Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
k0rdian
Który z OF'ow jest najaktualniejszy?
Nie zamierzam grać w PES'a na składach z września 07 sleep.gif Prosilbym o linka do najaktualniejszego OF'a
Bartek10
Najlepszy jest WENC Patch dodający aktualne ligi [stroje,zwodnicy (nie jakieś Ballackq itp.),herby )i transfery na Marzec 2008
k0rdian
Nie wiem jak to możliwe :/
Do PES6 każdy starał się robić aktualne sklady, transfery, patche, a do PES08 niewiele osob cos robi. Ja i tak wlasciwie gram w PES6, ale teraz mam ochote na 2008 i jestem rozczarowany ohmy.gif

p.s

A jakiś link do tego patcha?
dawidoks
Podpinam sie do tematu.Prosze o najnowszy of najlepiej do EURO MODa link lub mailem ale bez rapida !! Z gory dziekuwa !!
CYTAT(k0rdian @ Jul 4 2008, 00:57) *
Który z OF'ow jest najaktualniejszy?
Nie zamierzam grać w PES'a na składach z września 07 sleep.gif Prosilbym o linka do najaktualniejszego OF'a
Bartek10
Tutaj jest do PESA 6
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=28630

I mam 2 pytanie:
1.Czy da się go wgrać do PESA 2008
2.Czy trzeba na czystego PESA??
rapen
bylbym rowniez wdzieczny jakby ktos zrobil takiego ofa co uaktualnia sklady w pesie 2008
Timon
halo czy ktos wogole robi jeszcze cos do pees2008 ? ja tez prosze o of z lipca + dodatek z aktualnymi ligami beniaminki na sezon 08-09 + stroje nowe i herby !!!!! DZIEKI !!!! i tak pewni e nikt nie odpowe hahahaha trzeba czekac na pes9
Orange_91
CYTAT(Timon @ Jul 17 2008, 17:45) *
halo czy ktos wogole robi jeszcze cos do pees2008 ? ja tez prosze o of z lipca + dodatek z aktualnymi ligami beniaminki na sezon 08-09 + stroje nowe i herby !!!!! DZIEKI !!!! i tak pewni e nikt nie odpowe hahahaha trzeba czekac na pes9

Może sam sobie zrobisz? Of to żadna filozofia. Poza tym aktualnych dodatków do PES 08 możesz poszukać na wielu stronach np: evo-web albo gamingaccess.
Timon
niestety nie mam takij wiedzy jak specjalisci od edycji dlatego polegam na nich a co do dodatko na innych stronach to Orange moze mi znajdziesz pacz doadajacy beniaminki z kitsami i logami + transferyja poprostu sam tego nie umiem zrobic a do ciebie i inncyh nic nie mam poprostu pragnaalbym zeby ktos zrobil taki dodatke i wielu ludzi byloby szczesliwych grajac w pesa z aktualnym skladem i liga na sezon 08-09.....wszscy dodają linki z aktualnymi dodatkaami superowymi ale do pes6 a nie do pes2008 aha i kogo pytam to wysyla mnie na inne strony tak jest przede wszstkim jak pytam o pomoc w sprawach np. jak dodadc koszulki hiszpanskiego zespolu do ligi hiszpanskiej jak nie mam w map spisu ligi ghiszpaniskiej (OE) a jak sam doddaje to mi sie zawiesza gra tongue.gif......
Orange_91
CYTAT(Timon @ Jul 17 2008, 19:02) *
niestety nie mam takij wiedzy jak specjalisci od edycji dlatego polegam na nich a co do dodatko na innych stronach to Orange moze mi znajdziesz pacz doadajacy beniaminki z kitsami i logami + transferyja poprostu sam tego nie umiem zrobic a do ciebie i inncyh nic nie mam poprostu pragnaalbym zeby ktos zrobil taki dodatke i wielu ludzi byloby szczesliwych grajac w pesa z aktualnym skladem i liga na sezon 08-09.....wszscy dodają linki z aktualnymi dodatkaami superowymi ale do pes6 a nie do pes2008 aha i kogo pytam to wysyla mnie na inne strony tak jest przede wszstkim jak pytam o pomoc w sprawach np. jak dodadc koszulki hiszpanskiego zespolu do ligi hiszpanskiej jak nie mam w map spisu ligi ghiszpaniskiej (OE) a jak sam doddaje to mi sie zawiesza gra tongue.gif......

Na dodatki typu beniaminki itp to myślę, że jest trochę za wcześnie. Tego typu dodatki pojawia się głównie po zamknięciu okienka transferowego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.