Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kit Server - Co Mzoe Byc Nie Tak ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
KonradSTW
witam wgralem sobie do mojego pesa 2008 evolution patcha II zgodnie z instrukcja lecz mam takie błedy:
-Wszystkie druzyny Premiership maja stroje CHELSEA
-Wszystkie reprezentacje rowniez
-Druzyny z BUNDESLIGI maja stroje druzyny z Eredivisie :/
-To samo z reszta :/
trudno zreinstalowalem pes i wlaczylem bez evolution patcha ale z samym OF z evolution patcha i dziala tak samo jak mialem zainstalowanego evolution patcha czyli wszystkie stroje chlsea itd i wydaje mi sie ze moze dlatego tak jest bo mam cos nie tak z kit serwerem i nie wczytuje mi strojow w grze ? prosze o pomoc bo juz sie 3 dzien z tym mecze
-Patryk-
te stroje Chelsea są białe i różowe?
KonradSTW
tak ale juz naprawilem (musialem uruchomic gre na high detalach bo na low i medium nie dziala )
PS: po zaladowaniu pliku edycji tego z evolution patcha znow robi sie to samo ;/ ktos wie dlaczego?
jak mozna dogrywac pojedyncze stroje do evolution patcha ?
zrobilem tak : sciaglem kitsy chelsea i wgralem je do folderu kitserwer/gdb/uni/premier league/chelsea , potem wlaczylem gre a w granych strojow niema , ktos wie jak to wgrac?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.