Tak ostatnio się zastanawiam czy ktoś z was gra w PES 2008 po sieci? jakoś przeglądałem ostatnio np rankingi pes6 pustki, widze tylko turnieje jednodniowe czy jest sens w ogóle kupić teraz tą gre? skoro nikt nie gra w nią po sieci? może jest lepiej z pes 6?
Co wy o tym sądzicie?
czy tak naprawde kwitnie tylko liga w we2002 ?
RaaDeeK
Jul 5 2008, 13:25
ja gram po sieci w pesa 2008. Wczesniej grałem kariere z kompem ale moim zdaniem gra po necie z ludzmi jest duzo lepsza. teraz juz wogole nie gram z kompem. postaraj sie kupic jakos tanio tego pesa... uzywanego najlepiej (tylko zeby Cie nie oszukali)... ja zapłaciłem z wysyłką 52 zł
no tak ja wiem, ale ja chciałbym pograć w jakiejś lidze tak jak w we2002 się da a tego brakuje niestety. Czy grając po sieci jest coś takiego jak liga na serverze i że się gra tam wg terminarza? czy jest to multiplayer na jeden mecz?
RaaDeeK
Jul 5 2008, 17:22
eeee jest tam jakas gra rankingowa, nie ma zadnych terminarzy. Jak chcesz taka lige to przejrzyj ten dział... byl tutaj ostatnio temat o jakiejs lidze z nagrodami. Autorem tamtu był Łuku, albo Luku.
maestro
Jul 15 2008, 10:08
CYTAT(lisciu @ Jul 5 2008, 14:37)

no tak ja wiem, ale ja chciałbym pograć w jakiejś lidze tak jak w we2002 się da a tego brakuje niestety. Czy grając po sieci jest coś takiego jak liga na serverze i że się gra tam wg terminarza? czy jest to multiplayer na jeden mecz?
No jest liga w pes 6 oraz pes 2008 :
www.pesleague.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.