Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs! Najładniejsz Bramka Pes6-> Maj-czerwiec
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
perONE
KONKURS!!
Najładniejsza bramka PES6
----Zasady:

1. Bramki strzelone w miesiącach maj & czerwiec
2. Bramki strzelone na poziomie profesjonalista & czempion

----Rekrutacja:

1. Bramkę (1) strzeloną w postaci save z gry nadsyłacie na gg do perONE, gg:6771887
2. TERMIN: od 4.07.2008r. godz. 10:00 do 13.07.2008r. do godz 15:00

po terminie otworzymy nowy temat do glosowania+ finalowa kompilacja.

Lista uczestnikow:

1. kaczy7777
2. tomek1316
3. F.C. Barcelona
4. JustMe1987

5. acm2108
6. lacus7
7. MaKu23
8. Prz3m4s
9. psiks
10. rozaldinho
11. Mazix
12. .:TIGER:.
13. Rossonero
14. Mogwil
15. Windziak
16. reksio74
17. kksm
18. alvaro
19. Denilson1
20. Mariolazi
...
Rekrutacja by perONE
kompilacja by BoOoS

Szablon wiadomosci na gg:
Zgłaszam się
nick: xxx
link: xxx
rozaldinho
no ładnie to wygląda, ale czy jest zgoda moderatora albo admina?? Fajnie by było gdyby było jakieś wsparcie... Może ORANGE91 albo inny mod coś w tym temacie napisał...
Orange_91
CYTAT(rozaldinho @ Jul 4 2008, 11:06) *
Może ORANGE91 albo inny mod coś w tym temacie napisał...

Jakbym mógł to bym wsparł. biggrin.gif Ale nie mam moda. tongue.gif
rozaldinho
aaaaaa to pomyłka tongue.gif , ale tak w ogóle to dobrze by było gdyby ktoś to wsparł... i nie ma co tracić takiego fajnego pucharka na pes2008 smile.gif
perONE
wieczorem będzie news na stronie głównej wink.gif zrobi go kostek
rozaldinho
no!!! to można pogadać!!! i dobrze by było, żeby był wyraźny regulamin o możliwości głosowania( czyli że trzeba być użytkownikiem od np. czerwca 2008 by głosować)
super
!!!
kksm
Ej ale panowie co jest? bramki które zostaną strzelone w tym tygodniu np. się nie liczą dodaj jeszcze lipiec i bedzie:
maj/czerwiec/lipiec bo ja dopiero dzisiaj mam zamiar coś ustrzelić. Zgłaszam się oczywiscie.
perONE
jezeli mialbym zmienic na maj/czerwiec/lipiec to musialbym czekac do konca lipca z konkursem. wink.gif
wiec nic z tego
dikhet
ile bramek max mozna zglosic?
kksm
Czyli bramka którą strzele dzisiaj jest już nieważna????? Z00NK???
Paput
Własnie bramka zdobyta w lipcu się nieliczy?
perONE
CYTAT(dikhet @ Jul 4 2008, 13:36) *
ile bramek max mozna zglosic?

1

CYTAT(Paput @ Jul 4 2008, 14:06) *
Własnie bramka zdobyta w lipcu się nieliczy?

umiesz czytac?
rozaldinho
gdybym mógł coś zaproponować, to skoro bramki mają być z maja i czerwca to przydało by się aby osoby mogły wrzucać chociaż po 2 bramki a nie jedną, to było by dobre rozwiązanie wg mnie....
perONE
Przypominam o konkursie!! Dopiero 4 userów wink.gif
rozaldinho
excl.gif w regulaminie pisze, że mogą brać udział osoby zarejestrowane po 4 lipca, czyli niewidzialni koledzy niektórych osob zarejestrowani w dniach 1-4 czerwca też w nim mogą wziąć udział;p
perONE
CYTAT(rozaldinho @ Jul 7 2008, 17:53) *
excl.gif w regulaminie pisze, że mogą brać udział osoby zarejestrowane po 4 lipca, czyli niewidzialni koledzy niektórych osob zarejestrowani w dniach 1-4 czerwca też w nim mogą wziąć udział;p

przed a nie po wink.gif czytaj uwaznie 
rozaldinho
przejęzyczenie...

to powinno wyglądać tak:

excl.gif w regulaminie pisze, że mogą brać udział osoby zarejestrowane do 4 lipca, czyli niewidzialni koledzy niektórych osob zarejestrowani w dniach 1-4 lipca też w nim mogą wziąć udział;p
Robson21
cholercia a ja strzelilem fajna bramke w lipcu Van Der Vaarta
giermo
wystarczy przed zapisaniem bramki ustawic w systemie date na czerwiec i bramka sie zapisze z data z czerwca happy.gif
JustMe1987
CYTAT(GiErMo1990 @ Jul 9 2008, 21:28) *
wystarczy przed zapisaniem bramki ustawic w systemie date na czerwiec i bramka sie zapisze z data z czerwca happy.gif

Baran jestes! Dla dobra konkursu i jego uczciowsci bys sie taka wiedza nie dzielil ph34r.gif
perONE
CYTAT(GiErMo1990 @ Jul 9 2008, 21:28) *

od ciebie juz bramki nie przyjmuje blink.gif   dry.gif po co wprowadzasz zamet i psujesz dobra zabawę?

P.S jak kogos nie ma w I poście to niech do mnie napisze wink.gif

rozaldinho
czerwiec będzie pisać na swoim kompie:P, a jak sie wyśle na inny komputer to będzie data prawdziwa, tak mi się przynajmniej wydaje, więc z pomysłu nici laugh.gif laugh.gif
jerry17
Szkoda że tylko maj/czerwiec z tego roku... Najwięcej w pesa 6 grało się w tamtym roku a po wyjściu 2008 trochę szóstka poszła w kąt. Na pewno więcej osób zgłosiłoby się gdyby liczyły się bramki do czerwca 2008 bez ograniczenia ile wcześniej zostały strzelone. No ale jak wolicie z 2 miesięcy wink.gif
perONE
Przypominam o konkursie wink.gif do konca naboru zostało okolo 18h. BoOoS napisz kolo 16:30 na gg w sprawie kompilacji wink.gif
a i wlasnie: jezeli ktos bedzie sie chcial zglosic jutro do konkursu to prosze pisac nawet jak bede niedostepny poniewaz w godzinach 8-15 jestem w pracy wink.gif. Po 15:00 nie przyjmuje zadnych zgloszen. Uzupelnie tylko liste chetnych + pobiore bramki, ktore mi nadeslecie
perONE
REKRUTACJA ZAMKNIĘTA wink.gif Proszę adminów o zamkniecie topicu.

Zgłosiło się 20 uczestników, kompilacja ukaze sie przeciągu 2-3 dni, jezeli nie bedzie problemow wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.