Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6 - Problem Po Formacie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
OW1922MKS
Witam. Zwracam sie do was z problemem dotyczącym pes 6. Ostatnio miałem formata (formatowałem tylko dysk C na którym był Windows). Miałem zainstalowanego pes na dysku E. Po znalezieniu folderu z gry i ikonki spróbowałem ją załączyć. Niestety nie działa. czy ma ktoś plik który dodaje pes 6 do rejestru. Bo niemam płyty i niewiem jak to zrobić. prosze o pomoc
hak23
CYTAT(OW1922MKS @ Jul 16 2008, 15:53) *
Witam. Zwracam sie do was z problemem dotyczącym pes 6. Ostatnio miałem formata (formatowałem tylko dysk C na którym był Windows). Miałem zainstalowanego pes na dysku E. Po znalezieniu folderu z gry i ikonki spróbowałem ją załączyć. Niestety nie działa. czy ma ktoś plik który dodaje pes 6 do rejestru. Bo niemam płyty i niewiem jak to zrobić. prosze o pomoc

Tu nie chodzi o wpis do rejestru. Poprostu na dysku C a odkładniej: C/Documents and Settings/Nazwa użytkownika/Moje dokumenty, znajduje się folder KONAMI gdzie jest plik OF, podczas przeinstalowywania windowsa usuneles z dysku C folder KONAMI i dlatego nie działa gra. Przeinstaluj Pesa od nowa i będzie po kłopocie:) 

Orange_91
CYTAT(hak23 @ Jul 16 2008, 18:08) *
Tu nie chodzi o wpis do rejestru. Poprostu na dysku C a odkładniej: C/Documents and Settings/Nazwa użytkownika/Moje dokumenty, znajduje się folder KONAMI gdzie jest plik OF, podczas przeinstalowywania windowsa usuneles z dysku C folder KONAMI i dlatego nie działa gra. Przeinstaluj Pesa od nowa i będzie po kłopocie:)

Chyba nie o to chodzi bo jak sie usunie ofa to przy uruchomieniu gra tworzy nowego ofa z databasy gry nie wiem czy jest tak w przypadku gdy znika cały folder ale raczej tak. Więc gra nie uruchamia sie ponieważ nie ma wpisów w rejestrze. Reinstall tylko pomoże.
Swoją drogą nie rozumiem dlaczego formatowałeś tylko dysk C a nie wszystkie, przecież wiadomo, że i tak większość programów z innych dysków nie zadziała.
kristo2323
Zapewne jakiś czarodziej by to dał rade przywrócić ale najlepiej od nowa zainstalować. Ja po formacie C dokładnie jak Ty musiałem 99%programów odnowa instalować a te co działały to i tak nie teges chodziły więc rada szukaj PES i instaluj rolleyes.gif

Polecam założyć folder Instalki i tam trzymać wszystkie szlagiery biggrin.gif
OW1922MKS
Dzieki chłopaki za wszelkie podpowiedzi i porady - na pewno skorzystam. Jest tylko 1 mały problem. Nie mam płytki z PESem :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.