Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PS2 i NEOSTRADA, PROSBA O POMOC!!!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
lipaaa
Witam, panowie nie wiem czy ten temat juz byl ale nie moglem go znalesc, pam pytanko, chcialem wykozystac wiedze tych ktorzy juz sie dobrze bawia przez internet z PS2

Bede mial niedługo PS2 SLIMA i wiem ze tam network adapter juz jest wbudowany a mam w domu neostade (standardowo lacze sie 163 Kb/s)

Czy ktos moze mi napisac lub odeslac mnie tam gedzie jest to w miare prostym jezykem i klarownie napisane jak podłaczyc, konfigurowac, i zagrac w sieci na PS2 (mam narazie PES 4 i NFSU 2 i wiem ze mozna grac w te gry online)

Za wszytskie odpowiedzi z gory WIELKIE DZIEKI

POZDRAWIAM
RuDi
zapytaj najlepiej o to albo poszukaj takiego tematu na jakims popularnym forum o ps2. Pamietam ze ojciec byl na jakims i tam cos o tym bylo ale niestety nie pamietam nazwy strony.
siano
z tego, co mi wiadomo w slimach po przeroobce network adapter przestaje dzialac.
moja wiedza aktualna jest na stan luty 2005, moze sie cos zmienilo, ale nic o tym nie slyszalem wink.gif
lipaaa
przepraszam o co ja sie zapytalem, o przerobki?? linki do patchow?? jak nie wiecie to nie nabijajcie sobie postow, czy ktos prowadzi kontrole nad tym forum?? bo to troche denerwujace, ja tylko prosze o odpowiedz na moje pytanie

POZDRAWIAM
Edek
mam narazie PES 4 i NFSU 2 i wiem ze mozna grac w te gry online)

PES 4 na PS2 nie ma opcji Online
lipaaa
tak tez zauwazylem, ze nic nie ma o net play w pes4 ale w nfsu2 jest, aczkolwiek zupełnie nie o to chodzi czy jest czy nie, bo pytanie dotyczy ogulnie grania w necie poprez PS2
kemot
Lipaa: Siano jest Adminem tego forum wiec on chyba nie nabija wink.gif
siano
przepraszam o co ja sie zapytalem, o przerobki?? linki do patchow?? jak nie wiecie to nie nabijajcie sobie postow, czy ktos prowadzi kontrole nad tym forum?? bo to troche denerwujace, ja tylko prosze o odpowiedz na moje pytanie

POZDRAWIAM

szukasz pan pomocy, a gdy dostajesz cos wiecej, niz oczekiwales to zaczynasz sie rzucac...

http://gry.interia.pl/konsole/sprzet/testy...news?inf=511787
prosze drogi panie, mam nadzieje, ze tym razem udalo mi sie Cie zadowolic.
jesli i to Ci nie odpowiada to zapraszam tutaj tu nikt Ci nie bedzie dawal nadprogramowych odpowiedzi na pytania, jesli tylko poprawnie je zadasz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.