Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moja Pierwsza Morda
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Solid Snake
Witam
Zaznaczam, że nigdy wcześniej nie robiłem twarzy do jakiegokolwiek Pesa biggrin.gif
Ale robię drużynę z mojej miejscowości i zrobiłem swoją twarz ;D

niestety wypieprzyłem zdjęcie z którego ją robiłem ...
A oto jak wyglądam normalnie ( zdjęcie z bibki)

proszę i instrukcje co poprawić i szczere mówienie co źle robie (a raczej czego nie robie źle tongue.gif)
korzystałem z oedit- wiadomo oraz photoshopa
a co do oedit, to potrzebuje podpowiedzi co do ust bo tak jakby coś prześwituje ;D
model to zmodyfikowany model van der vaarta z pesa(sam nie umiem zbudować modelu jeszcze tongue.gif)

z góry dzięki za podpowiedzi

EDIT: przy probie poprawy zjebałem tongue.gif i nie umiem poprawić w oedit twarz wyglądała idealnie tak jak chciałbym aby wyglądała, a po wrzuceniu do pes uszy zrobiły się za wysoko, brwi dostały silikonu(usta też) i ogólnie twarz dostała botoksu oraz nos zrobił się szpiczasty(mimo, że w oedit jest okrągły) proszę o odpowiedź jak to poprawić
kacper_
Ja to się na face'ach nie znam, ale tak na moje oko to twarz taka średnia ale przecież to dopiero pierwszy raz, może jakiegoś tutka obejrzyj.

-----------------------------

Piszę poprawnie po Polsku... przynajmniej staram się tongue.gif

Olimpia Elbląg
Solid Snake
CYTAT(Felo @ Jul 4 2008, 21:47) *
Ja to się na face'ach nie znam, ale tak na moje oko to twarz taka średnia ale przecież to dopiero pierwszy raz, może jakiegoś tutka obejrzyj.

oglądałem jakiegoś tam manduca#11 tutka, i cś tam on mi dał ;D ale później tak poprawiłem oeditem(oczywiście no backup), że twarz poszła w kosz... chciałem delikatnie zmodyfikować kształty głowy i w pesie porobiły się takie przerwy między twarzą a resztą głowy...
i mam pytanie do facemakerów, czy to normalne, że w oedit twarz wygląda inaczej jak w pesie? j w pesie wygląda jak gówno:P (tj. nie pasuje do głowy-prześwity oraz nos i brwi mają inne kształty jak w oedit -nos ma kant a w oedit go nie maa brwi są bardzo grube i nieskie, podczas gdy w oedit są one idealne a w oedit jest wyjściowa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.