widziałem gdzies na peslague "sklepik-fana" który wszystko odblokowuje
mattis78
herubq3 a mógłbys mi to załatwic jakos smile.gif?
mattis78
Dzieki zajebiscie to chodzi dzieki za pomoc:)
mattis78
herubq3ja mam jeszcze prosbe ogromna bo wysłałes mi te klasyczne repry tylko jest gtaki problem ze strtroi one nie maja i mam takie pytanie czy da sioe to tak zrobic zeby s mi wyslał te stroje jakims plikiem ale zeby mój of został tz moje składy taktyki ito bo sobie zrobiłem wszystko eleganscko i nie chciał bym tego stracic jak sie da to wyslij mi te stroje dla tych druzyn
oposq3
Teraz jestem już oposq3 smile.gif Jak bede w domu to sprawdze czym mam stroje dla klasycznych drużyn w GDB
a jak nie chcesz czekać to pobierz sobie kitserver z evolution patch II tam są stroje dla classic
mattis78
to sprawdz i jak masz to mi wyslij:P
oposq3
Miałem troche wolnego czasu proszę KITSY CLASSIC a tu masz numery slotów

57,"Classics\England"
58,"Classics\France"
59,"Classics\Germany"
60,"Classics\Italy"
61,"Classics\Netherlands"
62,"Classics\Argentina"
63,"Classics\Brazil"
mattis78
tylko ja nie umiem tego zrobic nie wiem nic ;/
oposq3
musisz miec kitserver i ten najliepiej najnowszy i pobrac go
i wklejic do folderu uni
mattis78
i wklejiłem to tam do tego uni i byly tylko stroje holandi i włoch i chyba kogos a tych 3 nie było moze wyslesz mi twój cały plik uni on nie duzo zajmuje jak masz orange ekstraklasa patch
oposq3
Ja ci podesłalem wszystikie drużyny classic
mattis78
ale jak bys mógł to wyslij mi ten cały plik uni bo moze ja to zle wkleiłem o ile masz oe patcha??
oposq3
Nie mam OE patcha bo robie swojego evo League patch a troche to zajmuje nie mam czasu tyle przesyłać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.