Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Ale Taki Co Sie Sam Instaluje Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
mattis78
Podajcie jakies parch do PESA 08 takie co sie same instaluja a nie czeba sie z tym pier**** bo napewno sa tacty co sobie z tym ne moga poradzic albo nie maja na to czasu. a jak juz to moze sa takie co jest mało przerabiania . dawajcie linki do tych patchów:D. z góry dzieki
herubq3
nie wiem cz takie są wiem jak to zrobić lecz nikomu by się nie chciało upaladować na server cały folder Img
jak coś ja ci moge pomóc smile.gif
JuveR
Akurat wrzucenie patcha przez DkZ Studio aż tak dużo czasu nie pochłania wink.gif Więc nie wiem w czym problem tongue.gif
herubq3 - jak możesz to napisz ten sposób w tym temacie, bo mnie to ciekawi rolleyes.gif
herubq3
pobierasz ten program http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...all+FREE+4.14.3
zaznaczasz który plik lub folder ma być jako instalka potem upaldaujesz na server i jak ktoś pobierze ten plik instaluje np. folder img do katalogu pes 2008 potem się to podmienia i gitara

PS miałem tak robić z bwin liga patch ale za dużo czasu by mi zajeło upolad
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.