Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję Pomocy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Jamnik
Wydaje mi się, że temat może być przydatny. Idea tego tematu wg mnie powinna polegać na tym, że jeżeli mamy problem z twarzyczką prosimy tutaj o pomoc kogoś kto może pomóc (np wg poniższego przykładu)

Szukający: Smok Telesfor
Kontakt: PM, GG: 0000000
Opis problemu: Nie mo oczu i włosy są do bani
Konieczny screen:

To taki przykład urozmaicenia. Proszę o opinie, a jeżeli temat jest z czymś niezgodny to proszę o usunięcie, pozdrawiam tongue.gif
BadNewz
Jestem za wink.gif
bartek-brt
Może i dobry ale takie sprawy to sie załatwia prywatnie (pw, gg)
demiano7
Ale niektórzy olewają innych na gg i pw... wtedy trzeba wysyłać wiadomości do kazdego z osobna a tak dajesz "ogłoszenie" i czekasz na pomoc wink.gif dobra idea wink.gif
BadNewz
CYTAT(demiano7 @ Jul 17 2008, 22:38) *
Ale niektórzy olewają innych na gg i pw... wtedy trzeba wysyłać wiadomości do kazdego z osobna a tak dajesz "ogłoszenie" i czekasz na pomoc wink.gif dobra idea wink.gif

Zgadzam się, dodam do tego, że wielu 'userów' nie ma podanego gg, a na PW często nie odpowiadają. Wiem bo kiedyś sam pisałem do pewnego facemakera z 'naszego' forum smile.gif.
Jamnik
CYTAT(demiano7 @ Jul 17 2008, 22:38) *

Dokładnie to miałem na myśli zakładając ten wątek. Zrobię sondę do tego wątku i mam nadzieję, że jak będzie przytłaczająca większość głosów na "TAK" to moderator przypnie temat.
qazwsx
Ja jestem na "nie". Uważam, że zbyt wielu spamowałoby w tego typu temacie. Oczywiście to jest tylko moje skromne zdanie.
perONE
CYTAT(qazwsx @ Jul 17 2008, 23:12) *
Ja jestem na "nie". Uważam, że zbyt wielu spamowałoby w tego typu temacie. Oczywiście to jest tylko moje skromne zdanie.

lepiej niech "spamują" tutaj niz mieliby zakladac now tematy z koazdym problemem wink.gif 

jestem "za"

qazwsx
CYTAT(perONE @ Jul 17 2008, 23:25) *
lepiej niech "spamują" tutaj niz mieliby zakladac now tematy z koazdym problemem wink.gif 

No niby tak ale jak ma tu być 300 stron a co drugi typu "fast plx" czy "błagam pomóżcie" albo bardziej prawdopodobne "buagam pomurzcie!!11oneone" to ja dziękuję. Użytkownicy, którzy naprawdę będą chcieli otrzymać pomoc zostaną zasypani przez masę niepotrzebnych postów i prawdziwe prośby bez bezsensownego podbijania nie będą miały racji bytu.

Pisownia w ostatnim przykładzie celowa wink.gif
bartek-brt
CYTAT(perONE @ Jul 17 2008, 23:25) *

jestem "za"

do tej pory nikt jeszcze nie założył^^
jezeli miałbym zrobic callaba to wątpie żebym tu napisał, tak mogłoby sie zgłosic kilku mało zaawansowanych facemakerów którzy niewiele by mi pomogli. A tak wystarczy wiadomość do Szolpo XD lub do Damiana i problem z głowy:)
Lepiej by to wyglądało gdyby ktos zrobił morde, olał ją i wstawił ją, np tak jak w temacie z bmp, ktos zrobił, ktoś skorzysta. Mam kilka mord w swoim kompie które nie są dokończone a są warte tego:)
Balboa, Laursen, Villa, Fabregas, Cerny, Gorawski, Salgado, Suarez. Jakby ktos chciał jakąś dokończyć niech pisze, najbardziej zalezy mi na Laursenie i Cenrym gdyż brakuje im tylko wykończenia:)

EDIT:
Aaaaaa własnie, dobrze by było gdyby też był wstawiany screena mordy bo wyobraziłem sobie taką akcje jak jakiś młodzian pisze "help meeeee", pobieram morde a tam bmp rozamzane a twarz nawet dobrze zmapowana nie jest...a tak kazdy bedzie wiedział na czym stoi:) Może nazwa tematu powinna brzmieć: Models for Facemakers (Callab)...ale to tylko moja sugestia
qazwsx
CYTAT(bartek-brt @ Jul 17 2008, 23:48) *
Może nazwa tematu powinna brzmieć: Models for Facemakers (Callab)...ale to tylko moja sugestia

Może Unfinished Faces (Collab Needed)

Sam pomysł nie jest głupi ale obawiam się bezsensownego podbijania. Jeśli ma powstać taki temat to jestem za jakąś sensowną ilością "%" za podbijanie i krótkie posty typu "pomóżcie bo go potrzebuje". Nie chodzi mi tu o dopiski pod ewentualnymi zgłoszeniami (wg szablonu) lecz posty, które nic nie wnoszą do tematu.
BadNewz
CYTAT(bartek-brt @ Jul 17 2008, 23:48) *
do tej pory nikt jeszcze nie założył^^
jezeli miałbym zrobic callaba to wątpie żebym tu napisał, tak mogłoby sie zgłosic kilku mało zaawansowanych facemakerów którzy niewiele by mi pomogli. A tak wystarczy wiadomość do Szolpo XD lub do Damiana i problem z głowy:)
Lepiej by to wyglądało gdyby ktos zrobił morde, olał ją i wstawił ją, np tak jak w temacie z bmp, ktos zrobił, ktoś skorzysta. Mam kilka mord w swoim kompie które nie są dokończone a są warte tego:)
Balboa, Laursen, Villa, Fabregas, Cerny, Gorawski, Salgado, Suarez. Jakby ktos chciał jakąś dokończyć niech pisze, najbardziej zalezy mi na Laursenie i Cenrym gdyż brakuje im tylko wykończenia:)

EDIT:
Aaaaaa własnie, dobrze by było gdyby też był wstawiany screena mordy bo wyobraziłem sobie taką akcje jak jakiś młodzian pisze "help meeeee", pobieram morde a tam bmp rozamzane a twarz nawet dobrze zmapowana nie jest...a tak kazdy bedzie wiedział na czym stoi:) Może nazwa tematu powinna brzmieć: Models for Facemakers (Callab)...ale to tylko moja sugestia

Sam w to nie wierze, ale zgadzam się. Mimo tego, że około 90% moich mord oglądacie tu na forum to jednak znalazł bym coś co nie jest skończone a co w sumie skończyć można.
Jamnik
Oo bardzo fajny pomysł z tym screenem. Jestem za i umieszczę poprawkę poście #1
Damian.
Dobry pomysł. Jestem za.
Pozdro
Jamnik
Tak popatrzyłem na Wasze głosy i wnioskuję z nich, że:

6 z nas jest za: Jamnik, BadNewz, demiano7, perONE, Damianinho, bartek-brt
1 z nas jest przeciw: qazwsx

Wynika z tego 6 / 1. W sondzie jest 11 / 3.

Prosiłbym o następne opinie...
bartek-brt
ja byłem na tak, foch:<
Jamnik
CYTAT(bartek-brt @ Jul 17 2008, 22:34) *
Może i dobry ale takie sprawy to sie załatwia prywatnie (pw, gg)

Ta odpowiedź, a zwłaszcza to podkreślone mnie zmyliło smile.gif
jano
Tematy z owa tematyka ,,pomocy'' były zawsze mile widziane na naszej scenie, oczywiście bez przegięć userow i bez nabijania postów. Jeżeli temat będzie owocował porządkiem to się ustatkuje tutaj na miejscu. Nie rozumiem jednak nazwy tego tematu. Pozdrawiam...
Jamnik
CYTAT(jano @ Jul 21 2008, 15:16) *
.... Nie rozumiem jednak nazwy tego tematu. Pozdrawiam...

To na jaką zamienić ?

Edit:

Szukający: Jamnik (chwilowo Quaresma)
Kontakt: PW, GG: 4812060
Opis problemu: Mój problem polega na tym, że potrzeba poprawić nos, przede wszystkim go wyprostować. No i jakieś włosy by się dla pana Dudka przydały.
Screen: Na tym stoję:

POMOCNIK ODNALEZIONY - uważam że taki napis po zgłoszeniu się kogoś można umieścić aby nikt więcej się nie fatygował wink.gif W moim wypadku pomocnik się odnalazł
bartek-brt
Sprawa wygląda następująco:

jakiś fajny model jest mi potrzebny do zrobienia tych włosow.
szejk
Oto Rodrigo Alvim w moim wykonaniu. Czy ma ktoś pomysł kogo wloski mógłbym do niego dopasowac zeby wygladal cacy

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.