Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbardziej Aktualny I Najlepiej Zrobiony Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Oran
Jak w temacie jaki na dzień dzisiejszy jest najbardziej aktualny patch do "szóstki", a jak nie ma takiego to przynajmniej jakiś OF? Patrzyłem na stronce głównej i znalazłem fajny folderek GDB (KLIK), ale link do downloadu nie bangla... sad.gif

Więc w skrócie - co moge zainstalować aby mieć najświeższe składy i stroje? smile.gif

ps. Dział chyba dobry, c'nie?

ps2. Linkami nie pogardze, a powiem szczerze, że na nie licze biggrin.gif
perONE
OE Patch 4.0
download
mirrory
Oran
Lux, dzięki - jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to walta śmiało chopy i dziewoje wink.gif
Orange_91
CYTAT(Oran @ Jul 6 2008, 22:30) *
Lux, dzięki - jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to walta śmiało chopy i dziewoje wink.gif

Jak bardzo nie lubisz OE to poza tym są dwa patche na poziomie:
Evolution Patch
Competition Patch
Drugi tylko na razie tylko po francusku ale podobno ma wyjść updat dla innych języków.
Ale oczywiście wiadomo, że OE v4.0 najlepszy. tongue.gif
rapen
Witam,
sory ze odswiezam tak ten temat ale potrzebuje na gwałt dobrego patcha i najlepiej zeby byl spakowany w 1 pliku bo widze ze same sa co trzeba sciagac po 30 roznych plikow. Z gory dzieki!
Ramzik
A ja ściągnąłem ostatnio Orange Ekstraklasa Patch v.3 (niedawno wróciłem do szósteczki biggrin.gif) i teraz mi się wydaje, że wtopiłem, bo mogłem się brać za OE v.4 biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.