Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: turniej w pes4
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
rybka fks
siema robie lige w pes4 będzie to liga niemiecka potrzeba 18 graczy zgłoszenia pisac do mnie na gg 5499049 jest tylko 18 klubòw wienc nie zwlekajcie

PS biore leverkusen oczywiscie ema i pozdro
T-Mac
buahhaha
dobre biore leverkusen tongue.gif
a moze jakies losowanie bys zrobil czarodzieju ?
rybka fks
własnie otym mysle thx t-mac za pomysł ale nawet niewiem jak je zrobic wienc chyba zrobie tak jak w fife sie robi kto 1 ten lepszy
rybka fks
i jeszcze jedno jak wyjdzie patch liga polska to z radziem zrobimy lige polską turniej internetwoy taki a teraz zapraszamy do bundesligi od niedzieli są zapisy na gg 5499049
kemot
Rece opadaja...
•volvo
własnie otym mysle thx t-mac za pomysł ale nawet niewiem jak je zrobic wienc chyba zrobie tak jak w fife sie robi kto 1 ten lepszy

Kup sobie 20 kinder niespodzianek i jak już zjesz czekolade to powkładaj do tych jajek karteczki z nazwami drużyn i już możesz losować ...
T-Mac
i jeszcze jedno jak wyjdzie patch liga polska to z radziem zrobimy lige polską turniej internetwoy taki a teraz zapraszamy do bundesligi od niedzieli są zapisy na gg 5499049

to taka liga bedzie na stronie polevo lub IO
rybka fks
to ja robie tylko bundeslige tongue.gif i zrobie wam to losowanie mozna sie juz zapisywac nr 5499049
norek
cos czuuje ze rybka to nie wypali tongue.gif
rybka fks
juz coraz mniej klubòw jest i teraz macie pompe ci co sie niezapisali zostało 5 klubòw
kemot
Buahahaha... Zycze powodzenia !!!
T-Mac
daj linka do strony pucharu
rybka fks
robie strone ale mi nieidze
LeMie
tylko leverkusen zawsze i wszedzie nawet jak przegrywa itak jestem zanimi
N/C ;-)
a jakie kluby zostały??moze sie zapisze... :twisted: :twisted: :twisted:
Tylko ja chce leverkusen ok ?? pfff
pozdro smile.gif
zagraj w lige WE !! to pes-a odłożysz na zawsze...
rybka fks
napisz na gg to ci powiem jakie zostały narazie jest 10 graczy jeszcze 8 i gramy
rybka fks
jeszcze 3 graczy
kemot
Jeszcze jeden glupi post i lecisz...
Bart0o0sh
Heheh no ja gram w lidze PES4 jedynej ktora jest godna uwagi i nawet walcze tam o mistrza wink.gif ostatnie 2 mecze przedemna jak wygram wygrana moja tongue.gif

http://www.pes4u.tox.pl/
T-Mac
Jeszcze jeden glupi post i lecisz...

biggrin.gif
JTK
Heheh no ja gram w lidze PES4 jedynej ktora jest godna uwagi i nawet walcze tam o mistrza wink.gif ostatnie 2 mecze przedemna jak wygram wygrana moja tongue.gif
http://www.pes4u.tox.pl/

Ty Pesiarzu jeden ;P Lepiej powiedz jak dlugo grasz w PES4 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.