CYTAT(perONE @ Jul 17 2008, 23:25)

lepiej niech "spamują" tutaj niz mieliby zakladac now tematy z koazdym problemem
jestem "za"
do tej pory nikt jeszcze nie założył^^
jezeli miałbym zrobic callaba to wątpie żebym tu napisał, tak mogłoby sie zgłosic kilku mało zaawansowanych facemakerów którzy niewiele by mi pomogli. A tak wystarczy wiadomość do Szolpo XD lub do Damiana i problem z głowy:)
Lepiej by to wyglądało gdyby ktos zrobił morde, olał ją i wstawił ją, np tak jak w temacie z bmp, ktos zrobił, ktoś skorzysta. Mam kilka mord w swoim kompie które nie są dokończone a są warte tego:)
Balboa, Laursen, Villa, Fabregas, Cerny, Gorawski, Salgado, Suarez. Jakby ktos chciał jakąś dokończyć niech pisze, najbardziej zalezy mi na Laursenie i Cenrym gdyż brakuje im tylko wykończenia:)
EDIT:
Aaaaaa własnie, dobrze by było gdyby też był wstawiany screena mordy bo wyobraziłem sobie taką akcje jak jakiś młodzian pisze "help meeeee", pobieram morde a tam bmp rozamzane a twarz nawet dobrze zmapowana nie jest...a tak kazdy bedzie wiedział na czym stoi:) Może nazwa tematu powinna brzmieć: Models for Facemakers (Callab)...ale to tylko moja sugestia