Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa strona
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
kemot
Co sie podoba, co nie, itd itd itd , pisac, pisac, pisac :!:
thC!?
system newsòw jest wkurzający trzeba klikać w tematy irytująca sprawa :wink: nie ma rozwiniętych wątkòw :cry:
Pik
fajna, stronka, tylko ze stara przypominala taki porzadny rozbudowany portal, a ta wydaje sie taka mini stronka. Jak to sie mowi pozery myla smile.gif i mysle ze bedzie tam mozna znalezc wszystko, zwiazane z pes4 i nie tylko wink.gif
shai
musielismy ruszyc ze strona, by moc ruszyc z liga ;-) nie martw sie, ta stronka bedzie bardziej rozbudowana niz poprzednia :-)
Pik
rozumie, a bedzie wygladala jak ogromny portal czy jak ogromna ministronka? ( jak teraz )?
mino
tak jak teraz tyle ze bedzie pelno dzialow dodatkowych;
i wcale nie wyglada jak mini stronka; wyglad portalowy jest nudny i oklepany...issonline zawsze dazy nowymi sciezkami, by idac ta droga byc lepszymi od wszystkich... :idea:
shai
no no, Pik, najlepiej jak na stronce po lewej jest menu, na srodku tresc, a po prawej: sonda, subskrypcja, dodaj do ulubionych, shoutbox, chat, licznik, jutrzejsza pogoda w polnocno-zachodniej czesci mongolii, komponent do mierzenia kata padania promieni sloneczny... ]:->
Edek
witam,
pojawi się na stronie dział z replay'ami???
albus_lupus
Bark Shortboxa sad.gif sad.gif sad.gif
Mario
hahaha shai...niewiem co w tym śmiesznego co napisałem ale mnie to śmieszy, przecierz tak każda stronka ma! a IO dąrzy do tego żeby być w jakimś stopniu "inną" stronką, nie taką nudną jak każde inne... jak narazie stronka fajna...tylko mi czasem błedy na stronce wyskakują? czy komuś jeszcze wyskakują?! :roll:
jedno pytanko:kiedy będzie otwarty dział "galeria?"
shai
ktos nie podchwycil ironii ;-p o bledach pisz w problemach technicznych, a na pewno ktos sie nimi zajmie
StraY
nie wiem czy jest nowe tło czy banner inny, ale strona wygląda już znacznie lepiej tongue.gif tylko w serwerach brakuje tego na ktòrym aktualnie mozna spotkać najwięcej osòb grających w we, czyli 196.68.5.52:27888, jest może i francuski ale popularny jednak wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.