Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rzuty Wolne Jak Dobrze Je Wykonywac?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
KonradSTW
witam ! otóz gralem w pes keidys na jesieni 2007 wtedy gdy wyszedl i co wolny to brama byla teraz znow sobie zainstalowalem i mialem z 100 wolnych z 20 metrow i nawet 1 gola nie trafilem moze mi ktos powiedziec jak strzelac wolne ? moze byc jaki tutorial

Simon
nie ma jaskiegos przepisu na bramke z wolnego. kazdy pilkarz strzela inaczej. to sie robi na wyczucie
kristo2323
CYTAT(KonradSTW @ Jul 21 2008, 21:29) *
witam ! otóz gralem w pes keidys na jesieni 2007 wtedy gdy wyszedl i co wolny to brama byla teraz znow sobie zainstalowalem i mialem z 100 wolnych z 20 metrow i nawet 1 gola nie trafilem moze mi ktos powiedziec jak strzelac wolne ? moze byc jaki tutorial

Strzelaj tak jak na jesieni 2007 to będą bramy biggrin.gif

A tak serio to też mnie wkurza komp sobie strzela gole jak chce bo ci bramkarze to ślepi są i czy 20 metrów czy 35 to nie ma różnicy jak strzelec jest dobry gol i możesz pada odłożyć jak do piły podchodzą snajperzy bo 90% siata. sleep.gif

falcon87pl
http://pl.youtube.com/watch?v=imzn-7TkGXA

Instrukcja obslugi

1) Obejrzeć tutoriala
2) Włączyć trening
3) Próbować aż do skutku
4) Cieszyć sie miną opadającej szczęki kumpla po tym jak nie robi Ci roznicy czy strzelasz z 18 czy 28 m.

Po tutorialu spedzilem lacznie moze 3-4 godz na treningu w przeciagu 2 dni. Na dzien dzisiejszy kumple sie smieja ze nie nalezy mnie faulowac blizej niz 35 m do bramki biggrin.gif oczywiscie pilka nie wpada do siatki z wydajnoscia 40-50% ale samo to ze jest strzal w swiatlo bramki juz stwarza zagrozenie. Wyczucie ma bardzo duze znaczenie ale nie piszcie ze tylko to decyduje o dobrze wykonanym rzucie wolnym. Pozdro!

P.S: W PES 2008 nie jest specjalnie skuteczny ten strzal z najblizszej odleglosci wrzutką... albo ja nie umiem go wykonac.
RaaDeeK
masz racje. z bliska celujesz nad murem (między typami) ze strzalką do tylu i napelniasz pasek sily do troche mniej niz polowa/polowa.
falcon87pl
I po napełnieniu paska trzymasz przycisk podania smile.gif ale to chyba tez jest w tutorialu wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.