Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rabona - Jak Wykonac?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
KonradSTW
siemka jak wykonac w pes 2008 rabone niewiem jak ale mozna tak strzelac ladne bramki ponoc tzreba miec technike wieksza od 90 i czestotliwosc gry slabszej nogi mneij niz 3 ale niewiem co dalej?

falcon87pl
Zajrzyj do tego tutoriala:

http://pl.youtube.com/watch?v=OpUAJSAjxVo

Sa jednak zawodnicy ktorymi ciezko zrobic ten trik, ale zawsze mozna szczesciu dopomoc smile.gif W edycji zawodnika ustaw (chyba tak to sie nazywalo) "Weak foot frequency" na "1" i... enjoy smile.gif Ale mozliwe ze od 3 w dol tez wystarczy.
Juniorzwl
ja bym ci radzil pocwiczyc w meczu towarzyskim bo mi np w treningu nie chce to wogole wyjsc sad.gif

najlepiej rob to zawodnikami ktorzy umieja ten trick bez przestawiania statystyk np messim.

biegnij messim rownolegle do bramki w prawa strone czyli patrzac na monitor biegnac do dolu smile.gif najlepiej znajdowac sie w polu karnym i leciutko nacisnac klawsz strzalu smile.gif mi przynajmniej tak wychodzi

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.