Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 A Vista
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
ZGRywus
Niestety mój sprzęt ma już swoje lata i powoli nadchodzi czas, na zmianę go na nowszy model biggrin.gif No i tu jest pewien mankament, a mianowicie, teraz w każdym zestawie komputerowym, instalowany jest Windows Vista, czy pes6 będzie dobrze na nim chodził? podobno niektóre gry się na nim zacinają, lub całkowicie nie chodzą. Czy ma ktoś może Vistę i gra na nim w pes'a?
BoBaN
powiem Ci że Vista to nie problem, dopłacasz 50-80zł i goście w sklepie pozbywają się visty i instalują Ci XP;) Vista Sucks! tyle powiem.
ZGRywus
OK, dzięki za pomoc! Pewnie tak zrobię ;d Prawdę mówiąc, też nie jestem przekonany co do tej Visty ;d Jeszcze raz dzięki smile.gif
herubq3
To ja miałem viste i działało bez problemu ale teraz gram w pes 08 na xp a bede musial obowiązkowo na viste się przeżuci bo ramy dokupuje i bede miał 4 GB
barman_2000
ja tez miałem viste i chodziło bez problemów zadnych biggrin.gif
ZGRywus
Czyli jednak działa ? No to będę musiał pogadać z kumplem informatykiem tongue.gif Ale jest chyba też taka możliwość, że da się zainstalować Vistę i XP, na raz, na 1 komputerze, więc może tak bym zrobił jeśli na Viście też działa, bo szkoda mi trochę rozstawać się z XP tongue.gif Panowie moderatorowie, dowiedziałem się czego chciałem się dowiedzieć, myślę że temat do zamknięcia smile.gif
djclanv1r00z
można mieć ile się chce systemów wink.gif jestem prawie informatykiem więc wiem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.