Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes A Gra Po Sieci
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
lisciu
Tak ostatnio się zastanawiam czy ktoś z was gra w PES 2008 po sieci? jakoś przeglądałem ostatnio np rankingi pes6 pustki, widze tylko turnieje jednodniowe czy jest sens w ogóle kupić teraz tą gre? skoro nikt nie gra w nią po sieci? może jest lepiej z pes 6?

Co wy o tym sądzicie?

czy tak naprawde kwitnie tylko liga w we2002 ?
RaaDeeK
ja gram po sieci w pesa 2008. Wczesniej grałem kariere z kompem ale moim zdaniem gra po necie z ludzmi jest duzo lepsza. teraz juz wogole nie gram z kompem. postaraj sie kupic jakos tanio tego pesa... uzywanego najlepiej (tylko zeby Cie nie oszukali)... ja zapłaciłem z wysyłką 52 zł biggrin.gif
lisciu
no tak ja wiem, ale ja chciałbym pograć w jakiejś lidze tak jak w we2002 się da a tego brakuje niestety. Czy grając po sieci jest coś takiego jak liga na serverze i że się gra tam wg terminarza? czy jest to multiplayer na jeden mecz?
RaaDeeK
eeee jest tam jakas gra rankingowa, nie ma zadnych terminarzy. Jak chcesz taka lige to przejrzyj ten dział... byl tutaj ostatnio temat o jakiejs lidze z nagrodami. Autorem tamtu był Łuku, albo Luku.
maestro
CYTAT(lisciu @ Jul 5 2008, 14:37) *
no tak ja wiem, ale ja chciałbym pograć w jakiejś lidze tak jak w we2002 się da a tego brakuje niestety. Czy grając po sieci jest coś takiego jak liga na serverze i że się gra tam wg terminarza? czy jest to multiplayer na jeden mecz?

No jest liga w pes 6 oraz pes 2008 : www.pesleague.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.